Cunoscut în mantra de Est atunci când practica pe care va fi capabil de a purifica, de a se cunoaște pe sine, pentru a atinge un nou nivel de spiritual și,
în același timp, pentru a recupera și pentru a obține unele beneficii. Acesta este disponibil pentru fiecare dintre noi.În budism Vajrasattva sute de silabe mantra este considerata miraculoasa si speciala. Ea a folosit din cele mai vechi timpuri Tibet călugări, atunci când au vrut să curețe din cauza încălcării jurămintelor. Sută-silaba mantra - o sută de forme diferite de energie noastre. Pe de altă parte se numește mantra Diamond Mind, pentru Vajrasattva în sanscrită înseamnă „diamant, creatură indestructibilă“ sau „sufletul fulger,“ sau „putere, ca un trăsnet, și puterea de tunet.“
Vajrasattva - este o imagine colectivă a celor cinci Buddha cerești, deținătorii de stare de spirit inviolabil, cel mai important zeitatea în tantra (traditiile hinduse si budiste, folosind practici secrete sau de inițiere). Aceasta este esența de curățare, puritate, simbol, alb, lumină, înțelepciune, seninătate, curaj.
100 mantra silabă este cunoscut și venerat în hinduism și budism, deoarece este foarte puternic și este capabil să livreze în mod eficient pe deplin uman de la poluarea spirituală din karma grea. Fiecare dintre noi experimentează karma pentru tine. Aceasta este o lege imuabilă, care nu dă greș. Karma nu dispare de la sine, dar poate agrava. Noi tezauriza poluarea lor - păcate, acte, erori, emoțiile negative, pentru toată viața. Facilitarea Karma transforma conștiința clară ei înșiși de murdărie mentală, fizică și verbală poate foarte eficient sute de silabe Vajrasattva mantra. Principiul - „Conștiința este indestructibilă.“
Scopul și beneficiile mantrei
Sută-silaba mantra poate aduce în viața noastră:
- curățare Karma
- declanșând noduri karmice
- eliberarea de păcat
- flux de recuperare a conștiinței
- auto-descoperire
- iluminare și concentrare
- calma sufletul și mintea
- shushing emoție
- liniștire
- ameliorarea durerii
- protecție de gânduri negative,
- eliberarea de emoții negative (furie, gelozie, ura)
- recuperare morală
- salvare de boli cronice
Despre beneficiile de repetiție 100 silaba mantra Vajrasattva spune Tantra:
Citește Sute Silabe nu afectează boli, durerea, moartea prematură ...
dușmanii Lui învins în praf,
dorințele sale sunt îndeplinite imediat,
... lăsați-l să fie un fiu, din moment ce el vrea un fiu,
Sau bogăție, dacă dorește,
sau de teren, pe care le-a pierdut înainte.
Oricine aspiră la longevitate,
lasa o sută de Silabe neprestavaya zvon ...
Citește Sute de Silabe nu amenință
... nici un rău diferit, nici demoni uitare.
Aceste Sută Silabe citesc în mod constant,
prost prost va dobândi înțelegere, ...
Un biet - noroc constantă,
Dispărea și dor, și tremurate.
Stoslozhnaya curata cel mai rău personaj negativ ...
Citirea ajunge la trezire ...
În Tantra pocăință pură spune că, dacă
... repeta o sută opt ori la rând, aveți posibilitatea să restabiliți toate juramintele desprinse și rupte și să fie salvat de la care se încadrează în tărâmurile inferioare
Cum de a practica mantra
Mantra - este o combinație de sunete, silabe, cuvinte în sanscrită, fiecare dintre care are un profund sentiment al sacrului este cuvintele vedice sacre, care necesită o reproducere exactă. Acesta poate fi comparat cu o rugăciune sau incantație.
De către cine, când și cât de multe ori să recite mantre
Este mai bine să-l practică în intimitate completă și sosredotochenii.Dlya cel mai bun efect să fie complet gol și să însoțească citirea întinderi. Mai multe repetiții de sunete transformă mintea și ajută la curățarea. Vajrasattva sute de silabe mantra nu va crește o karma negativa si curata-o cu repetarea de 21 de ori pe zi. clarificarea completă a karmei implică citirea zilnică de 108 de ori.
