5 Modalități de a îmbunătăți bunăstarea

5 moduri islamice de a îmbunătăți bunăstarea lor

5 Modalități de a îmbunătăți bunăstarea

Recent, am întrebat un prieten de-al meu care a fugit în unele probleme financiare. Aceasta este ceea ce poate fiecare dintre noi se confruntă. Viața este instabilă, uneori, noi totul este bine, uneori, există dificultăți în finanțe, și chiar mai mult. De obicei, în această situație încep să intre în panică și să caute soluții la probleme. Unele sunt pacient, iar unele nu trec testul lui Allah și să se întoarcă la mijloacele interzise pentru a rezolva problemele lor.

Când este vorba de bunăstarea și a scăpa de probleme financiare, vin în ajutorul versete din Coran si Sunnah Mesagerului lui Allah (pacea fie asupra lui). Cum de a îmbunătăți bunăstarea lor, potrivit cu credința:

1. Wink pietate.

In vremuri grele mai importante decât oricând Taqwa - pietate, care este îndepărtarea păcatului. detresă financiar este un concept relativ și diferă de la o persoană la alta, și în astfel de circumstanțe, este important ca oamenii au rămas mai degrabă predeterminarea lui Allah. Omul trebuie să accepte la fel de bun și rău este de la Allah. Credinciosul nu poate părăsi adorare, deoarece ceva nu sa întâmplat pentru că a vrut să. Drept recompensă pentru pietate Allah a promis să îmbunătățească poziția:

Pentru cei care se tem de Allah, El îi dă lotul de unde el nu sugerează măcar. Cel care se încrede în Allah, El este suficient. Allah va aduce la capăt aventura lui. Allah a stabilit o măsură pentru tot. (65: 2)

În cazul în care locuitorii din satele au crezut și a devenit temători de Dumnezeu, ne-ar fi deschis pentru a le binecuvântări din cer și pe pământ. Dar ei au crezut că a fost o minciună, așa că i-am luat pentru ceea ce au folosit pentru a câștiga (7:96)

Credinciosul ar trebui să-și reconsidere atitudinea față de ei înșiși, acțiunile lor și greșeli și să facă pocăință lui Allah Atotputernicul. Uneori, Dumnezeu trimite dificultăți de a aduce pe om înapoi la Sine.

Cere iertare de la Domnul tău, pentru că El - iertător. El vă va trimite de ploaie abundente cer, pentru a vă sprijini în bogăție și copii, și conferă pe tine grădini și acordăm cu râuri (71: 10-12).

O, poporul meu! Cere iertare Domnului și apoi se pocăiască la El. El vă va trimite de ploaie abundente cer și de a crește puterea ta. Prin urmare, nu se întoarce ca păcătoși (11:52).

Un Hadith spune: „Cel care cere în mod frecvent Allah iertare, Allah va elibera de orice sentimente, da o cale de ieșire din orice dificultate, și să permită lotul de unde nu contează.“

3. Asigurați-vă câștigurile legale.

Evitati salariile interzise, ​​munca în zone restrânse, lipsa de onestitate în comerț, și așa mai departe, toate acestea conduc la faptul că Barakat este pierdut, pentru că banii câștigați în acest fel nu este plăcerea lui Allah

Un Hadith spune: „Dacă o persoană a câștigat un mod halal, aceasta va fi considerată ca un act de caritate și milă.“

4. Se spală pe mâini înainte de a mânca.

Mesagerul lui Allah (pacea fie asupra lui) a spus: „Spălați-vă pe mâini înainte de a mânca elimină nevoia, sărăcia, și de spălat pe mâini după ce mănâncă este o răscumpărare de păcate mici.“

5. Comite duo.

Singurul patron care ne dă bogăția și binecuvântarea - este Atotputernicul Allah. Nimeni nu poate nega si acorda, altele decât Allah. Soluția la oricare dintre problemele noastre - am Alllaha, doar referindu-se la ea.

A se vedea, de asemenea:

articole similare