La dracu cu ea! Beris și de a face! Richard Branson
La oameni puternici obiceiuri sanatoase. Ei controlează emoțiile lor, gândurile și comportamentul în moduri care le-a avea succes. Aflați ce nu face oameni puternici, că aveți posibilitatea de a deveni un pic, dar mai mult mental.
1. Ei nu irosi rău pentru el însuși sentimentul de timp.
Moralmente oameni puternici nu stau în jurul simți vinovat de ceva sau unghiile lor musca griji despre ceea ce cred alții despre ei. În schimb, își asumă responsabilitatea pentru rolul lor în viață și să accepte faptul că viața nu este întotdeauna ușor sau corect.
2. Ei nu pierde controlul de sine.
Ele nu permit altora să le gestioneze, și ei nu dau cuiva putere altcineva peste el. Ei nu spun fraze de genul, „șeful meu mă face să mă simt rău“, pentru că își dau seama că ei se confruntă cu o situație cu propriile emoții, și ei sunt liberi să decidă cum să răspundă.
3. Ei nu fugi de schimbare.
Moralmente oameni puternici, nu încercați să evitați modificări. In schimb, ei bun venit schimbările pozitive și sunt dispuși să fie flexibil. Ei înțeleg că schimbarea este inevitabilă, și cred în capacitatea lor de a se adapta.
4. Ei nu deșeuri de energie pe ceva care nu poate fi controlat.
Nu vei auzi din punct de vedere moral puternice plângeri persoane cu privire la blocajele de trafic sau de bagaje pierdute. În schimb, ei se concentreaza pe ceea ce ei pot controla. Ei recunosc că, uneori, singurul lucru pe care le pot controla este atitudinea lor.
5. Nu încercați să mulțumească pe toată lumea.
Moralmente oameni puternici recunosc că nu trebuie să îți placă toată lumea și tot timpul. Ei nu se tem de a spune nu sau obiect, dacă este necesar. Ei tind să fie un fel și corect, dar poate fi greu cu oamenii care le-a făcut nefericit.
6. Ei nu se tem să ia un risc calculat.
Ei nu iau riscuri necugetate sau prost, dar nu se tem să își asume riscuri calculate. Moralmente oameni puternici petrece ceva timp de cântărire riscurile și beneficiile înainte de a lua o decizie importantă, și le colectează cu atenție și informații despre potențialele pierderi înainte de a începe să funcționeze.
7. Ei nu insista asupra trecutului.
Moralmente oameni puternici nu pierde timp de gândire despre trecut și că lucrurile ar putea fi diferite. Ei recunosc trecutul lor și să tragă învățăminte din ea. Cu toate acestea, ei nu experimentează din nou și din nou momente rele și amintiți-vă zilele de glorie. In schimb, ei trăiesc în prezent și planul pentru viitor.
8. Ei nu fac aceleași greșeli în mod repetat.
Moralmente oameni puternici să își asume responsabilitatea pentru comportamentul lor și de a învăța din greșelile lor din trecut. Ca urmare, ei nu repeta greșelile de multe ori. In schimb, ei merg mai departe și să ia decizii mai bune în viitor.
9. Ei nu invidie succesul altora.
Moralmente oameni puternici pot aprecia și să se bucure de succesul vieții altor oameni. Ei nu sunt gelos si nu se simt inselati atunci când alții sunt superioare acestora. În schimb, ei recunosc faptul că succesul obținut prin muncă grea, și ei sunt dispuși să lucreze din greu pentru a atinge succesul lor.
10. Ele nu dau după primul eșec.
Moralmente oameni puternici nu consideră eșecul ca o scuză pentru a renunța. In schimb, ei folosesc eșecul ca o oportunitate de a crește și de a îmbunătăți. Ei sunt dispuși să continue să încerce până când ei a lua drumul lor.
11. Ei nu se tem de singurătate.
Moralmente oameni puternici pot fi singuri, și nu se tem de tăcere. Ei nu se tem să fie singur cu gândurile sale, și ei pot folosi timpul de mers în gol pentru a crește productivitatea. Ei se bucură de propria companie și nu pe tot timpul de la alte persoane, prieteni, relații și de divertisment, și poate fi fericit singur.
12. Ei nu cred că lumea le datorează.
Moralmente oameni puternici nu simt înzestrați cu dreptul tuturor în această viață. Ei nu s-au născut cu cunoștințele pe care alții vor avea grijă de ei, sau că lumea ar trebui să le dea ceva. In schimb, ei sunt în căutarea de oportunități bazate pe propriile lor forte și oportunități.
13. Ei nu se așteaptă rezultate imediate.
Lucrează la îmbunătățirea stării lor de sănătate sau deschiderea unei noi afaceri de succes, punct de vedere moral oameni puternici nu se așteaptă rezultate imediate. În schimb, ei folosesc abilitățile și timpul lor cele mai bune de abilitățile lor și să realizeze că schimbarea reală are nevoie de timp.
În biblioteca noastră puteți citi o recenzie a celebra carte de cel mai popular antrenor modern, Tony Robbins „Awaken the Giant In cadrul“. Din recenzia uznatnt? cum să scape de convingerile limitative, emoțiile face aliații tăi, să se concentreze asupra lucrurilor esențiale, și, în cele din urmă, pentru a trece de la vis la acțiune.