Budiștii cred că citirea ori 1000000, oferind o iluminare și pentru a atinge un nou nivel de spiritualitate. Sută silabe mantra în fiecare silabă poartă cererea unei persoane pentru Vajrasattva. Când este citit sau a asculta pentru a găsi acest zeu în adâncul sufletului meu, în inima mea. În timpul citirii de o sută de silaba necesită meditație. Una dintre cele mai puternice și eficiente - patru forțe meditație.
Meditația pentru mantra sute silabe
Vajrasattva - este puterea suportului (prezența a 100 zeități pașnice și mînioase încorporate în Buddha), care ajută la curățarea puterea aplicată pocăinței forței antidot și puterea de decizie.
Dacă prezentați aceste patru forțe, apoi citiți textul doar o dată, pentru a primi o curățare completă a karmei. Când citiți necesită meditație cu vizualizare a lui Buddha Vajrasattva sau peste partea de sus a capului. Că aceasta este puterea suportului.
Este necesar de a vizualiza silaba HANGOUT, care emit lumină albă în centrul inima Vajrasattva. El se concentrează și se scurge prin degetul mare Vajrasattva și se varsă în coroana. Această lumină ca apă și săpun, curat poluarea ta, bolile de vindecare. Ei trec prin chakrele inferioare și du-te în pământ, în cazul în care neutralizat. Această concentrație de antidot aplicat.
Dacă citiți mantra fără pocăință sinceră, aceasta nu funcționează. Trebuie să regretăm profund toate faptele lor negative și acțiunile pe care le simțea ascunse în ecouri ale vieții trecute. Simțiți groaza reală a infracțiunii. Aceasta este puterea de curățare a pocăinței.
Deoarece practica Vajrasattva mantra, trebuie să decidă cu fermitate că orice acțiune negativă nu va fi perfect, chiar și atunci când viața este amenințată. Această soluție Forța de aderență.
OM HUM VADZHRASATO
Vajrasattva sute de silabe mantra:
OM
BEN DZA / CA MOT CA MA ME / MA OU PA LA I /
BEN DZA CA TE DAR PA
TI THA DRI DRL UI BCA VA
SU YO ME CCA BA BA
software-ul SU KHA YO ME BCA VA
O RAG LA MINE NU BA BA
CAP BA SI TA DDHI MEM I CA
CAP VA CAR Ma Su CA ME
Chi-ul TAM SRI I KU RU HANGOUT
HA HA HA HA HO / BCA HA VAN CAP VA TA GA THA TA
Bendza MA ME Myung CA Bendza BCA VA
MA HA CA CA MA I atunci ah
Traducerea Batarova B.
Vajrasattva, protejează obligațiile mele.
Vajrasattva mă sprijină.
Vă rugăm să nu stai cu mine mereu aproape
Fii fericit cu mine,
Întotdeauna să fie deschis pentru mine,
Fii de susținere pentru mine,
Dă-mi punerea în aplicare a tuturor planurilor.
Fă-l, astfel încât ar fi toate acțiunile mele au fost bune.
Fă-l, astfel încât ar fi mintea mea a fost întotdeauna virtuos.
Câștigător luminați Vajrasattva
Nu mă lăsa într-un moment dificil, pentru că am obligații.
• „Om“ - simbolizează corpul, vorbirea și mintea lui Buddha
• „Hung“ - simbolizează conștiința primordială
• „Ha Ha Ha Ha Ho“ - simbolizează cele cinci tipuri de conștientizare sau înțelepciune primordială
• „A“ - este lipsa de fenomene naturale particulare acestora
- cursuri de yoga pentru începători la domiciliu
Mantra pentru a atrage bani este pronunțată în China de cinci minute, de 3-4 ori pe zi.
Selectați tipurile corespunzătoare de yoga pot fi pre-înțeleasă doar în dorințele lor și cu acuratețe.