11 Citate puternice din biblie care vă vor schimba viața! Live ușor

Aceste citate mi-au schimbat viața!

Biblia este o carte mare. Acesta este legătura Domnului Dumnezeu cu noi. Acesta este mesajul său pentru toți cei care caută credință, liniște și liniște.

Biblia conține multe poezii. Astăzi vrem să împărtășim cu dvs. 11 citate care pot schimba viața fiecărei persoane.

Tot ce trebuie să faceți este să le citiți cu atenție, să faceți tot ceea ce este spus și crezut acolo! Viata se va schimba!

În acest articol s-au folosit traduceri moderne.

Cei dragi! dacă Dumnezeu ne-a iubit atât de mult, trebuie să ne iubim unii pe alții. Nimeni nu la văzut vreodată pe Dumnezeu: dacă ne iubim unii pe alții, Dumnezeu rămâne în noi și dragostea Lui este perfectă în noi.
1 Ioan 4: 11-12

Acest verset spune că atitudinea voastră față de oameni determină adevărata ta atitudine față de Dumnezeu. Cum poți să iubești pe cineva pe care nu îl vezi dacă îl urăști pe cel pe care îl vezi?

Dragostea oamenilor. Aveți grijă de ei. Dreptul de azi începe cu un simplu zâmbet și cu cuvinte amabile pentru cei apropiați. Apoi, așa cum promite Biblia, dragostea va crește în inima voastră.
Iubiți-vă dușmanii
Dar eu vă spun: Iubiți pe vrăjmașii voștri, binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă urăsc și rugați-vă pentru cei ce vă tulbură și vă persecută.
Matei 5:44

Amintiți-vă: cauzele negative sunt negative. Dacă reacționăm negativ la unele lucruri rele, focul se va întoarce. Singura modalitate de ao stinge este să răspundă răului cu bine. Și nu numai aparent, ci sincer, cu toată inima mea.

Urmați următoarea pagină:

Articole similare