Dacă crezi că sunt un bucătar bun, și vă voi învăța știința - greșit! Nu-mi place kuhovarit, dar este necesar. În bucătărie am secretele mele, pot partaja.
I - un copil rău. Nefericit, în termeni de gătit. Bunica mea a lucrat în timpurile sovietice îndepărtate, un bucătar-șef într-unul dintre cele mai bune restaurante din oraș. Prin urmare, paella, lasagna și chiftele hrușciovistă am fost la prima mână familiară.
Dar toate acestea am fost mâncat, și nu sunt gata. Bunica a încercat să aibă ceva pentru a preda, dar am scăzut în mod constant cuțitul din mână și Solyanka dezvăluită în cel mai rău timp posibil. Privind la suferința mea, bunica a abandonat atunci ideea descreierat să-mi dea o carte de bucate.
Ea a fost căsătorită, am realizat că o friptură de cartofi, soțul meu nu va dura mult timp. O alerga la bunica cu sudochki într-un fel nu decent. Acesta a devenit la aragaz și ceva să se gândească. M-am gândit și sa gândit și a venit cu ....
semifabricate
Acesta este un colac de salvare, atunci când nu are puterea sau dorința de a găti. La un moment dat, tot felul de prăjituri, găluște, pasties khinkali și doar stabilit în frigiderul meu. Și asta - încălzit, razzharil, se fierbe - gata!
Dar când problemele de arsuri la stomac si ficat, toate plecat la gunoi. Mmm, chiar plânge. După cum sa dovedit dificilă fără a le ...
Salate de la supermarket
Am crezut că a fost genial, și a cumpărat în salata de piață „Olivier“ într-o pungă de plastic. Gustoase, dar scumpe. Da, și „plutea“ salată în curând. chiar a cumparat un pui. Cu o astfel de putere într-o săptămână salariu a fost plecat.
A trebuit să sun bunica mea. Și acolo, la celălalt capăt era o încântare completă. În dimineața următoare, am dat seama că acest lucru a fost cel mai important greseala mea. Granny a sosit înainte de zori. Cu rețete, aparate și gadget-uri neexplorată încă de mine. Și așa a început ... aluat, supe, tocane, carne, găluște și varză umplute. O jeleuri, băuturi din fructe și cocktail-uri mai mult. Apoi Blancmange și jeleu, ouă fierte sau pur și simplu că eu nu știu cum să fac omletă. Dizzy, dar știința nu a fost în zadar.
Secretele din bucătăria mea
Nu sunt bunica, dar pot împărtăși secretele mele, cum să devină un bucătar excelent:- Nu-ți fie teamă. Bucătărie favorizează aldine.
- Experiment - este ideea ta nu a reușit. Doar nu spune nimănui despre acest lucru, să-i să creadă că - geniu!
- Tot ce trebuie să devină un bucătar bun - este o carte de bucate bună, înțelegi. Imaginea de dorit să fie.
- cuțite bune.
- Frumos șorț.
- Cunoștințe de bază de gătit. Reteta de patiserie te va face în ochii de amantă fără rival al soțului ei.
- Punerea sicriul rețetelor lor de marcă.
- Ouă, unt și o bucată de cârnat trebuie să fie întotdeauna pe raft al frigiderului.
- Dorința de a învăța să gătească.
- Stimul pe care le va forța să meargă la bucătărie, dar nu este sentimentul de foame.
Pentru lista mea pot fi tratate cu umor, dar cu aceste reguli am început cariera mea ca un bucătar-șef de familie. Amestecate Eu acum nu arde, și ceai poate face pechenyushki rapid de fulgi de ovăz. Am fost departe de a fi ideal, dar există o dorință. Și aceasta este principala calitate a eventualul câștigător al concursului „Master Chef 31“.
Și ai secretele tale în bucătărie? Ce-a ajutat să câștige o experiență culinară?