Înainte de Anul Nou este mai puțin și mai puțin timp. Desigur, o mulțime de lucruri de facut: planurile, obiectivele, vise - tot anul dedici le traduce în realitate. Dar există întotdeauna lucruri pe care mâinile nu sunt încă acolo, dar doresc să înainte de Anul Nou, astfel încât totul a fost conform planului. Am compilat o listă de 30 de lucruri pe care ar fi bine să se realizeze până la Chimes lovit. Ochii Nurse - dintr-o dată ai uitat ceva. Sau au vrut mult timp, dar cu siguranță nu a fost timpul. Vom publica prima parte.
Plasați comanda în treburile
Set de ordine - cel mai bun mod de a face față stresului, care, în pre-Crăciun timp, ea devine aproape un prieten de-al nostru. Pentru a avea timp să aibă prea mult. Și cântărește. Mulți oameni cred că ordinea implică o viață plictisitoare, în care toate planificate și previzibil. Dar acest lucru nu este cazul.
Erik Larssen în cartea „Cine“, spune despre el însuși: „În experiența mea, eu sunt în măsură să ajungă la un maxim exact în acele momente în care am de gând și structureze timpul lor cu succes. Nu mai am timp pentru a face la locul de muncă și de petrecere a timpului liber în mod util. Nu am nevoie să-și petreacă o mulțime de timp și energie pentru a restabili ordinea, dacă ceva nu merge bine. "
sursă
Ordinea - listeaza, planurile anuale și de zi cu zi. De asemenea, priorități. Faceți o listă de lucruri pe care trebuie să-și modifice în viitorul apropiat, și apoi le aranja în importanță.
Și un alt sfat. Nu trebuie să faci prea mult. aprecia cu adevărat timpul: nici unul dintre noi nu este în a doua zi mai mult de 24 de ore.
Scoateți tensiunea
Stresul este real, nu numai psihologic și emoțional. Dar, de asemenea punct de vedere fizic. Corpul nostru reactioneaza (si foarte dureros) pentru toate problemele care apar în viață. Există tehnici clasice care elimina tensiunea si rigiditate, de exemplu, exercitarea, muzica, si chiar alcool (deși suntem în mitul oponenți absolute ale acestei metode). Dar toate acestea este valabilă numai pentru o perioadă scurtă de timp și afectează rareori adevăratele cauze ale tensiunii, ascunse adânc în interiorul - „Casetele sentimentelor“ în
Tensiunea nu dispare niciodată până la sfârșitul anului, și suntem înapoi la comportamentul obișnuit. Dar există o modalitate de a remedia problema.
Tensiunea si stresul nu sunt cei mai buni prieteni, mai ales în ajunul Anului Nou - sursa.
Du-te calea Lazy GURUSII opri, ton și să uitați. Și apoi mutați (fizic) - în funcție de sentimentele lor. Realizati sentimentul, și pentru a muta, astfel încât eliberarea sa. Dă-i libertate. Se agită! Face zgomot, dacă vrei, sau nu se întinde! Mișcă!
Asculta-ti corpul. Face acest lucru în fiecare zi: imediat după trezire sau înainte de a merge la culcare - sursa.
Făcând acest lucru de fiecare dată, va începe în curând să se simtă mai liberi.
Face rost de o tehnica pentru a crește motivația
Nu pierde dreptul direcția - sursa.
Să presupunem că executați sau o plimbare cu bicicleta, și poate curăța zăpada, pliere haine sau de a face alte, nu necesită lucrări speciale de concentrare mentală. Observați modul în care scade motivația, energia si entuziasmul? Acum, opriți și vă gândiți la ce te gândești. Faptul că ai făcut pentru ei înșiși acestea nu sunt activități prea interesante? ( „Am frecat podele ... Am vopsea hambar ... loc de muncă trist de muncă. Sunt obosit, și nu-mi place.“) Deoarece trecerea la gândul „de ce“ ar putea ajuta să vă înveselesc și pentru a crește motivația? ( „Etajele vor străluci, atât de plăcută, atunci când casa este curat ... Pe week-end va veni la noi rude, și sunt sigur că cineva va spune cât de bine ne-am acasă!“)
Gândiți-vă de ce ai face ceva, este util atunci când o sarcină relativ simplă începe să alezaj sau prea strânse.
Învățați-vă 10 minute pentru a sta în tăcere
Cum de a păstra o linie dreaptă, în ciuda zgomotului constant despre? Datorită capacității de a reveni la momentul prezent. highlight zilnică de zece minute tăcere. Deconectați din lumea exterioară, și încercați să nu se gândească la nimic. Aceasta este o abilitate foarte util.
Dacă stai liniștit, oprind corpul și mintea, și să păstreze tăcerea în interiorul le ajunge la nemișcare, dar cel mai important - și pace.
