100 mantra silabic Vajrasattva

Probabil mulți oameni știu că una dintre cele mai populare rugăciuni din lume este 100 silaba mantra Vajrasattva. Principala sa sarcină - purificarea karmei și ajutor persoanei în trecerea la un nou nivel de conștiință. De asemenea, similar cu textul divin este uneori numit „mantra a minții diamant.“

Pentru o lungă perioadă de timp în Est, oamenii folosesc o varietate de mantre pentru a-și îmbunătăți viața, cunoștințele necunoscute, pentru a atinge armonia. Deoarece mantra a devenit cunoscut în întreaga lume, și practica lecturii textelor divine - disponibile pentru toată lumea, popularitatea acestor rugăciuni este în creștere inexorabil.

100 mantra silabă a Vajrasattva în budism este considerat unul dintre cele mai magice și speciale. Se crede că, în cele mai vechi timpuri a fost cu ajutorul călugărilor tibetani au fost curățate, se umple cu energie și forță. De fapt, această rugăciune este asociată cu o sută de variante diferite de energie umană.

Dacă traduce cuvântul „Vajrasattva“ din limba originală, vom obține un „diamant, creatură indestructibilă“. Există și alte interpretări. De exemplu, „sufletul de fulger“, sau „o forță ca putere de fulgere și tunete“.

Ce este Vajrasattva? Oamenii cred că această alianță a celor cinci încarnări ale lui Buddha. El este întruchiparea sfințeniei, de înțelepciune, armonie, expunere, și eliberarea de lumină albă.

Vajrasattva mantra este venerat deoarece permite oricărei persoane să fie curățată de murdărie și spirituale Oricine bunuri karma de zi cu zi comite unele greșeli, salvează păcatele lui, și mai devreme sau mai târziu, această sarcină devine de nesuportat. Pentru a scăpa de murdăria mentale, utilizați sute de silabe mantra Vajrasattva.

Scopul principal al rugăciunii:

• Karma curat;
  • pentru a scăpa de blocuri de energie;
  • curăța o persoană din păcate;
  • lăsați persoana se cunoaște pe sine;
  • calma sufletul și mintea; atinge liniște;
  • pentru a se proteja de gânduri rele;
  • restabili fluxul conștiinței;
  • alina suferința;
  • a scăpa de orice programe magice;
  • pentru a scăpa de boli cronice.

100 silaba mantra Vajrasattva - testare și interpretarea

OM HUM VADZHRASATO

Vajrasattva sute de silabe mantra:

OM
BEN DZA / CA MOT CA MA ME / MA OU PA LA I /
BEN DZA CA TE DAR PA
TI THA DRI DRL UI BCA VA
SU YO ME CCA BA BA
software-ul SU KHA YO ME BCA VA
O RAG LA MINE NU BA BA
CAP BA SI TA DDHI MEM I CA
CAP VA CAR Ma Su CA ME
Chi-ul TAM SRI I KU RU HANGOUT
HA HA HA HA HO / BCA HA VAN CAP VA TA GA THA TA
Bendza MA ME Myung CA Bendza BCA VA
MA HA CA CA MA I atunci ah

Semnificația (transferul Batarova V.):

Vajrasattva, protejează obligațiile mele.
Vajrasattva mă sprijină.
Vă rugăm să nu stai cu mine mereu aproape
Fii fericit cu mine,
Întotdeauna să fie deschis pentru mine,
Fii de susținere pentru mine,
Dă-mi punerea în aplicare a tuturor planurilor.
Fă-l, astfel încât ar fi toate acțiunile mele au fost bune.
Fă-l, astfel încât ar fi mintea mea a fost întotdeauna virtuos.
Câștigător luminați Vajrasattva
Nu mă lăsa într-un moment dificil, pentru că am obligații.

Ce trebuie să știți:

• „Om“ - reprezintă corpul, vorbirea și mintea lui Buddha;
  • „Hung“ - simbolul conștiinței primordiale;
  • "Ha, ha, ha, ha ho" - reprezintă înțelepciunea.

Sfaturi pentru incepatori

Atât yoghini tineri și cu experiență sunt sfătuiți să cânte 100 rugăciunea silaba. Folosind o înregistrare audio, va fi capabil să se relaxeze, calmează-te. Pentru practicieni novice este deosebit de important, deoarece, repetarea după înregistrarea audio a discursului, nu poate merge prost, citiți textul corect.

Descântec ar trebui să fie în mod regulat, în fiecare zi. Acesta poate fi folosit de oricine, și nu are nevoie să transfere de la profesor la student. Cântând și de a asculta rugăciunea poate fi în orice moment convenabil. Amintiți-vă, cel mai bine este de a practica singur, într-un loc în care te simți confortabil. Unii yoga cu experiență insista ca este mai bine să cânte mantra gol.

Oamenii cred că repetarea periodică a datelor sunete vă permite să clar complet mintea. Dacă repetați textul de 21 de ori pe zi, karma negativă va înceta să crească.

În cazul în care textul va fi repetat în fiecare zi de 108 de ori, veți găsi o curățare completă a karmei. În budism, oamenii cred că citesc un milion de ori mantra permite să atingă iluminarea, următoarea etapă de dezvoltare.

Unii oameni cred că, atunci când am citit textul acestei meditatii divine este foarte importantă. Cel mai puternic și eficient este meditația - cele patru forțe. La locul de muncă, este necesar de a vizualiza Buddha deasupra lui. Aceasta este puterea de sprijin.

Pentru a vizualiza antidotul forței aplicate. trebuie să prezinte o silabă Hung în inima lui Buddha. Această silabă, cum ar fi apa, se va spăla toată murdăria cu tine, boli, păcate. Toate murdăria va fi afișată prin chakra umană și pentru a muta în pământ.

Pentru a activa puterea de curățare a pocăinței trebuie să-și exprime problemele lor, acțiuni rele, de fapt se pocăiască. Dacă nu-l regret sincer, mantra nu va funcționa.

A patra forță - o forță de soluții. Acesta va fi activat în momentul când luați imediat după antrenament cu cunoștințele pe care sufletul tău va fi șters și nici un act mai negativ nu va tine comis. Chiar dacă eșecul de a acționa ar amenința viața.

Până în prezent, practicile de Est sunt foarte populare în țările occidentale. Meditația, recitarea de interes pentru mulți oameni. Cu toate acestea, mulți nu-și dau seama că utilizarea de rugăciune - este ceva mai mult decât citirea textului divin, dar, de asemenea, pentru a lucra la tine. Încercați cele mai bune dvs., în fiecare zi, se repetă rugăciunea, schimba ei înșiși și lumea înconjurătoare, în cazul în care vei reuși.

articole similare