4 produse cele mai nocive pentru creier

Vrei să faci creier rău? Ziua să-l hrănească în fiecare zi aici aceste vnusnyashkami - iar rezultatul nu va dura mult.

4 produse cele mai nocive pentru creier

1. albușuri de ou omleta

În galbenusurile, pe care le evita, în numele unei singure proteine, conține colină. El are nevoie de sistemul nervos si imbunatateste memoria (in timpul experimentelor de oameni obține destul de colină, în general, au comportat mai bine la testele de memorie verbale și vizuale).

American Journal of Clinical Nutrition

2. tonul Delicious

University of South Florida (SUA)

3. Biscuiți și chips-uri

După analiza creierul celor care impinge un chips-uri, biscuiti si prajituri mai mult de trei ori pe saptamana, cercetatorii au descoperit ca o dieta duce la eșecuri în activitatea mentală - probleme de concentrare și atenție. Dau vina din nou grăsimi care împiedică creierul să funcționeze la capacitate maximă.

4. floricele din cuptorul cu microunde

De obicei, într-o pungă de popcorn pe care le împinge în cuptor, există acizi grași trans. Și sa dovedit că ele distrug pereții vaselor de sânge. care în cele din urmă distruge nu numai sistemul cardiovascular, dar, de asemenea, creierul. Literalmente, oamenii de știință au descoperit că la adulți, o mulțime de grasimi trans in dieta cuiva, creierul tinde să fie mai mici decât în ​​mod normal. (Notă: popcornul din vehiculele de mari dimensiuni în cinematografe conține mai puțin de grăsime, în doze mici, este posibil să se utilizeze.)

Deși mulți sportivi și utilizarea omletă fără gălbenușuri de ou, m-am gândit și încă mai cred că nu este destul de bine! În acest caz, natura a creat un astfel de ou, nu este nimic să-l împărtășească! Dacă doriți proteina maximă încărcată, există și alte produse. Nu-mi place tonul! Îmi place somon! Cele mai delicioase fructe de mare din lume! Cu urechea ei și gustoase, și se coace mare! Și, în general, utilitatea role! Chips rareori mananca biscuiti ai mâncat ultima dată la școală. Placerile de la zero! Aici chips-uri - există o greșeală mică, ocazional mânca o dată sau de două ori pe an! Și în companie. Popcorn, amintiți-vă mă pregătesc de porumb, dar a fost o lungă perioadă de timp în tigaie. Și amintiți-vă gustul așa cum este acum, nu este chiar rău! Dacă faci și au o pasiune pentru acest produs, o dată pe an, și puteți mânca. Principalul lucru este de a ști cum afectează corpul și nu te face mai rău decât condus de dorința cu ocazia!

Am văzut referiri la o omletă și era pe cale să înceapă ravagii: ceea ce este utilizarea de ouă. Se pare că ouăle întregi și de ajutor! Deci, nu este nimic să fie pervertite și alege dintr-un gălbenuș! Ei bine, acest lucru este cel mai delicios. Și mâna pe o creștere;?!)))

De ton nu înțeleg ce vzelis. El este bun, el este un pește.

Pentru chips-uri întrebări, în mod clar - arde;))))

Popcorn nu este la fel de inofensiv ca am crezut întotdeauna, ((((I f este aproape considerat un produs dietetic;)))) (Acest fapt încă nu mă face un fan al acestui produs). Dar aici transfiry și popcorn. În cazul în care se rostogoleste această lume;)))))

Și produsele alimentare cele mai nocive - alimente este fără gust. Poftă bună!

ton de ciudat utilizat ca sursă de acizi grași omega-3.
Ele sunt mai mult în pește gras, ton și destul de dryish.
Așa că Saury sau macroul interne taxiurile!
Ou întreg este nu numai util pentru sistemul nervos, decât cel alb de ou, dar, de asemenea, promoveaza cresterea masei musculare mai bine.
Popcorn - rău, cum ar fi biscuiti si chips-uri de la magazin.
Dar nimeni nu deranjează să coace pâine acasă și ao transforma în biscuiti cu arome naturale, cum ar fi usturoiul. ))

Produsele cele mai nocive, cred Coke american. Oamenii, nu este în cele mai multe băuturi Coca-Kole și carbogazoase! Și ei sunt de fapt foarte daunatoare pentru a bea! Dacă vrei să trăiești mult timp, că, în nici un caz nu bea chestia asta! Nu ce băuturile nu pot bea! În primul rând vă expuneți ei insisi cu risc de diabet, colesterol ridicat si probleme cu serdtsem.Ya cancer cerebral singur, iar altele nu spun că bolile încep să se dezvolte pe tsepochke.Luchshe bea apă naturală, pe care Dumnezeu ne-a dat! nimic mai bun decât prezentul ei. Din experiența personală, prietenul meu spune că a băut aceste băuturi gazoase a mâncat ceea ce am vrut și cum am vrut, m-am gândit că tot ceea ce se spune despre mâncarea el nu a fost kasnotsya.V El a câștigat în cele din urmă sa ridicat de colesterol si probleme cu inima si vesom.Poka medicul nu i-au spus, suficient de stop! dacă vrei să trăiești este de a schimba stilul tău de viață și dieta. El a realizat o problema si feed-urile sale sunt acum complet diferite, și, desigur, sa schimbat atunci când suntem tineri, avem o mulțime de lucruri pe care nu ne gândim, cu toate că acestea ar trebui să fie de gândire la fel la o vârstă fragedă, din păcate, înțelepciunea vine la fiecare persoană în time.But lui nu fac nici o greșeală! Mănâncă bine și alimente sănătoase, aceasta salata este faptul că proteinele și conține o mulțime de vitamine, voda.I te uita chiar despre boli, ca toate bolile noastre umane la fel de alimente și de acolo, omul însuși nu este, prin natura a fost creat pentru a rănit!

privind revizuirea primului paragraf de eroare pare să pună aici, ouăle nu au fost niciodată dăunătoare, cu excepția cazului în care se întindă peste două săptămâni pe tejghea, atunci da, este mai bine să refuze din aceste ouă. cum se spune, de sănătate este mai scump, am verifica de obicei metoda lor națională am coborât în ​​apă, atunci când a scăzut la partea de jos, ceva proaspăt, în cazul în mijloc oprit prospețimea medie, aceeași comestibile, dar este mai bine pentru a trimite în tratamentul termic, iar în cazul în care oul să rămână pe linia de plutire, nu este în mod clar nedorită comestibile sau Rospotrebnadzor

Andrew, ești bine pe această atenție concentrată ..
Dar vreau să vă atrag atenția asupra faptului că „nu este scris că oul de rău“, a spus și faptul că cei care se aruncă în gălbenușurile de ou - este o prostie. Cred că ai făcut o greșeală))
chiar am învățat mai mult, numai din cauza lecitină și colină, ouăle contribuie la încheierea de grăsimi și de colesterol din organism, care nu este lipsit de importanță pentru persoanele care păstrează greutatea lor ..
Adică, ouăle trebuie să fie consumate în întregime.

astfel încât ochiul nu zamylilsya a primit o înțelegere - și chiar mai utile în forma sa brută, cineva face o gaură în coajă pentru a dirija o băutură, spune o mahmureala ajută, nu au încercat, cu excepția faptului că bunica mea puii mei, și chiar și atunci am făcut eggnog

articole similare