Din moment ce oficial în Thailanda, am doi ani, am crezut că pot da câteva sfaturi pentru cei care intenționează să se mute. Aici sunt cele 5 lucruri principale pe care le-am învățat din Thailanda, de când am venit aici să trăiască și să se joace poker.
1) Vino cu o minte la selecția de prieteni de poker
Mulți oameni vin aici din cauza numărului mare de jucători de poker deja locuiesc aici. Știm cu toții că este mai ușor să vorbești cu cineva care ne înțelege, prin urmare, pentru a discuta despre jocul cu cineva care nu o ia în serios, aproape întotdeauna o pierdere de timp. Ei nu înțeleg jocul, ei cred că e tot de noroc, etc.
Cu toate acestea, nu toate comunitatea de poker din Thailanda este format dintr-o obișnuiții greu. Mulți jucători de poker care vin aici în cei mai buni jucători aproape de zero doar dragoste vesel. Ele devin rapid degenerați comune, care sunt în mod constant caută ceva de a face bani, până la crima.
2) Nu exagerați cu viața de noapte din Thailanda
În primul rând, să se concentreze pe termenul de „viața de noapte“. Toți au auzit despre fete thailandeze, dintre care multe sunt foarte des, la toate, și nu o fată. In cluburi, baruri, saloane de masaj pot fi găsite fete frumoase vreodată, care părea să fie gata pentru tine, la toate. Este foarte dificil de a rezista unor astfel de ispite.
Trebuie să ne amintim că nu totul este la fel de simplu cum pare. Multe dintre aceste fete, astfel încât „locul de muncă“, și tu pentru ei, în primul rând, doar un sac de dengami. sentimente înalte de aici, iar unele nu au fost, chiar dacă acestea sunt de 10 ori pe zi, spun ei, așa cum te iubesc. Desigur, există întotdeauna excepții, dar pentru cele mai multe dintre cele de mai sus este norma.
În cele din urmă, (și acest lucru este un șoc mare pentru mulți băieți albi care vin aici și se văd ca ideal pentru femeile asiatice) cele mai multe femei Thai aleg partenerii lor, în principal în rândul bărbaților Thai din motive destul de evidente. Și amintiți-vă că a văzut un străin alb, Taisia va lua în considerare întotdeauna el un om bogat.
Din fericire pentru jucătorii de poker, care se ocupă de aceste femei, nu e prea multe probleme. Deci, de multe ori copiii de 50 de ani si se simt de multe ori ca aceste fete sunt într-adevăr în dragoste cu ele, și să deschidă inimile și portofelele lor. Cele mai multe dintre băieți tineri joacă doar cu ei și cere întotdeauna prețul pentru serviciu. Cu toate acestea, mulți dintre ei încă mai petrec o mulțime de aceste femei deneg și în momentul în care ar putea petrece la mesele sau de a face alte lucruri utile.
Desigur, dacă doriți o relație reală în Thailanda are o mulțime de fete bune, precum și în țara de origine, în cazul în care acestea au fost, de asemenea, în imposibilitatea de a găsi în cluburi, baruri sau pe Internet. Deci, trebuie să șir, dar aici foarte bine, pentru ca fetele bune, de obicei, nu vorbesc în limba engleză. Una dintre cele mai simple moduri de a identifica acest tip de fată să știe nivelul ei de limba engleză și cât de mulți „băieți“ străini ea a avut.
Dacă doriți să se distreze și să știe ce să se aștepte de la aceste femei, apoi merge mai departe. Dar dacă nu cunosc obiceiurile locale, fă-ți o favoare și să le googled înainte de a veni în Thailanda.
3) Cursă țară
Mulți jucători de poker, sa mutat în Thailanda, sunt blocate în apartamente și se pisa ore în șir, vorbind on-line doar cu unii dintre prietenii săi. Aceasta este o prostie. Thailanda - o țară mare, cu mari diferențe culturale de la regiune la regiune. Este o nebunie să vină aici și nu trebuie să le învețe, înainte de a decide în cazul în care v-ar dori să trăiască.
