4 motive pentru a bea apă rece și 5 proprietăți utile de apă caldă

Apă potabilă rece, mai ales în timpul verii, se pare, se duce la cer. Te simti rece timp de câteva secunde. Dar te întrebi despre prejudiciul corpul tau? Există un motiv suficient pentru a limita utilizarea de apă rece, deoarece afectează în mod negativ tractul gastro-intestinal.

La restaurant, am cere întotdeauna chelnerul pentru a aduce apă, fără gheață, chiar și în timpul verii. Pare ciudat, dar lasă-mă să explic de ce.

Imaginați-vă ...

Spring. Sunteți în picioare pe un cheu de lemn pe lac alpin. Temperatura aerului este destul de cald, suprafața lacului topit doar recent și să înțeleagă culoarea cristalului de apă albastră limpede că nu este cald. Închizi ochii și chiuveta.

Ce face corpul tau? Și pielea? Sunteți skukozhilas relaxat și deschis, sau și tensionate?

Probabil știți că apa caldă se deschide porii si apa rece inchide porii si strange pielea. Ce bea apa rece din tractul gastro-intestinal? Bea apă cu gheață este rău pentru tine și sănătatea ta!

Care sunt consecințele consumului de apă rece?

Când bea băuturi reci, vasele de sânge constricția, digestia devine limitată, și de umiditate dificilă.
In schimb, digestia alimentelor și a absorbției de nutrienți pentru energie, corpul folosește energie reglarea temperaturii. Acest lucru duce la pierderea de apă.

Apa rece dupa o masa stimuleaza excesul de mucus in organism, ceea ce duce la o scădere a funcției sistemului imunitar, răcelile punerea în pericol și alte boli.

Dacă vă spălați în jos mâncarea cu băuturi reci din grăsimi alimentare se intaresc, iar corpul, la rândul său, refuză să digere grăsimile nedorite.
Unii oameni cred că consumul de apă cu gheață este avantajoasă pentru că arde mai multe calorii.

Eu cred că pur și simplu, noi încărcăm sistemul digestiv de sarcină suplimentară; deși ar trebui să fie invers, pentru a facilita! Există multe alte moduri de a arde calorii!

Care sunt beneficiile de apă caldă?

Iată câteva dintre beneficiile de temperatura camerei de băut apă / caldă:

Acest lucru duce la hidratarea mai rapidă.

enzime digestive naturale stimula și, prin urmare, digestia este îmbunătățită.

Hrana este împărțită mai ușor.

imbunatateste flatulență intestinale (apa calda cu lamaie, în dimineața este mare ajutor).

Purifică de sânge și îmbunătățește procesele naturale de detoxifiere a organismului prin piele, rinichi si sistemul limfatic.

Atunci când un obicei de a bea apă, la temperatura camerei sau mai caldă, veți observa o îmbunătățire semnificativă a digestiei și poate reduce nevoia de zahăr.

Deci, data viitoare când vii la un restaurant, cere chelnerul pentru a elimina gheața!

articole similare