Puteți închide în jurul valorii de zile în sala de sport, stau pe milioane de diete, dar nu obține nimic în schimb. Se întâmplă să crească subțire pentru o perioadă scurtă de timp, cum ar fi și mulțumit de rezultat, dar o lună mai târziu, părțile din nou, nu se va potrivi în blugi preferate. Care-i problema? Problema constă în faptul că trebuie să fie individualizate pe baza unor parametri de corp fiecare set de exerciții. Același lucru este valabil și pentru dieta, dar nu fiecare femeie are. Acest set de exerciții se bazează pe performanța medie, deci, dă cele mai bune rezultate. În plus, puteți controla sarcina în sine, în funcție de starea sănătății sale.
set eficient de exerciții pentru pierderea în greutate
Deci, atunci vă vom prezenta cu o gamă eficientă de exerciții de pierdere în greutate, care vor ajuta în lupta împotriva excesului de greutate. Cel mai bine este să susțină dieta de apă pentru pierderea în greutate. atunci rezultatul pe care îl obține chiar mai repede. Ar trebui să se pregătească pentru aceste exerciții, și să se pregătească corpul pentru următoarele reguli:
- Seara, bucurați-vă de o plimbare ușoară. Este o cursă care te va duce pe puterea de 20-30 de minute pe zi, dar da rezultate excelente.
- În dimineața, desigur, trebuie să faci exerciții. și, destul de intens.
- Așa cum am spus, este necesar să se urmeze o dieta în timp ce faci aceste exerciții. Aceasta este o regulă opțională, dar, cu toate acestea, va avea ca rezultat.
Urmand aceste reguli simple, și vă sunt garantate de succes. Ei bine, pentru a începe cursul!
Doamnelor, aveți nevoie de gantere, dar nu vă faceți griji, acestea nu ar trebui să fie mai greu decât 3 kg. Ele dau doar corpul tau un relief frumos, dar nu va arata ca o femeie - rezervor.
Exercitiul 1
- În primul rând, trebuie să faci picioarele tale, pentru că femeile sunt cele mai vulnerabile la fața locului, în cazul în care le place să fie amânată sandwich-uri peste noapte. Prin urmare, nu sta-up-uri. Deveniti latimea umerilor, face o ghemuite profundă, reunită 5 secunde, apoi reveni la poziția inițială. Deci, trebuie să faci 10 de abdomene pentru 5 seturi.
Exercitiul 2
- picioare lunging mai întâi. Sprijinindu-se pe partea din spate a unui scaun, și fiecare picior face alternativ 10 plãmîni.
Exercitiul 3
- Abordare perete, și începe să ghemuit, ca stai pe un scaun. Odată ce șold va fi paralelă cu podeaua, rămâne în această poziție timp de 1 minut, apoi te ridici. Ar trebui să se facă în 5 minute.
Exercițiul 4
- Veți avea nevoie de o frânghie salt. Probabil că știi ce sărind peste serios, ajută să piardă în greutate în mod eficient. Asigurați-vă cel puțin 100 de salturi.
Exercitiul 5
- mâini Slimming face clasic push-up-uri, precum și folosind gantere.
Acest set eficient de exerciții pentru pierderea în greutate va ajuta suficient de rapid pentru a aduce corpul înapoi la normal.
exerciții eficiente pentru pierderea in greutate. opinii
- Bine ai venit! Am decis să le ia, și să înceapă să utilizeze aceste exerciții. Desigur, la început a fost dificil, deoarece nu este pregătită fizic, dar o săptămână mai târziu mi-am pierdut 2 kg. Apoi, el a decis să sprijine toate aceste diete, a continuat să fie angajat, iar o lună mai târziu a scăzut 7 kg. Voi continua să fac în continuare, dar nu atât de des doar pentru a menține în formă.
- Desigur, am înțeles că exercițiile sunt adaptate pentru femei, dar încă a decis să-l încercați, și într-adevăr, peste 2 săptămâni a scăzut 4 kg. Nu mi-e rușine să spun că am făcut exercițiile pentru femei, ei mă ajută foarte mult.
- Am 55 de ani, dar am o mare placere in a face aceste exerciții. Desigur, nu la fel de intensă, nu atât de mult, dar, cu toate acestea, mă simt foarte bine pe anii lor.
După cum puteți vedea, exerciții eficiente pentru pierderea rapida in greutate, de fapt ajuta oamenii. Vino alaturi de noi si tu! Mult noroc!
Și, în final, o privire la un desen animat foarte util, vă va bucura cu siguranta!
Toată lumea știe că în greutate să-și piardă o femeie după 40 de ani este mult mai greu decât o fată și tânără. Dar ea vrea să arate bine, orice doamnă. Despre greutatea lui.
tendința de exotice în fiecare zi, dar, în același timp, componentele utile este în creștere mai mult și mai mult. De aceea, oamenii nu mai sunt surprins de un astfel de produs.
Dieta - o modalitate foarte bună de a pierde în greutate fără prea mult efort fizic. Desigur, trebuie să renunțe la multe alimente, dar cu toate acestea.
Am vorbit deja despre cât de eficiente dieta de produse lactate. Dieta caș este unic și are un număr de caracteristici care îl deosebesc de.