45 comentarii reale - mana

„Loc foarte liniștit pe coasta Mării Negre.“

locație foarte liniștită, pe malul Mării Negre. Dacă stați pe mașină și sunt gata să-și petreacă o zi pe un șezlong pentru o carte, iar în evadarea de seară din oraș, atunci cu siguranta aici. În acest hotel vă va inconjoara cu caldura si grija de gazde ospitaliere. Copiii place foarte mult plaja de nisip și un loc de joacă la hotel. Vă mulțumesc foarte mult pentru restul.

„Foarte util și personal prietenos și excelent. "

Personalul foarte atent, prietenos și atent acces excelent la mare

„Prieteni ai țării“

apele calde ale Mării Negre, aerul de mare, umplut cu mirosuri dulci de pin, nisipul magic al magnetita minerale, apus de soare magic - tot ceea ce este necesar pentru a restabili imunitatea și armonia mentală. Gazdele - oameni ospitalieri și sincere care știu cum să creeze o atmosferă de confort și relaxare, senzație ca și când ați venit să stați la cabana pentru a fi prieteni foarte aproape. bucate naționale delicioase preparate cu multă dragoste și tandrețe este o femeie foarte bună - Isolda și a depus ajutor naiv umil și copilărească - tamuna. loc frumos și prietenos de energie pentru a scăpa de agitația și vanitatea realitatea contemporană dură, medităm și visul nevăzut.

„Încântătoare în Mana ședere Mana!“

Excelent vacanță de familie! gazde foarte ospitalieri, atmosfera confortabilă, totul se face cu gust si cu dragoste! Nici nu pot denumi personalul de personal, pentru că am avut senzația că am ajuns la rudele cabana! Mesele excelente, și digestia mea capricioasă este importantă. Copiii au mâncat totul sau aproape totul ☺.Izolda -Our asistentă medicală -umudryalas chiar și în volum mare de lucru pentru a satisface orice dorințe culinare în termen de motiv, desigur. Nana gazda crema de copii ospătați de gheață, foarte gustoase, și avem vin din Georgia! În general, peste tot se simt păsat de noi și vacanța noastră. Teritoriul este foarte curat, o mulțime de șezlonguri, umbrele de plajă. prosoape de plaja, totul este acolo. Vă puteți relaxa într-o zonă poate fi pe plajă. Plaja de nisip, convenabil pentru copii ca intrarea de apă netedă, de mică adâncime. plăcut mai mult în special locul în sine că există un pic mai rece decât în ​​județ. Satul este situat în pădurea de pini, umbra copacilor dantelate. De asemenea, tăcerea este faptul că avem nevoie. Procedura este un mare merit al gazda noastra, ea este resimțită. Dacă aveți nevoie pentru a lua o plimbare, muzica, restaurante, nu de Grigoleti opțiunea. Și dacă doriți o vacanță de familie liniștită, cu vedere la mare și plaje pe jumătate goale, este Mana Mana! Apropo, magazin noi nici măcar nu au nevoie, totul a fost .Edinstvennoe, de când am fost pe masina, ne-am dus la Poti la piață pentru fructe (cireșe, căpșuni, piersici, caise, mere) .Zavtrak incluse în preț și a fost întotdeauna foarte plin și abundent! Brânză, cârnați, brânză, unt, pâine și cereale, clatite, khachapuri, omletă sau ouă fierte, în general, nu va lăsa foame. Mâncarea este întotdeauna foarte proaspete și de calitate! Nu lăsați nimic pentru mâine, pregătit la un moment dat în mod individual. Prin ceai prăjituri, gemuri delicioase. Am ajutat chiar acasă gem de sudură! În general, o mulțime de afișări, care pot și ratat, dar cel mai important lucru este că vrem să mergem, și a plecat de la domiciliu! Vă mulțumesc foarte mult!

„Locul ceresc cu ospitalitatea georgiană pe mare“

Foarte sincer un hotel privat, mic, cu 7 camere, un sentiment care a venit să viziteze rudele, și tu ești foarte dragă oaspeți. Zona hotelului este mic, dar toate în flori și verdeață, plaja este chiar în 30 de metri de casă. canale de televiziune foarte mult, a fost ceva pentru a distra copiii în după-amiaza, la un moment în activitate foarte cald, și solară. Găzduiește un eșantion de ospitalitate georgiene și cordialitate! Hotelul este ideal pentru o vacanta de familie! Sau pentru cupluri.

