Simțind durerea - este un semn de prejudiciu - astfel încât semnalele corpului nostru cu privire la probleme într-o anumită zonă. Și nu poate fi ignorat. Poate că durerea apar din cauza setărilor incorecte a bicicletei.
1) Stând pe bicicleta, de jos un picior în jos apăsând pe pedala - aceasta trebuie să fie îndoite la un unghi de +/- 15 grade, în cazul în care genunchiul este îndoit la un unghi larg vă va supraîncărca genunchi atunci când mai puțin piciorul poate înmuia complet în genunchi, ceea ce poate avea ca rezultat prejudiciu ligament.
2) Stând pe o bicicletă - ambele pedale sunt paralele cu podeaua, dacă ai trage o linie dreaptă din fața vperedistoyaschego genunchiului drept în jos, acesta trebuie să treacă prin axa de rotație a pedalelor. În cazul în genunchi dincolo de axa de rotație a pedalelor, riscați să supraîncărcați articulația genunchiului.
3) Desigur, bun pentru a avea un pantof de bicicletă care permit să distribuie în mod corespunzător sarcina
4) Faceți exerciții: culcat pe burta lui, a pus piciorul drept pe stânga, îndoiți și îndreptați piciorul stâng, cu o mică rezistență dreapta.
5) În nici un caz nu face o compresa sau unguent mazhtes partea opusă a genunchiului - sunt ganglionii limfatici, care pot deveni inflamate dintr-o astfel de expunere.
6) În cazul în care durerea se va vedea un medic
foarte pasionat de jogging în pădure cu câinele, a auzit recent o criza in genunchi, poate cineva să-mi spună că, cu această ocazie?
Crunch în articulații - acesta este primul clopot, care vorbește despre încălcarea în articulații. Motive abdomene poate fi mult din alocarea insuficientă de lichid sinovial în cavitatea articulara (ceea ce reduce frecarea în comun și îmbunătățește amortizare) cartilagiu și distrugerea suprafețelor articulare diformatsii. Inainte de jogging au nevoie de un bun warm up genunchi, face exerciții pentru articulația genunchiului poate purta genunchi și de a folosi un unguent de încălzire pe bază de albine sau venin de șarpe. În cazul în care criza nu va trece sfătui să meargă la medic și să facă o tomografie a articulației genunchiului.
Eu împărtășesc experiența dumneavoastră cu privire la leziuni la genunchi. Sunt angajat în atletism, am făcut 2 genunchi chirurgie (am scos medial (interior) Minisci). Dar acum, uf, uf, uf, ei nu mă deranjează - am alerga, sari, se ghemuiesc și dans. Ce se poate face pentru a consolida genunchi:
1) Du-te la un podiatrist - alege tălpi interioare anatomice pentru pantofi - se va reduce sarcina pe articulația genunchiului.
3) Mananca alimente bogate kolagenom - jeleuri, aspic, hryaschiki.
4) face exerciții (pentru a întări musculatura de blocare articulația genunchiului).
- așezat pe un scaun pentru a îndrepta un picior - fără a îndoi de flexie a genunchiului si extinderea piciorului
- așezat pe un scaun pentru a îndrepta un picior - țineți sus roti piciorul spre dreapta și stânga
- așezat pe un scaun pentru a pune piciorul stâng pe glezna dreaptă, ridicați piciorul la călcâi nu atinge podeaua - pentru a îndrepta și îndoiți piciorul inferior.
- așezat pe un scaun pentru a îndrepta un picior - ridica și coborî piciorul fără a îndoi genunchiul
Nu fi lacom. subsarcina mai bine decât pentru a trata în comun. Am fost aici, în iarna pe pante a căzut pe a șasea coborâre în prima zi de schi, ea apoi schiori cu experiență mi-a explicat „manechinele“, că ei au fost prima zi de mai mult de cinci serii nu - se adapteze. și sunt într-o stare de euforie din faptul că totul este atât de rece că se transformă supraestimat capacitățile lor. și timp de șase luni de zbor la genunchi.
2 mai multe ori, atunci acest lucru a fost. Fie că cablurile sunt slabe, sau că.
Din moment ce eu știu că genunchi poate provoca un prejudiciu pur și simplu de cotitură ciudat ((((
Da, o accidentare la genunchi - este înfricoșător. Școala a alunecat pe podea umed și a căzut pe sticlă. In mod miraculos, fără cabluri de tăiat. Dar încă rupt în sus kaleno lung în comun și apoi restaurat. De atunci, încerc să aibă grijă de genunchi în timpul antrenamentului. Și șoc pentru ei să facă.
Am fost pus în mod intuitiv genunchii săi prejudiciu. Nu În cazul în care sarcina este, mă simt, are pomne- facilitează exercitarea sau chiar lipsește. Rubs genunchi în fața unui urs warm-up sau alte grăsimi. Voobshche Fac ceea ce trebuie frecat genunchi în fața unui cald grăsime sau, uneori, pe timp de noapte. Deoarece iarna am fost bolnav pentru genunchi -stala frotiu si aplica un bandaj. masarea Massager genunchi. Util, și dacă este necesar să se maseze genunchi? Ce recomanda pentru profilaxia? La varsta, deoarece trebuie mai întâi să se gândească de zece ori, iar apoi au ceva de făcut-da sarcina. Și este posibil și pentru o lună pentru a ieși de ordine și nu sa implicat în din cauza asta.