01. Pur și simplu nu se poate opri cântând tema de deschidere a anime.
02. A se vedea para. În primul rând, dar tema care se încheie pentru anime.
03. Anime - singurul lucru pe care sunt în mod constant de gândire la locul de muncă sau la școală.
04. Chiar și într-un vis de-a face cu personaje din anime.
05. Vă puteți imagina ce se poate repeta cu ușurință caracterul acestui truc în viața reală.
06. Iti petreci tot timpul liber „cernere“ Internet pentru informații despre anime tau preferat.
07. Este - voi, după ce au aflat despre întârzierea în eliberarea episodului următor.
08. ai idei diferite pentru a depăși Cosplay.
10. Începeți fiecare bănuț de economisire de dragul bunurilor dedicate anime iubit.
11. Incepi sa reprezinte nunta cu unul dintre eroi / eroine ale seriei.
12. Sunteți încurajat să înceapă să atragă anime doujinshi, sau cel puțin imaginile lor preferate de pe câmpul de notebook-uri.
13. Ați opri observând granița dintre lumea spectacolului și viața reală.
P.S. Sperăm că printre cititorii Animagi nu găsi o persoană care se încadrează în cele 13 semne ale maniac anime. La urma urmei, pentru a locui doar pe un singur anime - este atât de prost! ^ _ ^
Puncte din seria „Aceasta este clinica.“ Aș spune că simptomele (mele) cu experiență animeshnika:
1 recunosc cu ușurință nu numai Pikachu, dar, de asemenea, tot felul de personaje, chiar și cele anime care nu arata pentru rucsaci, tricouri, notebook-uri.
2. Problema în fiecare conversație este ceva de genul, „Privit ca anime-ul, deci nu a fost ca un cretin, a făcut-o.“.
3. Pentru a apela numele de animale de companie personaje anime
4. o tăietură care este Tanabata, Maneki-Neko, Baenre-san, care sunt Jizo, știu cum să facă teruterubodzu și în cazul în care există o statuie a lui Hachiko.
5. să înceapă să învețe japoneză
.
În interiorul mine trăiește un conducător rău. Dar el a fost pedepsit.
De asemenea, nu se încadrează în nici una. În urmă cu aproximativ șapte ani era încă posibil pentru a pune o căpușă sub două trei puncte, dar vremurile sunt cu siguranta peste. Acum, aproape nu ma uit la anime - și nici un timp si anime foarte frumos schimbat (sau am îmbătrânit?). Am venit aici, doar în cazul în care - dintr-o dată găsi în continuare că seamănă cu nimic, niciodată.