Noaptea puteți admira cerul înstelat fără sfârșit - sursa.
Nu mai face ceva pentru alții
Pentru totdeauna. Sau cel puțin încearcă o dată. Oricine poate găsi astfel de lucruri, făcând că dorim să vă rugăm pe cei dragi. Este important să înțelegem de ce facem acest lucru. Vezi tu, orice adult încă ascunde un copil mic speriat. Luați, de exemplu, un partener, reacționăm de multe ori la ei ca în cazul în care acestea au fost părinții noștri - a le da o putere mult mai mare asupra noastră decât orice adult are peste alți adulți. Noi nu facem ceea ce ne place, și întreabă: „Pot să mă duc la ratele chinez / cina cu prietenii / fie un medic veterinar? Oh, te rog. Te deranjează? Mă mai iubești? „Și, fără a obține plin, o aprobare sută la sută, ne simțim ca și cum am fost oprit. Ne plângem, „El nu va lasa-ma sa fac ceea ce vreau.“ Barbara Sher numește acest sindrom „nu am voie.“
Dacă credeți că familia te iubește pentru rolul pe care îl joacă, nu există decât un singur mod de a afla. Arunca acest rol și du-te prin teama de a pierde dragoste. Tu nu-l va pierde. Tot ceea ce este liber - un pic de pace.
Se prepară un fel de mâncare gustos și sănătos
Chiar și în programul ocupat există un loc pentru hrană sănătoasă. Mai ales dacă v-ați dorit mereu sa incepi sa mananci corect, este timpul pentru a face acest lucru, încercați pentru a găti vinete în glazura - este nevoie de mai mult de o jumătate de oră. Ele pot fi servite cu orez brun fiert, quinoa și legume aburit sau adăugate la sandwich-uri ascuțite. Ce veți avea nevoie de:
1 vânătă mare, tăiat în felii de 1-1.5 cm grosime
1/4 cana sos de soia
1/4 cana de date sau piure sirop de arțar
2 linguri de muștar Dijon
1/4 linguriță de ardei iute (opțional)
cuptorul 1. Se incalzeste la 190 ° C
2. Puneți vinete pe tigaie (convenționale sau căptușite cu hârtie pergament).
3. Într-un castron mic, combinati si amestecati amestecati restul de ingrediente.
4. Se toarnă acest sos vinete.
5. Se coace timp de 20 minute.
Fă o faptă bună
Anul Nou - un timp de miracole. Fii un magician pentru cineva. Nu este atât de important pentru cineva: fie că este vorba de animale fără adăpost, oamenii sunt, care sunt în situație de viață dificilă, prietenul tău, pe care doriți să mențină moralul. Noi putem da mereu ceva, indiferent de circumstanțe.
Cel mai bun timp pentru caritate - atunci când ai un pic de ei înșiși. Nu așteptați până când vei deveni un milionar sau va avea 40 de ore libere pe săptămână. Nu poți aștepta. Și frumos pe care le poate oferi o varietate de moduri.
prestații de caritate nu numai cei care primesc, dar, de asemenea, cei care dau.
Fiecare ființă vie este bun fericit. Ce bine se poate face singur? - Sursa.
La un curs, de exemplu, am citat povestea unui student de optsprezece ani, un student în anul întâi la Virginia Tech:
„Într-o noapte de iarnă cu multă zăpadă ne conduce înapoi acasă după opera de caritate a adăpostului Armatei Salvării. Conducerea pe stradă, am văzut o femeie în vârstă, cu o lopata curata drumul spre casa. Un tânăr din compania noastră a cerut șoferului să oprească și a ieșit. Toată lumea a crezut că el vrea doar să ia comenzi rapide. Un bărbat a luat brusc bunica lui o lopată și a început să o ajute să curețe zăpada! Am pășit nod în gât și lacrimile mele în ochii lor. Am vrut să spun despre acest incident pentru toată lumea. Aproape am căzut în dragoste, atunci acest tip ".
Elevii mei interesat în mod serios: poate că, într-adevăr fericit om face fapte bune, și nu de plăcere? După o dezbatere zgomotoasă, fiecare dată sarcina de a atelierului următor: de a face ceva pentru a te distra și de a face ceva util pentru alții, și apoi să descrie impresiile lor.
Rezultatele au fost uimitoare: plăcerile obișnuite ale vieții (socializare cu prietenii, merge la filme sau înghețată) pălit pe fondul sentimentelor ce sunt experimentate baieti, comite o faptă bună. Și dacă acesta din urmă a fost realizată în mod spontan, elevii se simt speciale de ridicare.
