Familia mea și cu mine eram cetățeni ai o altă țară. Din momentul înregistrării și trecerea perioadei pentru a obține un pașaport. Am asistat atât oral, cât și în scris. Deoarece au existat probleme în elaborarea declarațiilor (RVP, cetățenie). Pentru fermitate în ceea ce privește copiii și abordarea! Vreau să dau mulțumiri pentru o abordare profesională a sarcinilor lor și pentru a ajuta în sectorul serviciilor pentru Migrație, Ministerul Federal de Migrație Serviciul Afacerilor Interne al Departamentului România pentru regiunea Kursk din districtul feroviar din Kursk, șef. mai departe ›
Aș dori să mulțumesc personalului Departamentului Republicii migratsiiRumyniyav din regiunea Crimeea Nizhnegorskii Grechko Alexander Vasilyevich pentru activitatea sa competentă și profesională și relațiile umane și înțelegere. Toate serviciile de obținere a unui permis de ședere și RVP au fost furnizate la timp și explicații cu privire la înregistrarea accesibile și ușor de înțeles. Este frumos că sunt astfel de angajați!
Aș dori să îmi exprim recunoștința sinceră față de birourile personalului № 3 Departamentul Serviciului Federal de Migrație din România în regiunea Belgorod din Stary Oskol - Brigadin Svetlana Ivanovna. În doar câteva minute de admitere, ea mi-a dat o prezentare profesională, informații complete cu privire la toate aspectele de interes pentru mine, și ceea ce este mai mult, este foarte rar, a fost tot felul foarte politicos și receptiv. Și, nu în ultimul rând, într-o singură călătorie, am decis întrebarea mea. Deci, vă mulțumesc pentru un astfel de angajat, după comunicarea cu cine. mai departe ›
Vreau să-mi exprim recunoștința sinceră față de angajatul Serviciului Federal Migrație în cartierul Nevsky, București - Dzonik Elena Vitalievna. În doar câteva minute de admitere, ea mi-a dat o prezentare profesională, informații complete cu privire la toate aspectele de interes pentru mine, și ceea ce este mai mult, este foarte rar, a fost tot felul foarte politicos și receptiv. Și, nu în ultimul rând, într-o singură călătorie, am decis întrebarea mea. Și, desigur, conversatiile auzit în coridor: - Este bine ca inspectorul de azi! Ea știe totul. mai departe ›
Departamentul Serviciului Federal de Migrație din regiunea Kaluga. atitudine Swinish la oameni. activitatea personalului medical însuși nu deranjez. Colecta cozi uriașe. Se pare că acest lucru se face pentru a se prin oameni față de a executa documente și pentru a primi nici un venit de mână de lucru. În cazul în care Direcția Generală se va face cu ea, sau există aceeași situație. Călătorind prin centrele de migranți, se pare că el a fost în Salonul Auto de la VIP. Mașini care conduc funcționarii FMS, un deliciu.
muncă Dezgustător și grosolănia, cozi, seful oribil. Sper că copiii și familia pentru a experimenta aceeași oriunde, oamenii trebuie să lucreze eviscerare pui, ei bine, nu ajută oamenii!
Problema este că termenul pentru care a trebuit să facă pașaportul meu a expirat. Datorită faptului că a fost necesar să-mi cât mai curând posibil, în fiecare zi am chemat FMS să înțeleagă, atunci când am venit la el. Și apoi e-mail nu este adus, apoi a adus e-mail, dar nu cel care a trimis e-mail, dar dezasambla seara, mâine, apoi a închis telefonul, acesta nu a fost încă demontat ieri, dezasambla o oră. Plus fiecare apel - un minim de 10 minute de așteptare. Sunt torturat în încercarea de a le contacta. FMS-p Voykovskiy bine.
