10 lucruri pentru a preda tatăl băiatului

Relația papei și fiul său - un teritoriu unde nu există nici o cameră instrucțiuni mamei mele și moralizatoare. Apoi, tatăl și fiul devin complici gasca, prieteni pentru viață. Ce poate și ar trebui să învețe băiatul este tata?

1. Pentru a-și apăra opiniile cu argumente

Pentru a demonstra corectitudinea pumnii lor - nu este un semn de putere în cursul trebuie să lase argumentele incontestabile și dovezi logice, și să facă acest lucru înainte de începerea o luptă. Asta e ceea ce un om trebuie să înțeleagă pe viitor. Pumnii - este o ultimă instanță și ar trebui să fie folosite pentru a proteja și de a nu ataca. Și, desigur, nu poți lăsa să se întoarcă împotriva femeilor.

2. Ia-o cabină de duș în fiecare zi

Desigur, atunci când băiatul era foarte tânăr, să-l facă baie în fiecare zi, la fel ca toți copiii. Ce se întâmplă cu oamenii atunci când cresc? Ei l-au dezvoltă akvafobiya? Se spală zilnic, dar într-o zi fierbinte, și de două ori - elementare de igienă, chiar dacă leneș, apa este umed, și ieși de la duș este rece, și chiar se murdăresc din nou în câteva ore. Mai devreme un băiat învață acest lucru, cu atât mai bine.

3. Aruncați bani

Desigur, fiul până când câștiga, dar uita la tatăl meu, și având la dispoziție o anumită sumă de bani de buzunar, un băiat este mult mai probabil să învețe cum să gestioneze cheltuielile de bani și de plan, economisi bani, dacă este necesar, să fie generos în ceea ce privește cei dragi, să suporte propria lor, , responsabilitatea financiară încă malyshovom. Băiatul, care cunoaște valoarea banilor și este capabil de a dispune de ele, cresc mult mai repede în picioare la maturitate.

4. Pentru a fi responsabil pentru cuvintele și faptele lor

Aceasta este una dintre cele mai importante calități masculine - de a lua decizii pe cont propriu, pentru a păstra cuvântul și să își asume responsabilitatea pentru rezultat. Omul care posedă astfel de calități, nu se sprijină pe lauri sale, să accepte critici și eșecul ca o provocare și nu se teme de a stabili noi obiective și le atinge. Nu este acesta omul pe care doriți să crească?

5. șosete și lenjerie de corp Se spală

Și încă mai au cel puțin o abilități minime de uz casnic. Nu există nici o garanție că fiul imediat de sub aripa mamei sale se va muta sub aripa unei soții atent și abil, probabil, de ceva timp, el va trebui să trăiască singuri. Și apoi, când a avut propria sa familie, capacitatea de a ajuta în jurul casei veni la îndemână. Fiica Viitorul va multumesc.

Copilul nu poate fi predată prin cuvinte, ci de exemplu numai. Prin urmare, este important ca băiatul din primele zile a fost în contact apropiat cu tatăl său, care de exemplu îl va ajuta să învețe totul.

6. Nu zgârciți la bun parfum si deodorant

Cel puțin până când nu funcționează pe propria mașină și apoi schimbați în ea de la mijloacele de transport public. Ei bine, vă amintiți acele arome de vară în metrou aglomerat de dimineață, nu-i asa?

7. Țineți un ciocan

Și alte instrumente. Acest lucru nu înseamnă că fiul ar fi o viață el a reparat totul, dar să știe cum ar trebui. La urma urmei, un om care știe cum să facă față cu un burghiu și poate repara ceva la domiciliu, este doar sexy.

8. gătit

Nu e de mirare, cei mai buni bucătari sunt obținute de la oameni! Gătitul - un hobby mare pentru un om, nu glumesc. Băiatul, care din copilărie a învăța să gătească, și întotdeauna se hrăni, iar fetele nu vor fi lumini afară.

10. Fii selectiv în prietenie și în produsele alimentare

Și apoi, și un altul își va păstra starea lui de sănătate, va ține nervii puternici, economisi timp și pentru a elibera spațiu pentru idei noi și oamenii potriviți.

Cel mai important, papa ar trebui să dea un exemplu de dragoste și respect pentru mama mea, și apoi la femeie, la toate. Fără băiat papa crește egoist, iubitor doar pe sine și apreciind decât propria persoană, obișnuiți să manipuleze mama mea, și apoi femeile. Știu din propria mea experiență. O femeie, o mamă singură. Din păcate, doar fizic nu a putut ridica fiul ei în aceste calități.

Ne așteptăm zile favorabile pentru a concepe un băiat

progesteronul bărbați

De ce oamenii, uneori, sturz

Poate un om infectat cu afte și ceea ce este periculos

10 cele mai bune alimente pentru mamele care alăptează

10 mame cu vârsta sub 15 ani

Alte articole din această secțiune

În cazul în care un copil face un zgomot, jucării scatter și lucruri pentru casă și vă oferă o mulțime de hassle, aceasta nu înseamnă că va crește destul de cultură. Așteptați pentru a pune copilul într-un colț sau un blestem. citește primele 5 mituri despre educația copiilor neascultători.
19

Cât de convenabil atunci când copilul ascultă adulții dintr-o privire - nu argumentează, nu face propriul drum, nu contrazic. Ele sunt fericit cu totul - familia, si ingrijitorii, si profesori. Dar dacă cineva gândit dacă trăiești bine cu copilul însuși?
10

Co-dormit este mare, dar dacă nu aduce disconfort familiei. Nu toate au în mod evident fericit despre acest lucru. Nu putem uita despre soțul ei. La această vârstă un copil ar putea dormi cu ușurință în patul lui, dar în aceeași cameră cu părinții lor. Numai mai aproape de al 3-lea an se poate deplasa într-o cameră separată. Toată lumea decide pentru sine. Cineva confortabil să doarmă împreună, și cineva din contra. Cum să se simtă și de a face. Dar, din nou, nu în detrimentul soțului ei, astfel încât relația acrit. Întreabă-l cum se simte.

De asemenea, am de lucru într-o casă de maternitate. Dar acest lucru într-adevăr nevoie de timp, cel puțin câteva ore pe zi. Și dacă nu muncesc din greu, nu poți fi niciodată la un nivel minim. Scrie, în cazul în care acest lucru.

Bună ziua, eu sunt o astfel de structură pe Internet, fac Oriflame, daca sunteti interesati va rugam sa scrie pentru a spune

M-am bucurat acest lucru, am fost confortabil. Singurul negativ și foarte mari - este igienic. Mai ales la locul de muncă este incomod să-l folosească la „înlocuirea“ acestuia ar trebui să fie luate în toaletă de cabină Kusu șervețele umede, deoarece mâinile au fost colorate, iar vasul ar trebui să fie șters. Este mai bine să-l folosească atunci când are loc golirea la domiciliu.

Urmăriți progresul sarcinii în calendar personal

articole similare