0 2 - Aceasta este cât de mult

[3] Este foarte simplu. Pentru a nu fi numit, tânărul cu un ochi nu vede „SB“ (sau ochii ar trebui să fie absent), iar al doilea - pentru a vedea nu mai mult de trei linii. În cazul în care un ochi vede mai mult decât „SB“, ambii ochi ar trebui să vadă nu mai mult de 2 linii.

[9] În direcția de mișcare skiascopy determinată de reflexul fundus care depinde de tipul de tulburări de refracție. conducători Skiaskopicheskimi (care reprezintă o secvență de plus și minus ochelari) realizează mișcări reflexe de neutralizare. În conformitate cu puterea optică a sticlei pe care dispare reflexul de circulație, este ușor pentru a calcula magnitudinea de ametropia (miopie sau hipermetropie).

[15] „-0.2“, în natură nu se întâmplă. Tu confunda 0.2 și -2.0. 0,2 (și orice alte unități pe acțiuni) - o acuitate vizuală. care arată cât de bine ochiul rezolvă masa de piese de la o distanță de 5 metri, în comparație cu norma. De exemplu, 0,2 - 20% (Tabel 2 linii) ale normei (10 linii).

[17] Din păcate, cel mai probabil, întrebarea de nimeni în afară de mine, nu răspund. Și eu, așa cum a fost recunoscut în mod repetat în subiectul de mai sus, în aceste chestiuni nu înțeleg. Prin urmare, va trebui să se stabilească următoarele.

[30] Bună seara! interesați de această întrebare. Stimate medic a scris pe rețetă în tânăr OD SPH -2.25 -0.25 cyl ax 180 OS SPH -2.25 cyl -0.5 ax 16 D pp 61mm

[40] Bună ziua, dragi prieteni!

Te rog spune-mi dacă sunt apt pentru armată, dacă un ochi de 0,3 și al doilea 0.2. Cu toate acestea, se spune aici că ochiul stâng -3.00 = 1,0, urmat de ochiul drept -3.00 = 1,0

[54] Bună ziua, am o întrebare despre decriptarea scotoscopy date. Există următoarele:

[55] Rezultatele au indicat pupilloscopy refracției pe două meridiane principale. În plus față de miopia. aveți astigmatism.

[62] Buna ziua! Am fost la oftolmologu a spus că am avut miopie si viziune -1. Iar rezultatele sunt scrise atât. VD = 0.7 -1.00 1.0 V01 = 0,7. 1.0

articole similare