15 fraze care nu sunt în valoare de vorbesc cu o femeie gravidă

Alte 10 articole pe tema: „Este posibil“ și „imposibil“ în timpul sarcinii

Ce poate și nu poate fi gravidă poate sărat gravidă? Este posibil să se ridice grele în timpul sarcinii? Este posibil să se facă de fitness în timpul sarcinii? TUTTA.TV: Pot femeile gravide pentru a acoperi în avioane Pot femeile gravide să ia o baie? Este posibil ca femeile gravide sa poarte tocuri? Pot să bronza gravidă? Pot participa la o baie gravidă sau sauna? Este posibil ca femeile gravide să picteze și taie părul, face îndepărtarea părului și manichiuri?

1. Puteți atinge burta?
Dacă spui „da“, vei primi disconfort de la aceste accidente vasculare cerebrale ciudate, și dacă „nu“ - nedumerit uite. Ambele opțiuni sunt la fel de teribil.

2. Știți că este dăunător pentru copil?
Femeile gravide sunt conștienți de ceea ce este util și ceea ce nu este. Deci, le va oferi posibilitatea de a mânca în liniște până crema de brânză și mezeluri.

3. Oh, încă atât de mult timp!
De obicei, reacționează astfel încât persoanele care cunosc data preconizată a nașterii. Potrivit Babyology, femeile gravide preferă să audă: „! Tu ești doar un pic“.

4. În curând, va trebui să spun la revedere de la vis!
După acest sfat, de obicei, se duce la culcare cât mai mult posibil, în timp ce există timp. Opțional, vă informează celălalt ca bebelusii pot dormi timp de 16 ore pe zi, lasă-l să gândească cum vrea el.

5. Vei fi o fată. Acest lucru poate fi văzut de modul în care sarcina merge.
Desigur, toată lumea știe semnele. Iar rezultatele de ultrasunete si cuvintele medicilor nu acorde atenție.

6. Se pare că în curând vei lopnesh.
Babyology sfătuiește să răspundă: „Absolut, și pantofii se murdăresc.“

7. Și este acolo doar unul?
Babyology recomandă ca fraza: „Nu, există trei elefant.“ Și, desigur, nu va fi prima gluma pe acest subiect. Dar nu există nici o putere de a avea distractiv atunci când pune presiune asupra vezicii urinare din interior.

8. Tu strălucesc pur și simplu!
De fapt, este sudoare!

9. Nu mi-a plăcut acest nume.
Un alt indiciu este posibil ca o femeie gravidă poate auzi după un raport numele copilului: „Eu știu una, el este acum în închisoare.“ Consiliul Babyology precizează că numele nu este deja selectat, sau să răspundă la care aveți de gând să numele copilului numele celui care întreabă.

10. Este planificat sarcina?
Următoarea întrebare, te rog.

11. Știu că vrei o fată / băiat.
viitoare mama a doi băieți în mod constant va spune că ea vrea o fată. Femeia, fată eclozat, va insista ca vrea de fapt băiat. Doar sunt de acord, este mai ușor decât argumentând.

14. Nu te superi dacă mănânc ultima bucată de tort?
Mâinile de pe tort!

15. Pot să-ți dau un sfat?
Răspunsul nu este necesară, deoarece Consiliul și-a exprimat deja. sfat nesolicitat - o parte integrantă a oricărei sarcinii, iar acestea vor fi însoțite de viitoarea mamă în toate cele trei trimestre.

Și ce expresii pe care le enervezi in timpul sarcinii?

articole similare