O fată a povestit cum nepotul ei mic sunat și mi-a cerut să ajute cu sarcina de aritmetică. Lucrul cu el o oră, fata, potrivit ei, toată ziua a fost mai simpatic, și oamenii ei tratați mai bine. Un alt coleg a recunoscut că ea a intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru a afla cum de a face bani și de a fi fericit, dar acum, spre surprinderea mea, am dat seama că ai ajuta pe oameni să-l mult mai plăcut decât să cumpere haine noi în magazine.
Chiar și cea mai rece iarnă nu este un motiv pentru a nu da caldura, - sursa
Când ne simțim fericiți, arătând calitatea cea mai demnă, viața dobândește adevărata semnificație. Experiența singur.
fapte bune însoțite de satisfacție, ceea ce nu se întâmplă dacă facem ceva doar pentru distracție. Actul adevăratei bunătate nu este însoțită de un sentiment pronunțat - o astfel de bucurie. Mai degrabă, în astfel de momente, există o dăruire de sine completă și uitând el însuși. Timpul sta“.
Fă ceva care pentru o lungă perioadă de timp nu a îndrăznit
Dar apoi Yunatan a spus unele lucruri pe care trebuie să faceți, chiar dacă acestea sunt periculoase.
- De ce? - l-am întrebat.
- În caz contrar, nu ești un om, ci doar oshmetok murdărie,
Ce părere ai de vis în inima mea, frică să recunosc la mine? Ceea ce visezi noaptea? Este timpul pentru a scoate tot afară și fă-o! - Sursa.
De ce? Din cauza greșelilor noastre, decizii greșite și catastrofe sunt învățați că vă puteți face față cu mari dificultăți. Trebuie să vă permiteți să nu reușească să facă ceva bine. Trebuie să îndrăznim să câștige în sport, dragoste, de afaceri și de viață în general. Și atunci veți găsi forța interioară - pentru realizările viitoare.
Deveni mai sigur pe sine
Nu să viseze nimic frică, și cel mai important, pentru a traduce visele în realitate, nu te îndoi. Și au curajul să nu asculte pe ceilalți. Pentru a exercita această abilitate valoroasă, face următorul exercițiu. Scopul - pentru a ajuta la realizarea cărora doriți să vă rugăm în orice moment. Da, toată lumea are astfel de oameni. Poate că unii oameni să te simți un sentiment special și vă simțiți că, din cauza recunoașterii lor de necesitatea de a lupta. Notați numele a trei sau cinci persoane, pentru care cele de mai sus este adevărată.
Acum răspunde la întrebările, referindu-se la primul om (de fapt, costurile pentru a face toate trei, cinci sau orice nume pe care le scrie - cu toate persoanele ale căror probleme de aviz pentru tine).
Cât de des va căuta să se descurce singuri, cu atât mai repede se va obține independența față de opiniile altor oameni.
Imaginați-vă viața ta - designer. Și poate fi dezasamblată și reasamblate, atâta timp visat. Uită-te la ceea ce este deja acolo: de lucru, întâlniri cu prietenii, filmele preferate și cafea dimineața. Adunați într-o ordine diferită. Remodelarea, schimbare, de a crea de la zero. Se răcește? Și într-adevăr. Acest design de gândire în lucrare. Și iată cum să o facă.
1. Dezasamblarea viața ta pe ingrediente - daca este salata sau o supa. Ce constă? De lucru, prieteni, tricotat fulgi de zăpadă, treburile casnice, cursuri de gătit, chat cu prietenii, snowboarding, cărți despre psihologie, sănătate, timp - fiecare are propriul set.
2. Decide cu privire la ce ingrediente ai scapa de ceea ce puțin (sau, dimpotrivă, mult) schimbarea, și care rămân așa cum sunt. Acestea sunt ingredientele vieții visurilor tale.
3. Faceți un plan: ce, când și la ce oră vei face pentru viața de vise a devenit viața reală. Planificați toate calendarul și termenele stabilite. Atunci vei ști exact unde să meargă.
Linia de jos - pentru a selecta principal, elimina excesul, și de a crea viața de vis.
Selectați mai multe lucruri pe placul lor - cei care doresc cu adevărat să facă înainte de noul an - și continua. MITUL crede în tine! Și tu crezi în tine. Ca un 🙂 unicorn
sursă
Un obicei de o săptămână, în căutarea tăcere
Lupta cu recolta: retete verde pentru una, două, trei
Boli ale celor bogați: „bun“ puterea corupe sănătatea noastră
4 mituri despre alimente, care ne împiedică să fie sănătos, puternic și subțire
3 exerciții care vor învăța să spună „nu“
week-end lectură Utile
Selectați cele mai interesante articole si o trimite o dată în 2 săptămâni. Cadouri în fiecare literă.
În primul - audiobook „Aforismele pe drumul spre succes“
Lecțiile de conștientizare, „The Beatles“ și sarcini creative
Sunny Baku, fericire și aproximativ 20 sfaturi de putere
optimism dimineața corectă și testare despre sex (femei)