46 Opinii de pește-spa la Воронеж г, космонавтов улица, 8

Nu am nimic concret impotriva salonului, dar mi-ar place foarte mult sa nu merg tot drumul pentru 200 km. și ne-ați fi în Lipetsk au deschis astfel de proceduri. Dar ele sunt într-adevăr spre deosebire de celelalte. Da, în Voronej, bineînțeles că sunăm, dar aici este ceva mai aproape. Pestii doar un miracol! Da, și nu ar fi rău dacă maseuza Elena a locuit în orașul nostru, dorind să fie sănătoasă nu ar fi o eliberare. Ea dă foarte bine toate oasele, mulțumesc.

Salonul este normal, fito este bun. Doar nu îmi place ceaiul în principiu, mi-ar plăcea să beau cafea. De aceea nu asta e un minus, dar ia în considerare pentru viitor.

Nu am văzut niciun personal atît de amabil și de simpatie. Tot felul, zâmbind. Dacă este necesar, ei vor găsi orice subiect pentru conversație, vor spune mereu unele inovații, vor ajuta la alegerea procedurilor. Maseuza este pur și simplu super, principalul lucru este că medicii. Prin urmare, ei pot consulta nu numai despre spatele pacientului, manichiuristul Lily este un om frumos! Astfel de angajați ar trebui să solicite o primă, deoarece fiecare client este practic "lins". Fish Spa, esti cel mai bun!

M-am întors de la masă. Ea este de aur). Numele meu este Natasha. Întreaga oră a procedurii mi-a spus că și cum a turnat o grămadă de sfaturi pentru îngrijirea pielii mi-a spus cum să cumpăr la farmacie, a recomandat procedura. Foarte frumos zonă de spa. Procedura "trăgând corpul", după o oră, sa simțit ca o persoană absolut diferită. Ah, da, nu numai ea este o masseur de aur, ea este încă o frumusețe care este de nedescris, ochii ei sunt fericiti. În general, nu am regretat niciodată. Data viitoare voi merge acolo pe butoi.

Articole similare