New Serviciul Federal de Migrație la Mendeleev, este pur și simplu dezgustător. Peste tot în Moscova au fost anterior FMS zone, există o medie de 50 de timbre emise, și chiar mai mult, și apoi ajunge la recepție nu a fost posibil, cineva ca. Cine la dosar, care a petrecut noaptea, toate ocupate. Și acum toate aceste dube de gaz, combinate într-un singur, dar volumul de cupoane 50 la naționalitate, dar acum, în general, redusă la 30-35, dar, în general, nu există nici o recepție miercuri. Am stabilit un sistem de corupție. Voi spune cu sinceritate că am plătit agenția pentru completarea chestionarului și. mai departe ›
Tovarăși! privind cetățenia la CAO prea teribil și fără milă. Este doar o bătaie de joc. Nu pot lăsa să stea o săptămână în jurul valorii de ceas se transformă, așa că am fost trimis înapoi pentru aplicare revizuire. Darea de mită, în mod fundamental eu nu vreau. Dar, în acest departament sunt toate condițiile pentru corupție. Nu a plătit pentru la birou completarea unui chestionar departament - obține toate cercurile iadului. Ca totul legal, dar, în esență un divorț pentru bani. Sunt gata să plătească taxa în două-trei-patru ori mai mare. mai departe ›
Extrem de locuri de muncă oribilă Serviciul Federal Migrație, Parcul 8, 14. Desigur, eu știu tot ceea ce ne privește aceste organisme, lucru doar groaznic, dar nu se aștepta. Toate site-urile striga: Toate, dar oamenii, cel mai înalt nivel, etc., etc. Și, de fapt, un coșmar complet și minciună ..... Am venit la locul de muncă, ceea ce mi-ar trebui să notifice Serviciului Federal de Migrație să-l aranjeze. Sunt kazahă, rusă. contabil nostru caută informații pe Internet. Deci, cum se poate ajunge la FMS este, în general, ceva supranatural. Am găsit informația, toate pregătite pentru a. mai departe ›
Serviciul Federal de Migrație pe Altufyevo lucrează coadă dezgustător în mod constant mare, personalul este foarte mic, doar două ferestre este de lucru și nu în special în grabă, aparent salaried stau în mod egal. Cel mai rău este o cameră mică umplute pentru a opri și nu un loc organizat, adică nu coadă electronică, dar există un loc popular. Ca rezultat, pasiune, uneori, aproape de a lupta este de încălzire, precum și să prezinte documentele necesare pentru a trăi 1,5-2,5 luni în coadă doar să prezinte documentele, dar nu garantează că este. mai departe ›
Departamentul Serviciului Federal Migrație la New Moscova, la Moscova, este absolut intolerabile condițiile de muncă pentru angajați și vizitatori. cozi imense, o cameră mică. Puțini angajați. Este necesar ca să își bat joc de oameni! Nu vorbesc despre asta pentru o lungă perioadă de timp a practicat coadă electronică. Pentru a obține un pașaport gata, am stat timp de două ore. Nu cred că acest lucru este normal. Este necesar să se ia măsuri pentru îmbunătățirea serviciilor pentru populația din New Moscova!
respectat nostru, stă mai sus de orientare, care, așa cum am înțeles nu există absolut nici un caz la straturile inferioare ale societății obișnuite! Dar eu v-am spus! Eu locuiesc pe teritoriul noi așezări de la Moscova Moscova. Avem una și eu repet o UFMS toate orașele, satele, orașele din apropiere! Și vă voi spune ce se întâmplă în ele! Un Dumnezeu iartă-mă (mat), un birou în care el a luat un angajat al multifuncțional cu privire la toate aspectele! Și înregistrarea cetățenilor Federației Ruse, și prin punerea pe. mai departe ›
Familia mea și cu mine eram cetățeni ai o altă țară. Din momentul înregistrării și trecerea perioadei pentru a obține un pașaport. Am asistat atât oral, cât și în scris. Deoarece au existat probleme în elaborarea declarațiilor (RVP, cetățenie). Pentru fermitate în ceea ce privește copiii și abordarea! Vreau să dau mulțumiri pentru o abordare profesională a sarcinilor lor și pentru a ajuta în sectorul serviciilor pentru Migrație, Ministerul Federal de Migrație Serviciul Afacerilor Interne al Departamentului România pentru regiunea Kursk din districtul feroviar din Kursk, șef. mai departe ›
Departamentul Serviciului Federal de Migrație din regiunea Kaluga. atitudine Swinish la oameni. activitatea personalului medical însuși nu deranjez. Colecta cozi uriașe. Se pare că acest lucru se face pentru a se prin oameni față de a executa documente și pentru a primi nici un venit de mână de lucru. În cazul în care Direcția Generală se va face cu ea, sau există aceeași situație. Călătorind prin centrele de migranți, se pare că el a fost în Salonul Auto de la VIP. Mașini care conduc funcționarii FMS, un deliciu.