8 Principalul motiv pentru care un bărbat adevărat nu se va schimba asta, el iubește

Câți tipi din lume, dar cât de puțin oameni reali. Am fost deranjat de toți acei bărbați nechibzuit, care se construiesc de la tipii ăștia. greșelile tale ma costat relație foarte puternică și promițătoare cu o fata foarte frumos. Datorită faptului că ați înșelat în viața mea și a rupt inimile multora, se pare că, în lume, și nu trebuie lăsate la fetele care vor crede băieți. Din moment ce îmi amintesc, nu am schimbat nici o fată, și, în general, nu se va face în viitor. Din păcate, multe femei cred că băieții cinstiți - totul, ca să spunem așa, o specie pe cale de dispariție. Cred că nu sunt singurul om care se confruntă cu această problemă.

8 Principalul motiv pentru care un bărbat adevărat nu se va schimba asta, el iubește

Sunt sigur că există o mulțime de tipi mari, care trebuie să poarte crucea toate greșelile pe care au lăsat în urmă niște idioți. Dacă ați pierdut încrederea femeilor, eu sunt sigur că ați avut niciodată să se întoarcă. Din păcate, trădează fetele, faci un deserviciu tip onest care vrea să se angajeze cu ea relație serioasă, iar această neîncredere de sex masculin poate să prindă rădăcini în mintea ei de-a lungul anilor.

Știi ce vreau să-ți spun? bărbații adevărați nu se schimbă niciodată și nu vor fi înșelați. Sper că încă binevoi să știi de ce:

1. Acest om - aceasta este, în primul rând, emoțional persoană stabilă.

De obicei, suntem martorii faptul că multe femei se confruntă cu o problemă atunci când acestea nu pot controla emoțiile lor. Crede-mă, bărbați în această privință, lucrurile sunt mult mai rău. In timp ce femeile împărtăși sentimentele lor cu alti oameni devin ostatici ai propriilor lor emoții, pentru că au fost învățați încă din copilărie să conțină și să le stocați în tine. Dar toate acestea, după cum știți, din când în când. Când ceva în relația de cuplu începe să meargă prost, o femeie poate plânge întotdeauna la un prieten sau plânge în vesta cuiva, se poate rula în sus isterici sau muta toate în tăcere. Dar omul, aș spune, oamenii slabi, lovind unul într-o astfel de situație, pretinde că este, în general, nici un fel dependent sentimentele lor.

Ceea ce, de obicei, rezultă din aceasta? Când oamenii răbdare a fugit afară, el caută modalități de aerisire undeva toate emoțiile negative. Logodită-deghizat, de obicei, dependent de alcool și țigări. Aș spune mai mult, de îndată ce a fost făcut cu relațiile din trecut, el încearcă imediat să găsească o fată „pentru distracție.“ Spre deosebire de astfel de personal, oameni puternici sunt capabili să facă față cu emoțiile lor complet mod opus și niciodată nu merge la extreme.

2. Faceți acești oameni suficient de vointa pentru a păstra „prieten“ în pantaloni.

Stimati domni, fiu sincer, nu am fost dornic să vorbesc cu tine despre asta, dar ceea ce ar putea fi sincer, suntem cu toții pregătiți acolo și apoi du-te la culcare cu prima ne-a placut frumoasa fata. Nu glumesc, literalmente la fel pe fiecare.

Acest om nu este de natură să facă acest lucru cu fiecare contor. Dacă doriți atât de sex, de ce nu vrei să faci cu dragostea doar unul la care într-adevăr indiferenți?

3. bărbați adevărați nu se întâlnească cu fetele, nu le place.

de multe ori ne întâlnim cu oameni care ar putea avea în acest moment, din orice motive, nu văd viitorul lor. Nu e așa de rău, dacă nu crezi în dragoste la prima vedere! Dar o mulțime de tipi mă întâlnesc o fată doar pentru că, pentru a le folosi pur și simplu în avantajul lor.

bărbați adevărați știu că fetele - nu sunt obiecte pentru a-și satisface propriile dorințe. Când un om își dă seama că nu-i place această femeie, și, cel mai probabil, nu a fost niciodată dragoste, se rupe doar relația cu ea.

4. bărbați adevărați trateze femeile cu respect.

