1. „Pe aripile vântului“, de Margaret Mitchell
Această carte ia prima poziție în lista noastră a ceea ce este sigur de a citi și re-citit mai târziu. Crede-mă, nu te doar de gând să se întoarcă la ea. Nu, nu este suficient pentru a viziona un film. Această carte oferă o perspectivă despre Războiul Civil și modul în care viața sa schimbat în sud. Aceasta nu este una dintre acele cărți cu un final fericit, indiferent de ce, pentru că ea e real.
2. "The Great Gatsby" Frensis Skott Fitsdzherald
3. "The Help", Ketrin Stokett
Dacă credeți că prejudecată împotriva afro-sa încheiat cu sfârșitul războiului civil - pur și simplu trebuie să citiți această carte. Este greu de crezut că o astfel de discriminare a avut loc în urmă cu doar 50 ani! Vreau să cred că suntem mai civilizat.
Aceasta carte spune povestea femeilor de culoare, care lucrează ca funcționar într-o familie bogată de oameni albi. Povestea este plasata in America de Sud, în 50-60 de ani, ea este cresterea copiilor, curata, bucătari, și este tratat ca clasa a treia. Citește istoria triumfală a acestei femei curajos pentru a termina. Nu vei regreta. Am dezvălui un mic secret - filmul este la fel de bun ca și carte, dar din lectura cărții va beneficia mai mult.
4. "Codul lui Da Vinci" Den Braun
Minunat! Cartea - un fel de amestec de intrigi, crima și drama, dar fără cruzime excesivă. Tu cu siguranta va rezolva puzzle-uri, împreună cu naratorul. Deși produsul Da Vinci „Mona Lisa“ de multe familiare după citirea doriți să fie din nou la Paris. Aceasta carte va face sa reveniti la imaginea gândurilor înapoi din nou. Și acest lucru este - minunat!
5. "The Lovely Bones" Alice Sebold
6. Elizabeth Gillbert "Eat. Rugați-vă. Love"
7. "Harvest sezon" Attica Locke
Nu veți găsi această carte în lista cărților tradiționale, dar am sublinia că este atât de interesant încât nu doriți să-l termin de lectură. Poveste despre o femeie și fiica ei, care se întorc la plantație, în cazul în care mama sa a crescut. Crimă, înșelăciune și intrigi - viața sa agățat de un fir. Știi sentimentul atunci când vezi un film tulburător? Deci, această carte vă oferă același sentiment.
Și ce carte crezi că merită? Înțelegem că alocă 7 dintr-o varietate de dificil. Cititorii care ar trebui cu siguranta citit în viața mea?
Avtotrening privind scrierea și promovarea cărții de la zero de către Yitzhak Pintosevicha „Scrie! Rezervați de 60 de zile in avans!“. Scrie profesional!
Ești un expert sau doresc să devină una?
Cadou gratuit de la Yitzhak Pintosevicha - „Cum sa devii un expert și visele devin realitate!“
Scurtați calea spre visele tale !!