16 Felul meu de a exprima dragostea de soț

Dragoste ... ce ar putea fi mai bine? Cred că acest sentiment visul multora, și nu ar trebui să fie neglijate! Dacă inima noastră trăiește un astfel de sentiment minunat, cum ar fi dragostea, nu poate fi tăcut despre ea! Despre iubirea trebuie să vorbești cu iubitul ei, care arată sentimentele lor și, astfel, făcând o jumătate de frumos.

Dragostea este demn de fiecare persoană de pe planetă. Și el are, pur și simplu nu știe că el este iubit. noi percepem adesea acest sentiment ca de la sine înțeles. În primul rând - aceasta este o pata euforie mare de emoții și hormoni. Apoi, lucrurile se dezvoltă treptat într-un obicei și lucru de zi cu zi.

Dar acest sentiment nu este răcit în jos, trebuie să vorbești despre ele. Desigur, fiecare dintre noi are o bază de cunoștințe vitale, o mare experiență personală. chiar s-ar putea crede că am fost foarte tânăr și motivat ca un copil: ca ceva prostesc și naiv. Dar, știi, eu prețuiesc cu adevărat acele sentimente care sunt stocate în inima mea, și vreau să le păstreze pentru o lungă perioadă de timp.

Deci Am decis să împărtășesc cu voi, dragi cititori Alimero, în felul lor, cum să-și exprime dragostea lor pentru om.

1. Faceți cunoștință. Vino să-l atunci când a venit acasă de la locul de muncă obosit. Ajuta să se dezbrace și să fie sigur să-i sărute. Doar un Peck sau sarut cu pasiune - la alegerea ta. Cred că ar trebui să privim situația.

2. Pentru confort. În cazul în care favorit este prea trist sau ceva nedumerit, cereți-le să vorbească despre asta. În relațiile este important să se discute și a sprijini reciproc în toate circumstanțele.

3. Alimentare. Până când a venit acasă la cină pentru a fi gata.

4. Lauda. Chiar dacă soțul este pur și simplu eliminat după tine din tabel, pentru că este în valoare de laudă. Personal, soțul meu inspirat de lauda mea, și chiar și spală vasele pot.

5. Pamper. De exemplu, de multe ori am gătesc pentru un iubit pentru un nou fel de mâncare. Am învățat să coace biscuiți și brioșe. deserturile sale pentru animale de companie. Înainte, când am fost de lucru cu privire la pregătirea de feluri de mâncare nu am avut timp. Ei au săturat de cumpărare în magazine. Și acum, fiind în concediu de maternitate, eu sunt doar de învățare pentru a găti, dar mă bucur că toate acestea este un preparat natural și personal. Și soțul meu e fericit, pentru că eu gătesc cu dragoste.

6. plăceri mici. O simplă notă, „Te iubesc“ în buzunar. Sau SMS-ka undeva în mijlocul zilei, „Aștept cu nerăbdare să vă. Vino înapoi în curând. " Desigur, într-o conversație, puteți adăuga un pic de intimitate, dar aceasta este o chestiune privată.

7. Pentru a fi frumos. Nu contează cât de banal, dar încă oameni ca ochii. Pentru ei este foarte important aspectul nostru. Și chiar dacă soțul meu spune că mă iubește pentru ceea ce sunt, nu pot permite să meargă nespălate, nu pieptănat și fără make-up în fața lui. lucruri de casă I prea bine: robe frumos, treninguri și tricouri. Același lucru este valabil și pentru lenjerie de corp.

8. Mod de afișare. Fii dispus să ierte: este necesar să se inspire. De ce nu cumpara un set de lenjerie frumoasă și nu-l arate? O puteți face pentru muzica. Este pentru un iubit.

9. scrisoare romantică. Romantismul într-o relație nu a fost anulat! De îndată ce am început să ne întâlnim prietenul meu mi-a scris o scrisoare foarte frumos romantic. Am fost foarte fericit. Pentru a nu pierde aceste sentimente și senzații, încercăm să păstrăm o corespondență pe același val.

10. Fă ceva pentru el personal. Acest lucru poate fi un bilet la un concert al trupei sale preferate sau bilet la film cu prietenii. Și puteți trimite doar la sala de sport, atunci când este timpul să se gândească la forma.

11. complimente. Fac progrese la locul de muncă sau toate cumpărate de la magazin lista - în valoare de laudă.

12. Întâlnire cu prietenii. Uneori, oamenii doresc să organizeze o petrecere pur de sex masculin. Am încredere în preaiubitul meu, așa că numai „pentru“ întâlnirile sale cu prietenii. Am organizat chiar și o întâlnire pentru el cu prietenii, toate au fost îndeplinite. Și spre surprinderea mea, au fost comportat foarte frumos: curățat și apartament de la stânga curat!

13. Întâlnire cu părinții. Din cauza circumstanțelor părinților rareori întâlni. Pentru a stabili relații cu ei (în special în-lege), am oferit să se întâlnească în zilele de duminică. Chiar astăzi părintele ne aduce mai aproape împreună.

14. Embrace. îmbrățișări frecvente nu afecta relațiile. Că soțul ei nu bate pe mână, acesta ar trebui să îmbrățișeze și sărut. Cu sau fără. Partea frontală a televizorului, la o petrecere, doar sprijinindu-se în microbuz.

15. Un prânz comun. La favorit a fost lăsat fără cină, l-am gătesc cina cu el. Și înainte de asta, de multe ori stalking-l la locul de muncă, doar cu o gustare și o plimbare în parcul orașului.

16. O cină romantică la lumina lumânărilor. Soțul meu este un caracter foarte romantic. Sam se pregătește surprize și iubește atunci când i-am spus să-l fac ceva romantic.

Și cum vorbești despre sentimentele tale preferate?

articole similare