Cele mai bune rețete culinare - un tort aniversar

Vreau să vă ofer o rețetă delicioasă - un tort pentru un jubileu - cu un gust dulce și acru. O combinație perfectă de shortcake, nuci, cremă dulce și acru de proteine ​​cu gem ... Mmm. Tortul pentru jubileu este foarte delicat, crema pătrunde bine în prăjiturile de nisip.

Pentru a pregăti tortul pentru aniversare, vom avea nevoie de:
4 ouă
1 + 0,5 linguri. zahăr
300 g de unt moale
2 linguri. făină
0,5 linguriță sodă umezită în oțet
300 de grame de gem (cel mai bine, cranberries sau coacaze)
1 lingura. nucilor mari tocate
un vârf de sare.

Cele mai bune rețete culinare - un tort aniversar

Cum să gătesc un tort pentru o aniversare:
Facem aluat pentru tort pentru aniversare. Răsuciți gălbenușele cu un pahar de zahăr, adăugați ulei, sare, sifon și făină. Se dovedește o patiserie moale scurtă. Trebuie să începem imediat rularea tortului. Din masa rezultată faceți 5-6 prăjituri. Începem să le răspândim pe hârtie pentru coacere, oferindu-le forma dorită mâinilor. Deoarece aluatul este foarte moale, trebuie făcut manual, unde este rulat cu un bolț, în timp ce acesta este presărat cu făină. Așa că frămânăm la forma dorită. Grosimea tortului nu trebuie să fie mai mare de 0,5 cm. Chiar și mai subțire. Dacă faceți un tort rotund, puteți roti mai mult decât diametrul dorit și, din resturile de aluat face o miez, care se presara apoi tort (opțional).
Acum coaceți torturile la 180-200 ° C într-un cuptor preîncălzit timp de 7-10 minute. Tortul ar trebui să devină o culoare frumoasă roșie. Dar nu țineți prea mult. aluatul va fi apoi amar amar, ceea ce este inacceptabil pentru noi. Nu îndepărtați prăjiturile din hârtie, lăsați-le să se răcească.

Acum hai să avem o cremă pentru tort pentru aniversare. Îndepărtați proteinele până când se spală o spumă persistentă și se toarnă treptat, cu o mărunțire constantă de 0,5 sec. zahăr. Bateți crema până când vârfurile persistente. Acum adăugați gemul și amestecați bine. Cred că puteți adăuga fructe de padure în loc de gem, frecat cu zahăr, dar numai pentru a păstra această masă acră. Avem o cremă atât de frumoasă de culoare roz. Acum, adăugați nucile și amestecați din nou bine.

Acum ne prajim prăjiturile cu un strat generos de cremă. Pensulați ușor cu stratul anterior. Tort de pregătit pentru a decora la voia. Pentru o versiune simplă, puteți stropi partea superioară și laterală cu piulițe și rămășițele unui aluat zdrobit. Vom da tortul pentru un jubileu cateva ore fara frigider.

Mânerul tortului pentru aniversarea făcută din același test. Un flagellum lung, subțire, răsturnat, apoi rostogolit sub formă de potcoavă și așezat în cuptor. Când sa răcit bine, a ascuțit marginea cu un cuțit și, înainte să o introducă, a pus-o în tortul deja saturat pentru aniversare. Apoi mânerul tortului acoperit cu mastic. Reteta pentru tortul mastic este aici. Decorarea laturilor tortului pentru aniversare a făcut o cremă de proteine. Pentru a pregăti o cremă de proteine, este necesar: bateți 4 albusuri de ou într-o spumă groasă. Am pus în același timp să gătești siropul. Când siropul începe să fiarbă, fierbeți timp de 7-9 minute pe un mic foc până când se formează un fir fin. După ce se toarnă o cantitate subțire de sirop fierbinte în proteinele biciuitoare. Adăugați apoi o linguriță de acid citric. Beat pentru încă câteva minute. Crema de proteine ​​este gata.

Coșul era plin de trandafiri frumoși din mătase. Clasa principală de trandafiri de gătit din mastic poate arăta aici sau în această rețetă. alegeți cum le puteți face mai ușor. De asemenea, facem musetelul din mastic. Bon apetit!

Realizam preparate similare:

Dragi bucătari! Pentru a nu pierde reteta, apăsați "partajați".

Articole similare