10 fraze care ar trebui să fie utilizate în relațiile

• Cuvintele care exprimă dorința de a face partenerul de pace, „Să încercăm să înțelegem reciproc, vom găsi o soluție generală!“, „Eu chiar vreau să fac prieteni și să fie cu tine!“.
  • Word - Ne pare rău pentru durerea adusă de către partener, violență, insulte: „Îmi pare rău că am fost greșit (a) că acuzatul în zadar pentru tine!“, „Îmi pare rău pentru că a jignit (și) tu!“.
  • Cuvântul-recunoaștere a greșelilor lor, „Da, eu chiar a făcut o greșeală“, „Ai fost: (a) drepturile, nu au un (a) litera (deși a argumentat (a) că-mi amintesc că a trimis (a) litera)“
  • Cuvânt-recunoaștere a faptului că cearta sau un conflict cu partenerul tau este important, esențial pentru emoțională bunăstarea: „Sufar (sufera), din cauza faptului că am avut o cădere afară ...“.
  • Expresii care exprimă dorința de a înțelege durerea și suferința alta: „Eu chiar vreau să te înțeleg ...“ „Am foarte important pentru a înțelege modul în care ranishsya (decât te-am rănit) ...“
  • Expresii care exprimă dorința de a învăța decât interesele partenerilor care (e) se simte că (e) se gândește, „Mă întreb. ce fel de muzica te iubesc! „“ Ce vă place pentru micul dejun? „“ Ce simți când ......? «» Important pentru mine este opinia ta ...“. Este important, în cazul în care experiențele și gândurile unui partener nu este foarte plăcut pentru tine, mai recunosti el (ea) dreptul la acest tip de experiență și să nu-și piardă interesul și respectul față de partener. De exemplu, în cazul în care un partener spune că este doliu pierderea părinților săi: „E greu când nu comunica cu mine, dar am înțeles că aveți o mare durere“ (a se vedea, de asemenea, punctul 9 ..)
  • Expresii, subliniind importanța numelui partenerului în evenimente comune, festivaluri, și cu amărăciune: „Eu o vreau cu tine sa te duci sa vezi acest film (du-te la această expoziție, o petrecere în onoarea de absolvire),“ „Vreau să mergi la prieteni (și așa mai departe), așa că am să aștept când te întorci de la călătoria dvs. „“ important pentru mine este sa te plangi la mama mea. "
  • Cuvintele care descriu atitudinea ta, sentimente „pozitive“ pentru partener, sa valoare (ei) în ochii tăi, „Ești foarte drag (ca)!“, „Te iubesc foarte mult“, „Îmi place într-adevăr nevoie (nevoie)!“ „apreciez sinceritatea ta (dragoste, încredere, sensibilitate, etc).“ este deosebit de important să se sublinieze importanța relațiilor pe termen lung cu partenerul tau (dacă într-adevăr doriți să fie cu el pentru o lungă perioadă de timp).
  • Cuvintele care exprimă sentimente „negative“ fata de partener, cu o explicație clară a ceea ce a cauzat această condiție: „mă enervez când oamenii mă numesc un prost (prost)“, „Sunt ofensat când câștigi și mi-PATS condescendent pe umăr ....“ Aceste așa-numita comunicare în psihologie „I - mesaje“ cu privire la condițiile lor dificile sunt extrem de utile pentru realizarea propriei starea de spirit proastă, și conflict, și ajută partenerii să înțeleagă ce se întâmplă cu tine.
  • Cuvânt - recunoștință pentru binele pe care îl făcuse, sau se face acum în legătură cu tine: „Vă mulțumesc, că ți-a dat (a) Sunt o adevărată sărbătoare“, „Este foarte important să aveți o mulțime de apel (și) am fost datorat frontieră! „“ sunt foarte recunoscător (recunoscător). tu atunci așa sprijinit (a) mine! "
  • Mai multe despre înregistrările subiect

articole similare