14 Secretele de frumusețe femei de lux Vera Brezhnev

Vera Brezhnev - una dintre cele mai frumoase și de succes stele. Zvelt blond, elegant, cu piele perfectă și look sexy este admirat nu numai jumătate de sex masculin, dar, de asemenea, de sex feminin. Cu toate acestea, recursul său vizual - rezultatul unei lucrări de zi cu zi pe sine, lupta cu ispita și eșecurile din bucuriile mici, dar astfel de nocive“ale vieții".

Vă prezentăm secretele frumuseții de la Vera Brezhnev - o fată singură atins recunoașterea universală și dragostea.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 1. Dimineata mea incepe cu un zambet, o cana de apa la temperatura camerei și de încărcare. Încărcarea a început să facă după ce a citit cartea „antic Secretul fantana tineretii.“

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 2. Este setarea personal - pentru a lua un minim de 4 km pe antrenament. Angajate pe orbitrek, acest lucru este formatorul cel mai favorit, nu este o sarcină pe articulații.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 3. Nu mulțumit cu stomacul? Primul - dieta de control. Deoarece toate excesele noastre se stabilească acolo și mai jos - în cazul în care pelvis, coapse. Controlul produselor alimentare - aceasta nu este o dieta. Acest drept mananca regulat. Al doilea - un sport la nivel mondial. Cel mai bine este sa „uscat“ organism cardio.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 4. Dacă nu doresc să câștige în greutate, eu nu mănânc 4 ore înainte de culcare! Uneori, depinde de ce timp mă duc la culcare. Dacă este 00,00, adică la miezul nopții, cina am terminat la 20.00! Eu nu încep și termină-l! Dacă mă duc la culcare devreme, și cina, desigur, înainte de a merge mai târziu - respectiv. Acest lucru se aplică la orice masă. , gustări ușoare grele. Precum și zahăr în ceai și ceva pentru ceai. O regulă importantă, care dă rezultate bune!

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 5.Vecherom dacă beau ceai, e doar menta - balsam. Se calmeaza, relaxeaza, se încălzește. Dacă este posibil, menta proaspata, pur și simplu se toarnă apă clocotită - în cazul în care nu, crema de ou sau ceai de menta rece. Seara - fără zahăr și miere!

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 6.Margarin, băuturi răcoritoare carbonatate, carne de porc, diverse sosuri grase, aluat, sucuri ambalate, crema excluse din dieta. Acestea sunt produse care nu sunt de folos, dar prejudiciul a corpului și figura ei vizibile.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 7.Za o singură masă nu este mai mult de două porțiuni: salata + antreu sau salata + supa + supa sau un curs de principal. În orice caz, nu: salata + supa + + desert curs principal + compot.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. piele 8.Our zi și noapte. Și după o zi, și după o noapte de ea trebuie să fie curățat. Prin urmare, în dimineața, mă spăl pe dinți, am spală fața cu un prosop umed. Urina un prosop mic cu apă caldă, se stoarce și se șterge fața, se atinge cu blândețe. Dacă nu dormi suficient sau nu le place aspectul, urmat de un prosop cald face același lucru, numai cu apa rece.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 9. În cazul în care o parte este cuburi de gheata, nu pot șterge fața ei. Circulație îmbunătățită dă rezultate vizibile. Dacă am 10 minute, pot face orice masca - curățare sau hidratare sau răcoritoare sau nutritive, în funcție de piele este necesară și că experimentat anterior.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 10.U Am linii fine, și nu este înfricoșător! Sunt în viață, eu sunt emoțional, am petrecere! Și îmi place! Nu am făcut chirurgie plastică pe fața lui, cu excepția cosmetolog: de îngrijire, măști, cojile. Eu doar fac mezoterapie cu un cocktail de vitamine.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 11.Rastyazhki, ele se întind, de asemenea, semne - este tesutul decalaj. Vă rog să nu crezi mass-media, în cazul în care este scris că acestea elimina vergeturile! Crema nu se poate elimina diferența de tesut. Și aceste proceduri sunt aproape inexistente. Excepție -,, pe termen lung este foarte scump agresiv, dar acestea nu garantează eliminarea problemei. Primul lucru pe care trebuie să se gândească pentru a evita această situație - prevenirea! Când m-am pierdut in greutate dupa nastere, sa bucurat prin două mijloace: Rilastil - smântână sau lapte și Weleda - ulei pentru prevenirea vergeturilor. Prin aceste mijloace hidrateaza pielea, hrăni și a devenit mai flexibilă, pregătirea pentru a-și crește volumul. I se aplică aceste instrumente nu numai pentru stomac. Și pe solduri, coapse, fese, sani.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 12.Chtoby obține în mod regulat destul de somn, am nevoie de cel puțin 6-8 ore. Dar o astfel de regularitate am aproape niciodată acolo, cu excepția sărbătorilor, așa cum am somn pot, de la 1,5 la 10 ore. Sleep - cel mai bun medicament pentru mine, cel mai bun doctor meu, dragostea mea. Am nedoest mai bine decât să nu aibă suficient de somn.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 13.Raz o săptămână voi lua lucrurile, nu am timp pentru a merge pentru el într-un salon sau spa. De aceea, fac eu acasă. Eu iau orice exfoliant pielea mea este sensibila, asa ca prefer bine. Dar dacă nu sunteți acasă, ea poate face - poate fi și zahărul cu miere și cafea măcinată cu miere, câteva picături de ulei, și așa mai departe.

Secretele de frumusețe Vera Brezhnev. 14.Lyuboy machiaj - este doar un ajutor pentru fata noastră să fie mai luminos. Prefer să se confrunte a fost un minim de machiaj. bază tonal Eu folosesc numai pentru impuscaturi si concerte. În cazul în care nu este nevoie de a folosi un corector la o dată pulbere nanoshu. aplicat Loose cu pensula, pudra crep - un burete.

articole similare