Alocați suficient de deneg pentru prima luna doar pentru a călători în întreaga țară. Sincer, aceasta este una dintre cele mai uimitoare locuri de pe pământ, astfel încât să fie garantată o experiență de neuitat. Puteți vizita templele de pe crestele munților, cele mai bune plaje din lume, douăzeci de mii de partid, plimbare pe elefanți și traversează coarda prin junglă pentru a explora acest oraș mare cum ar fi Bangkok, uita-te la Tigrii în partea de nord a țării, scufundări și alpinism pe stâncile din sud. Și lista poate continua.
Stai la început un turist obișnuit, și doar să se distreze. Vizitați Khao San Road în Bangkok (capitala bekpekerov mondial) și încercați să vă parte la marșul de picior. Sau puteți să scuipe pe sfaturile mele, închide în camera și rola lui, pierde oportunitățile pe care le oferă această țară.
4) Feriți-vă de Grindhouse
Există aceeași situație ca și cu femeile thailandeze. Nu încerc să generalizăm această întrebare. De fapt, Grindhouse poate fi uimitoare oportunitate de a schimba viața pentru tine. Cu toate acestea, cred că cea mai mare va fi o idee rea, și iată de ce:
În ceea ce privește cei de la Grindhouse, ei te vor ajuta întotdeauna să se stabilească în jos, se stabilească și să preia sarcina de a spațiului de căutare. Aceasta, desigur, o mare, dar prețul pe care îl plătiți pentru acest „serviciu“, în opinia mea, foarte supraevaluate.
În al doilea rând, mulți oameni vin aici jucători de poker visează, de a trăi cu un cuplu de alte polizoare de elită și să fie capabil de a educa și motiva. Purely ipotetic, acest lucru este posibil. Dar, după cum am spus, majoritatea oamenilor care locuiesc aici - degenerează, pe care le va deranja doar cu comportamentul lor, chiar mai rău efect asupra ta EV, ca, cel mai bun caz, aceiași tipi vor fi aproape de zero obișnuiții.
Dacă vă puteți găsi un grup bun de polizoare cu experiență, va fi bine. Dar cele mai multe ori va trebui să trăiască cu 3-4 tipi, care aproape nu știu nimic. De aceea, mi se pare nu este nimic în neregulă cu asta, să trăiască și să se pisa la fel ca o faci acasa. Tu nu va fi singur, pentru că vă puteți permite să trăiască în oraș, aproape de nimic, și să se întâlnească în mod regulat cu prietenii săi de poker, dar nu locuiesc cu ei. Cel puțin pentru mine a fost mai bine.
5) Bucura în fiecare zi
Din moment ce m-am mutat aici cu un zâmbet pe fața lui, am lucrat aproape în fiecare zi. Este greu să nu zâmbesc atunci când soarele în aer liber și 30 pe care o puteți simți tot timpul anului. Scriu de la casa lui, cu vedere la plaja frumoasă, care ma costat o sumă ridicolă pe lună.
Cineva mi-a spus că, în această țară, puteți obține tot ce vrei de la ea. Dacă ai venit aici să se distreze cu femeile și chefui ca vedete rock, pentru a fi sigur, aici vei găsi. Dacă doriți să stai departe de ea și de a trăi visul tău, ai prea.
Doi ani mai târziu, nu într-adevăr, chiar vreau să se întoarcă „acasă“. Desigur, în cele din urmă, o fac pentru că mi-e dor familia și prietenii în Canada. Dar eu știu că întoarcerea mea nu va dura mult pana cand am din nou obosesc de prețurile nebun și vreme teribil. Din nou, eu stau într-un avion spre Thailanda, sau poate explora unele țări din America de Sud, pentru că, uneori, într-adevăr iarba este mai verde pe partea cealaltă.