Ați avut un gol. și tu un fel de știut ce trebuia făcut pentru ao realiza. dar nu a avut succes?
Nu-ți face griji, nu esti singur.
De fapt, există mai multe greșeli comune. care nu permite mai multe persoane pentru a obține rezultate bune. Făcând-le peste si peste din nou, vă va încetini progresul. Aflați cum să recunoască aceste erori și a le gestiona, succes atunci sunt garantate pe drumul spre dorintele tale.
În acest articol vom vorbi despre 7 motivele pentru care uneori greu pentru a atinge obiectivele lor.
# 1 - vrei prea mult și prea repede
# 2 - ai exagera
# 3 - Tu - perfectionist
Noi de multe ori așteptăm momentul perfect, sentimentele potrivite sau oportunități adecvate de acțiune: „Am o stare proasta ... Dacă aș începe să scrie introducerea la noua sa carte, acum, se va transforma rău. Este mai bine să înceapă mâine. "
Dar, din moment ce viața este imperfectă în mod inerent, anticipare de multe ori se transformă în procrastinare.
Timpul corect nu poate veni să treacă, dar asta nu este o scuză pentru lipsa de acțiune. Dacă aveți un obiectiv, nu așteptați pentru un timp mai bun: cel mai bun timp pentru acțiune - acum!
# 4 - Ai pedepsi-te
Ce se întâmplă atunci când suntem „fac greșit“? Apel fost beat; 12 brioșe consumate in dieta; oricine cumpără flamingo roz inutile pe bani amânat.
Noi ne pedepsi: „De ce am făcut asta eu sunt un idiot Sunt sortite eșecului?“ .. Și, odată ce începe să se gândească, luați mai multe și mai greșit decizii, „nu voi pierde in greutate, astfel încât să puteți mânca încă 20 de briose.“
În loc de a pedepsi el însuși pentru alegerea greșită, amintiți-vă că - doar un om. Toată lumea face greșeli, și oameni de succes și nu se gândesc la pașii greșiți lor. Nu lăsați niciodată erori să te controleze.
# 5 - Sunteți prea devreme să se relaxeze
Atunci când se fac progrese. așa că vreau să se oprească și să se relaxeze. Tu spui: „Am muncit din greu pentru a realiza acest lucru, trebuie să se oprească și să se bucure de roadele muncii lor.“
Problema este că nu merge în favoarea ta. Mintea ta vrea ca tu să fii mereu pregătit. Dacă aveți un sentiment de realizare și motivația de a fi în mișcare pe.
Prin urmare, nu se relaxeze.
Continuă să funcționeze până când ajunge la succes - și lucrează din greu să-l mențină.
# 6 - vă așteaptă aprobarea de la alții
# 7 - Rezistență
Indiferent de modul în care sunt motivați și disciplinat, nu sunt încă în condiții de siguranță de zi cu ghinion. Când se întâmplă, începe să experiență de stres. „De ce mă simt atât de obosit azi? Trebuie să înveselesc acum. Nu știu ce pot să fac? Cât de rău!“
Iată cum funcționează rezistență: mai mult refuzăm să accepte evenimente și situații, cu atât mai mult vom agrava situația.
Și trebuie doar să le ia. Orice se întâmplă, face totul în puterea ta. Data viitoare când vă simțiți deprimat, încercați să spun: „Sunt obosit acum, dar voi încerca să fac tot posibilul pentru a vedea ce iese din asta.“.
Acum cunoașteți principalele motive din cauza cărora nu ar fi servit scopul lor în trecut. Doar amintiți-le, și nimic nu te va opri pe calea spre succes. indiferent de ce nebun și extravagante și nici nu ar fi visul tau.