Acestea sunt, în general, sunt tratate cu respect pentru toți oamenii, mai ales atunci când vine vorba de iubita lor. Trădare este, de fapt, o minciună. Amagindu partenerul tau, ai pierdut astfel încrederea lui și arată că nu le pasă de sentimentele sale. Nu-l percepe ca pe un amant plin, un prieten sau o persoană.

Schimbarea - este de a recunoaște că sunt mai bune decât partenerul dvs. în timp ce un astfel nu este deloc. Fii vigilent, tip: a pierdut o dată încrederea femeilor, niciodată nu se va atinge din nou.

5. Cât timp te deschei șlițul la pantaloni, nu afectează, „așa cum ești un om.“

bărbați adevărați știu deja că ei sunt bărbați adevărați. Practic, fiecare mișcare și gest apar cele mai bune calități de sex masculin. Acest lucru se spune, de asemenea, acțiunile lor. Cele mai multe dintre „bărbați“ tind să facă sex cu cât mai mulți membri ai sexului mai echitabile. Este pentru ei un fel de joc. Orice femeie acestui om pare doar un alt exemplu pentru a reface propria colecție.

Dar, dragi băieți, amintiți-vă, o femeie - nu o jucărie. Și jocul pe care ești cinstit, și nu au învățat să joace se numește „viață.“ Dacă aveți cuvântul, așa cum se spune, în fierbinte, atunci poate distruge nu numai viața dragi femei, dar, de asemenea, propriile lor.

6. Acești oameni nu au ranit femeia pe care o iubea.

Într-adevăr, bărbații adevărați nu strică nici o femeie, să-una singură pe care le iubesc. bărbați adevărați să aibă grijă de ei înșiși și pe cei care sunt aproape de ei.

Dacă ești suficient de norocos pentru a găsi o fată pe care le place foarte mult, chiar mai bine - ea te iubește la fel cum o faci, face tot posibilul pentru a vedea un zâmbet pe fața ei. În lume nu există nimic mai rău decât pierderea cuiva drag. Da, noi toți sunt failibil, dar nu uitați: există erori care nu iartă.

7. bărbați adevărați știu că cel mai important lucru în viață. și acest lucru, destul de ciudat, nu fundul sexy femeie.

frumos baieti sunt prea ocupați construirea unei vieți de visele lor. Ei nu acorde atenție la lucrurile mici. Astfel de oameni sunt întotdeauna intenționate încearcă să realizeze ceea ce doresc. Și este demn de remarcat, ei știu în mod clar ceea ce doresc.

Ca oameni, ne dorim întotdeauna cel mai bun. Este doar atunci când vom obține cele mai bune, înțelegem că tot ceea ce a fost înainte, era absolut nu ceea ce avem nevoie. Aș spune mai mult, fiecare om ar trebui să fie una și singura femeie care l-ar iubi pe tot parcursul vieții. Pe fondul unei fete ceilalți reprezentanți de sex feminin ar părea să-l doar copiile estompate.

8. Un bărbat adevărat se va găsi puterea de a rupe cu o femeie, mai ales dacă ar fi mai bine pentru ambele.

Dacă ai de gând să-l schimbe, cu atât mai bine pentru tine și fă-o să se disperseze. Oricum, mai devreme sau mai târziu, cineva va trebui să ia această decizie. Fii un om și nu fi, scuzați-mi expresia, o cârpă. Într-un alt mod, este nimic, dar!

Da, pentru a fi un om este foarte ușor, dar un bărbat adevărat este supus tuturor. Acest om - aceasta este, în primul rând, un om cu o majusculă, iar apoi tatăl, fiul, protectorul și soțul iubitor. Pentru a fi așa, este necesar să se respecte și altele, și atașați-l la o mulțime de eforturi. Dar diferența dintre un om și un bărbat adevărat, după cum știți voi, este foarte important. Împărtășiți cu prietenii principalele motive pentru care un bărbat adevărat nu se va schimba pe cel pe care o iubește. Ia-o notă mentală - acesta este un bun exemplu de urmat!

Share on Facebook

26 citate preferate din „Sex and the City“, în care fiecare se recunoaște.

Fiica Sofia Rotaru a arătat arată ca o cântăreață fără păr și machiaj.

angajat al muzeului a cerut o mama care alăptează pentru a acoperi piept. La reacția femeilor sunt trumpeting acum întregul Internet!

17 cele mai tari idei pentru fotografii din vacanta la prieteni invidios.

12 cele mai bogate femei din lume: ei știu ce vor de la viata.

articole similare