15 bărbați fraze, că fetele nu ar trebui să creadă - colțul meu mic confortabil

Fetele, fii atent dacă auzi unul dintre aceste 15 fraze din gurile oamenilor, în cele mai multe cazuri, ele înseamnă minciună. Îți spun adevărul :)

1. Pot rezolva toate
Să fim sinceri: un om nu ar admite că el este ceva ce nu poate fi reparat. Este țăranii din gene - ei cred că tratate în toate. Și chiar dacă nu înțeleg, eu pot înțelege în câteva minute.

2. Orice ai le pune, arata foarte bine
De fapt - nu spune bărbatul fetei că, în aceste pantalonii în picioarele ei ca un elefant. Acest lucru ar echivala cu semnarea pedeapsa cu moartea însuși. Aici se află cazul pentru binele. Guy fund se referă la probleme inutile. Și o femeie frumoasă, care este deja acolo.

3. Ce ești tu! Nu m-am uitat la fata aia
Cu aceasta ar trebui să vină la termeni - toți oamenii se holbeze la alte femei, nu există nici o achiziție în jurul acestuia. Sfaturi pentru bărbați: ca răspuns la această remarcă, merită să-și exprime ceva în spiritul a ceea ce este pe fata sa uitat blugi foarte prost, spre deosebire de pasiunea favorit.

4. Am încercat să te sun
Da, jocul la fiecare 10 minute. Cel mai interesant, fetele folosesc, uneori, de asemenea, această recepție. Dacă auzi această frază, aproape garantat o concluzie - pur și simplu nu a fost disponibil lucruri mai interesant decât să sune prietena și muci diluat.

6. Da, am băut câteva beri
Cel mai prost minciună pe care vă puteți gândi. Orice fată își dă seama că prietenul ei îngrămădite vodca zapolirovat bere ei, și apoi un alt coniac îngrămădite pe cal. Dar omul nu renunță niciodată: „Doar o pereche de ochelari, eu sunt doar obosit la locul de muncă.“

7. M-am blocat într-un blocaj în trafic
Acest lucru poate fi valabil chiar dacă aceasta este oră de vârf într-un oraș mare. Dar mulți preferă să aștepte afară pluta pentru un pahar de bere cu prietenii sau în compania fetelor frumoase la locul de muncă. Sau poate el si colegii sai tocat in Quake? Care este diferența. Cork, și asta este.

8. Nu, nu sa întâmplat nimic
Femeile și bărbații în moduri foarte diferite, să-și exprime emoțiile lor, mai ales atunci când vine vorba de ceva care este foarte enervant. Omul crede că orice probleme vor fi rezolvate, iar el a avut o mână, astfel că, în astfel de situații ar trebui să lase totul așa cum este și păstrați-l în moduri alternative.

9. Îmi place cum gătești
Această minciună este destul de ușor de a împărți, dar băieții cred că funcționează. Acesta este un alt mod de a ridica fata de sine. Pe de altă parte, foamea - tatăl răului, astfel că un om este în valoare de cel puțin un pic de a critica ceea ce nu-i place, iar fetele să încerce să experimenteze pe frontul culinar.

10. Fac (. Suma.). suficient pentru noi
Poate că Chivalry și-a scufundat în uitare, dar oamenii se simt responsabili pentru doamnele lor, inclusiv financiare. Dar, pentru a ascunde probleme la locul de muncă și de dificultățile financiare de la jumătatea lui nu este foarte rezonabil. Dacă află adevărul, atunci încrederea vor fi pierdute pentru totdeauna.

11. Da, e în regulă, ai uitat să-și radă picioare
Dacă un om spune o frază similară a rămas. El nu va fi o atingere frumos la picioarele fetelor, dacă l-au amintit de propria lui. Mai bine să nu minți ca un contor de gaz, pentru că fata poate absorbi aceste informații în serios și se oprește deloc grijă de ei înșiși.

12. Crede-mă, eu nu sunt pentru nimic nu ar minți
Dar, din păcate, dar un om culcat în mod regulat, iar femeile le cred. Dacă cineva spune că niciodată nu a mințit, chiar acum că minte și nu fard de obraz.

13. Îmi place timpul petrecut cu mama ta
Cazuri în care mama-in-lege - omul de aur, foarte rare. În alte cazuri, este doar un mod de a ajunge la inimile fetelor. mod murdar, dar funcționează. Și în dragoste și în război toate mijloacele sunt bune. Așa că fetele nu ar trebui să cedeze în fața acestui șiretlic.

14. Voi aduce ordine în apartament, cât mai curând oprire înapoi doare
Acesta este un excelent exemplu de modul în care un om evită complicații. Baieti nu le place să asculte bubonenie de sex feminin. Este mai ușor să pretind a fi bolnav și de a lua grijă și afecțiune, și, în același timp, sa debarasat de activități de rutină.

15. Nu cred că despre alte femei
Dacă încercați ceva să nu crezi, te vei gândi la asta garantat. Omul prin natura poligamia, și să se ocupe de acest lucru este lipsită de sens. Fiecare om se gândește la sexul opus 24 de ore pe zi. Nu ar fi așa, poate că nu ar fi avut nici o relație cu fetele de azi.