16 comentarii despre Apollo la Serpuhov g, o stradă nouă, 14-a

Apollonia a fost după o vizită la dentist în cazul în care mi despre dintele meu sa spus că ei vor pune de 2-3 ori, plus faptul după instalarea sigiliilor nevoie pentru a pune pe o coroană dinte înapoi la ceea ce au fost trimise la Apollonia pentru a face o fotografie. Consultați-vă medicul Apallonii sa dovedit că nu este necesar pentru a pune coroana, și este posibil să se umple un dinte la un moment dat. Ca rezultat, dinte cost cu o schimbare de tratament de mai multe ori mai ieftin, mai rapid, și, în plus, dintele a ramas „viu“. Multumesc Sergeenko SA

Mi-a placut clinica „Apollonia“! Medicii sunt foarte sensibile și atent, imediat a dat seama ce problema mea este vindecat și de calitate! Este clar că stomatologi place de locuri de muncă și vizitatorii lor. El a fost tratat la Abdullin - un mare doctor! Vreau să mulțumesc tuturor celor care lucrează la clinica, ea face mai bine, și noi, pacienții - mare!

Great clinica! Ea a fost tratată acolo mai mult decât o dată, nu plângeri acolo, prețurile - este moderată, calitatea tratamentului este excelent. Ca și faptul că medicii încearcă să găsească o abordare individuală pentru toată lumea, zâmbind și tratate fără durere! Vă recomandăm această clinică pentru toată lumea! tu și medicii de viață lungă mulțumim!

Adresat în Apollonia în urmă cu două săptămâni. Ti-e frica de stomatologi la groaza, am o forma rara de alergie - la anestezie. De aceea, dintii pot fi tratate numai „pe viu“. Ei bine, eu nu merg la medic până când rana pe propria prostie, astfel încât nu poate fi tolerată. Și, de obicei, este dificil de tratat. Și rănit. (((Deci de data asta, a trecut deja atunci când este absolut nu putea suporta. Cred că acest lucru la Kremlin și a murit de teroare. De fapt, sa dovedit că și eu mă speriat.)) Pentru forate gaura și curățat aproape toate fara durere. Mai mult, ›

articole similare