50 lucruri pe care trebuie să-i învețe pe fiul său

V-ați gândit vreodată cu adevărat grave despre relația cu copiii tăi?

Acesta este modul de a într-adevăr în serios, și nu pe fuga, astfel încât să stea liniștit și cred că, „A se dezvolta în mod corespunzător? Sunt fericit cu modul în care comunicăm? Dar sunt ele? Și ce trebuie să învețe pe copiii lor și să-i învețe ce realitatea? "

Nu, nu vorbesc despre cum să se ocupe cu samoedstvom sau de a face planuri complexe științifice pentru „formarea morală și psihologică a tinerei generații.“ Nu, lăsați în școlile implicate. Dar, o anumită certitudine în această chestiune încă face merită.

Aici, de exemplu, m-am așezat și a făcut o listă de lucruri pe care ar trebui să predea întotdeauna fiul său.

Deși am copiii nu vor mai curând (dar ce să spun, eu încă nu am o fată). dar mai presus de toate vreau să fiu un tată bun pentru copiii ei și soțul ei pentru soția sa. Vreau să învăț totul în mod corespunzător educa copiii și mama lor de a trăi fericit la bătrânețe, și a fost toate furnizate și că soția a fost fericit că am devenit soțul ei. Din moment ce am crescut fără tată și mamă singură mine și sora mea a adus, vreau să văd pe mama mea în cele din urmă a aflat ce este viața fără probleme, soția nu a recunoscut ceea ce un soț rău, iar copiii erau mândri de tatăl lor.

Da. Și pentru mine personal, ca de obicei, el nu-i plăcea. )

Dumnezeu dă legi prin care să trăiască și avertizează în legătură cu pedeapsa care ar urma în mod inevitabil. Pentru majoritatea păcatelor „copiii vor fi pedepsiți în a treia și a patra generație.“ Cere bunicii tăi - în cazul în care au stricat foarte mult în viață. Dar există păcate pentru care - o moarte rapidă. Dar, în general, - suntem în fața Atotputernicului ca microbii in vitro. Nu așteptați pentru dragoste muck. Când se spune că Gd iubește toate - este doar populism preoți au transformat pe Dumnezeu într-o sursă de profit. Și dacă credeți că puteți alege Dumnezeu - și părinții înșiși prea ai alege? Puteți alege doar între minciunile variante sau deziluzii.

Orice persoană are dreptul de a alege prietenii lor imaginari.

Ateii - cum ar fi fanatici religioși cum ar fi. Religia cea mai proastă este ateismul. credință nesusținute. filozofia marxist-leninistă este recunoscut oficial că absența lui Dumnezeu dovedește imposibilă. Dar este la nivelul academiei. Un ateismul militant a fost pentru oameni. Și dacă includeți creierul putem înțelege că generația spontană a minții - chestii. Chiar daca maimuta a suferit mutații pentru a putea ființe simțitoare, atunci ar trebui să aducă o creatură rațională. Extratereștri? Și au venit? Deci, există doar o dovadă a faptului că Dumnezeu există. Dar, desigur, în cazul în care creierul nu este, atunci nu există decât fanatismul. Sau religioasă sau atee.

articole similare