4 Plot pentru tratamentul anginei

Spring - un timp minunat de ani, dar dureros. Ce se poate face dacă nu se poate vindeca o durere în gât? Dacă nici unul dintre droguri nu funcționează, atunci puteți utiliza parcelele. Spoke amigdalele si gat cu boli infectioase.

„Fericiți Bogoro-Diez, Fecioara Maria, Binecuvântat să fie Domnul soțiile tale, binecuvântat este rodul trupului tău Tu purtat Mântuitorul sufletelor noastre. Amin.

Cu rugăciunea ta, Fecioara Maria, se va proceda, febră, gust amar de gât alb - expulza. Am expulza - conduc eu pe treizeci și trei de ani. La treizeci și trei - vânt, treizeci și trei - parte. Patru părți știu, restul sunt niciodată cu corpul tau. Mesageri de acolo ne întâlnim într-un vis. Ca primul vis devenit atât de dureri în gât dispare. Cuvintele mele nu sunt modelare, și puternic. Pentru totdeauna. Amin. "

Conspirație citit de 12 ori. În timpul citirii - o durere în gât din exterior „tăierea“ partea bont a unui cuțit. Până la sfârșitul ritualului - Aplică ouă fierte calde.

„Prima dată, ora Domnului. Marti-ochi din nou, ora lui Dumnezeu. A treia oară, ora Domnului. "

„Tatăl nostru“ (citește)

„Nu ești aici pentru a fi, bea roșii din sânge, oase albe nu dureri, tumora nu dă robul lui Dumnezeu (nume). Du-te acolo, afide soarele nu strălucește și vântul nu este suflare. "

Citește de trei ori, si scuturare degetele ușor podavlivaya loc în gât sub bărbie.

Începutul celei de a doua oară:

„Prima dată acea oră a lui Dumnezeu, a doua oară, ora Domnului. A treia oară, ora lui Dumnezeu. "

Citește de trei ori, si scuturare podavlivaya inflamat la fața locului.

„În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Doamne, vino în ajutorul slujitorului lui Dumnezeu (sau copilul, numele). Maica Sfântă Maica lui Dumnezeu, vin la ajutorul de salvare a generat robul lui Dumnezeu (numele), botezul, rugăciunea, comuniune. Nikolai Ugodnik, vin la salvare, ajuta la spiritul său sfânt Tihvin Maica lui Dumnezeu. Ajută-mă, Doamne, uteshevay toată durerea ultima dată, o oră de lumină - oră de adorație ajută elimină angina ".

Citește de trei ori, și, de asemenea mângâind podavlivaya inflamat la fața locului.

„Glande Brew, un sclav al lui Dumnezeu (nume), rostește glandele de foc, de spiritele rele să nu fie trupul tau alb, celulele roșii din sânge, inima zelos în cap luxuriantă. În cazul în care fumul zboară la inflamat să meargă. Amin. "

articole similare