S-au găsit 2 minus 1 - nu este potrivit pentru companiile tinere, gazde prea conservatoare și foarte atent modul de 22-23 toți trebuie să doarmă, am fost cu copiii și pentru mine, care a fost un plus! 2 - scări abrupte la camere (camere la etajul 2 si 3-a) - nu este potrivit pentru copii de până la 2 ani

„Minunat hotel de la mare, cu o aproape de familie foarte cald. "

minunat hotel de la mare, cu o atmosferă foarte caldă de familie cum ar fi. Proprietarii Neobișnuit ospitalieri, receptiv și primitoare hotel, Nana și Oleg! Du-te la o întâlnire pentru orice întrebări și solicitări. Cameră se potrivesc absolut fotografii. Am avut o cameră laterală la etajul al doilea, cu vedere la apus de soare. un mic dejun excelent, adaptate la dorințele oaspeților, inclusiv dorește copii. Hotelul servește, de asemenea, prânz și cină. Toate foarte gustoase, valoare pentru bani. Mulțumiri speciale pentru Isolde Alexandrovna! Totul a fost minunat! Multe mulțumiri lui Oleg și Nana!

Plaja foarte murdar - o mulțime de gunoi (îndepărtarea de mare și mătură de oameni). Deși proprietarii și încercarea de a menține ordinea în partea lor de plajă, situația generală cu starea plajei din jurul trist. Aceasta este singura negativ.

„Personalul, locație, vedere"

"Georgia - dragostea mea :)"

Mi-a plăcut totul. Înțelegere și căldură, prietenie și mândrie, atenție și îngrijire. Locația hotelului pe malul. Liniștea și aerul de mare. sunetul mării. Foarte gustoase și alimente proaspete. Toate dor foarte mult și deja.

Probleme cu vayfay, dar aceasta depinde de furnizorul. alimente scumpe complexe. Pentru a comanda pe meniu pentru a manca mai profitabile. Cred că dacă reduce prețul de mese complete 30-20 GEL pentru prânz și cină, acesta va fi perfect.

„Un loc de relaxare turistic smerit.“

Proximitatea prima noapte zgomotoasă morya.Raspolozhenie linii.Dobrozhelatelnost personala.Otsutstvie.

Catering. Catering, cu nici o alegere. Dimineața declară unul, sunteți de acord, cu privire la faptul de a pregăti mai mult. Ați afirmat deja, și pentru că într-un alt loc nu a mers. Nu sunt foarte gustoase și un pic mai scump pentru zona. Peste tot pe plajă gunoi. În contrast bit otelchik eliminat, dar imaginea de ansamblu este trist.

„Atunci când, din cauza lucrurilor mici care trăiesc nu este durabil“

plus-locație, în afara ferestrei pentru a vedea mare, plaja este bine să se relaxeze cu copiii - nisip si usor inclinat la intrare.

1. Verificați să fie de la 12-14 am stabilit după 16, costul nu este luată în calcul. 2. partajat balcon, și în același timp, în perdele de camere translucide (toate trăiesc ca o familie mare, de ce ar trebui să ne fie rușine). Ca urmare, un număr de gamă întreagă de hoteluri - puteți alege mai bine și mai ieftin. Locatia este excelenta pentru relaxare, dar nu în acest hotel, care este că rezervat pentru o noapte.

„Loc minunat pentru o vacanță relaxantă cu copiii.“

magazinhiki v 300 metrax, Nado nemnojko pesghkom proiti, Vokpug 3 Kafe, nu Nado plotit kogda 3x pazovuiu zakazivaete, b ... Mai mult # X25BE;

„A fost foarte gustos, cu siguranta am luat cateva kilograme in plus :)“

Casa de vacanță confortabil este situat direct pe plajă. Marea nu este foarte adâncă, iar partea de jos este de nisip, plaja este curățată de moloz în fiecare noapte. Dorim să menționăm ospitalitatea și un mic dejun delicios, pe care le avem destul până seara. Având în vedere că satul este foarte mică și este mai potrivit pentru odihna de familie, divertisment, cafenele și restaurante în cazul în care aproape că nu pot găsi. Dar masa (prânz sau cină), puteți oricând la hotel.

Sposibo za teplie slova. Nana.

„Călătorie spre Georgia“

Mi-a placut totul

Am stat aici, într-o cameră cu vedere la mare. Într-adevăr mi-a placut cum totul aici se face pur și simplu și totuși cu bun gust. Zona hotelului este bine îngrijit, iarbă verde crește peste tot în jurul și o mulțime de tsaetov frumos! Managerul hotelului face totul pentru a vă face șederea este unul memorabil!

„Odihnă la domiciliu)“

Nu există nici un loc de patos și de lux, este foarte confortabil, frumos, cald și delicios. Am fost înconjurați de gazda minunata, primitoare, sincer și vesel, care in doar 5 zile am devenit prieteni apropiați. Am fost la domiciliu)))

„Marea - aproape sub fereastră.“

Sea - aproape sub fereastră. Atmosfera de cordialitate absolută și ospitalitate. Deci, se odihnească în bunica lui copilărie favorit în sat. alimente foarte gustoase. șezlonguri și umbrele - în cantitatea potrivită, sunt întotdeauna disponibile.

Dacă faci sauna - la cinci, cu două avantaje. Deși cineva nu poate să. Internetul ar fi un pic mai repede.

Sposibooo să rămână aproape de astăzi

articole similare