7 reguli eficiente

7 reguli eficiente
Pentru a asigura rezolva problema locuințelor, trebuie să plătească 3 sumă. Sunt de acord, o mulțime de bani! Dar Garantează merită! Crede-mă, știu! Dacă dintr-o dată șansele nu coincid cu intenția dumneavoastră, apoi, în opinia mea, este - o oportunitate excelentă și un stimulent de a fi de sine mai productiv.

1. Forma intenția. Pentru a începe, ar trebui să aibă o astfel de nevoie, și atunci trebuie să ne imaginăm în ce fel de apartament pe care doriți să trăiască. Cate camere sunt acolo pentru a fi? Că ar trebui să existe? Și ceea ce trebuie să se simtă confortabil?

5. Ar trebui să fie întotdeauna cu tine.

Pentru un apartament care vă place, a devenit în final îți aparține, sigur pentru a aduce bani (cel puțin pentru o cauțiune 5000-10000) și pașaport. Apartamentul poate aluneca pur și simplu departe celui care a avut grijă de ei să ia.

6. Verificați documentele arendatorului. Chiriasul trebuie să aibă un pașaport, certificat de proprietate. Există circumstanțe în care proprietarul are dreptul să predea apartamentul, cum ar fi puterea de avocat, etc. Agentessa cu toții că proprietarul trebuie să furnizeze și în ce condiții.

A se vedea contractul Agentessy! Există chiar și un punct, „datele contorului.“

nu se eschiva de angajamentele lor cu contract de leasing meu.

Cunoașteți și respectați aceste reguli simple și problemele de locuințe este întotdeauna o soluție!

Agentessa de proprietate Eva.

articole similare