Pentru a schimba viața, suficient pentru a abandona formulările uzuale
În cuvintele de putere incredibilă se află. Ele pot:
- pentru a te om sau otrăvească viața lui
- încurajeze sau confunda
- inspira sau inhiba
oamenii dezamăgi pe alții nesigure. Sigur - inspirat. Mai multe studii au arătat ambele influențe externe schimba sentimentele noastre. Alții zâmbet face o persoană fericită. Unele ipostaze creste nivelul de testosteron. Cuvintele noastre au, de asemenea, un impact direct asupra noastră și altele.
Aici sunt cele patru fraze care merită să uite pentru totdeauna:
1. „Eu întotdeauna ...“
Nu, nu întotdeauna. Poate că a fost o dată sau dacă o faci în trecut, dar nu întotdeauna. Nu este necesar să se programeze pe viitor.
Evitați declarațiile fără echivoc. Viața este în continuă mișcare. Astăzi nu sunteți persoana, ceea ce au fost de un an, o lună sau chiar o zi în urmă.
A se vedea, de asemenea: Moartea nu există, oamenii de știință au descoperit un adevăr înfricoșător!
Spunând: „Întotdeauna am fum“, vrei să spui că fumatul în uter. Nu suporta blestemul de limitări. Conceptul de „întotdeauna“ nu există. In schimb, spune: „În trecut am ...“ sau „In acest moment nu sa întâmplat.“
2. "Oh, nu e nimic!"
Ciudățenia oamenilor pe care le caută aprobarea celorlalți, dar care au primit-o, începe să timid sau afecta demnitatea lor. În mod normal, această frază ar trebui să fie un compliment. Cu același succes putem spune: „Eu - nimic.“
Una dintre cele mai rapide moduri de a câștiga încrederea - să accepte complimente este ceea ce ești cu adevărat bun. Toată lumea are calități bune.
Vidul - goliciune exterior. Tratați lauda pentru propriile lor realizări, fără falsă modestie. După ce a primit un compliment, răspunde cu demnitate, sinceritate și recunoștință.
3. „El / ea a avut ... Nu e corect!“
Din păcate, viața este nedrept. Nu te-ai născut miliardar, și, probabil, el nu a devenit. Oamenii de statură mică, cel mai probabil, nu va fi capabil de a deveni un star de baschet. Așa este viața.
Cel mai bun mod de a lupta împotriva nedreptății - pentru a găsi ceea ce viata e nedreapta in favoarea ta. Sunteți de statură mică? Excelent, aceasta poate însemna locuri de vizita inaccesibile altora.
Citește și: 11 semne pe care le vizitați un înger păzitor
Un introvertit? Minunat. Găsiți un loc retras și se bucură de o activitate preferată. Nu toată lumea este pe umăr. Nu este suficient creativ? Nu-ți fie frică. Focus pe obiectivul principal și du-te pentru ea. Urât? Excelent. Joace un rol neobișnuit în film. Toată lumea are talente. Trebuie doar să găsească și să le deschidă. În loc de fraza spunând: „Eu nu pot face, dar nu pot ...“.
4. „Dacă numai ... dacă aș putea ...“
Fericirea începe acum. Și punct. Această expresie este deosebit de dăunătoare în cazul banilor:
- „Dacă am avut un cuplu de milioane, mi-ar fi început propria afacere“
- „Dacă aș avea un milion, aș cumpăra un apartament mai mare și a simțit fericit“
- „De îndată ce voi face prima mea milioane, voi începe să trăiască un adevărat“
Citește și: 13 semne pe care le - o vrăjitoare
Dar bani - fantomă gol, special inventat de corporații. Dorința de a cumpăra ceva nou va avea întotdeauna un om. Odată ce ați începe să aprecieze momentele vieții în prezent, se va uita despre mentalitatea de bani.
De obicei, această frază merge cu: „Ei au ... Și dacă aș avea ...“. scuze de ajuns! Aici și acum aveți o mulțime de oportunități cu care să lucreze. Important se concentreze asupra rezultatului final. În schimb, să zicem, „Pentru că am (eu pot face) ... eu pot face ...“.