Sufletul nu vorbește cu noi în limbajul uman. In schimb, sufletele noastre comunica cu noi prin simboluri, metafore, arhetipuri, poezie, magie și sentimente profunde. Limbajul uman este prea limitată.
Cum putem auzi mesajul sufletului nostru și hrăni viața ta?
Comunicarea cu sufletul nu este destinat numai pentru persoanele medicale sau iluminate; Este dreptul fiecărei ființe umane. Este o parte vitală a muncii spirituale. Timp de mulți ani am fost în mod activ ignora vocea sufletului. Dacă doriți să învețe să comunicarea spirituală, trebuie să plătească mai întâi atenție la semnele pe care dvs. soapte suflet la tine. Există mai multe tipuri de semne
1. Semne de somn
În Occident, psihologii cred că visele - acest mod de a înțelege realitatea. Dar, în culturile antice, cum ar fi în Egipt și Grecia, visele erau mesaje de la spiritele, zeii sau tărâmul divin. Multe culturi indigene au folosit, de asemenea, vise ca o poartă de acces spre conștiință mai mare și revelație. In prezent, cele mai multe sunt de acord că visele exprimă mesaje importante și adevăruri despre viața și destinele noastre. Visele pot fi o ușă la o nouă înțelegere. Fii atent la imaginile, simbolurile și scenariile în vise. De exemplu, șarpele poate fi un semn pozitiv pentru semnul minus pentru celălalt uman și.
2. Ștergeți visul
vise lucide spontane începe brusc să realizeze că dormi într-un vis. Puteți practica în mod activ vise clare. Dacă sunt utilizate pentru vise spontan clare, l trateze ca pe un cadou sacru. Foarte puțini oameni au acces la adâncimi de tărâmurile inconștiente.
3. cuvinte sau numere repetate
De câte ori te-ai uitat la ceas și am văzut „11:11“, „12:12“, „13:13“? Funcția de repetare este momentan „să ne trezească“. Altfel, de ce le dăm importanță atât de mult? Ori de câte ori vom vedea repetat de un număr sau un nume / cuvânt perceput ca un semn de comuniune spirituală.
4. Semne de animale
Cei mai mulți dintre noi se confruntă cu animalele pe o bază de zi cu zi. Când acorde o atenție la animale, îți dai seama că fiecare dintre ele are un anumit mesaj sau tipul de energie. O modalitate de a găsi propriile posturi - observa ce animalele vii in mod constant peste fiecare zi. Uita-te la ei și să încerce să înțeleagă ce te învețe? Ce au dezvăluie? Cum se comportă? Aceasta este o modalitate puternică de a comunica cu sufletul. De exemplu, puteți confrunta constant cu ciorile. Urmărind ciorile, puteți vedea că acestea sunt mereu tare și excitat. Mesajul pe care le va trimite, poate consta în faptul că trebuie să acorde mai multă atenție la emoțiile.
5. Sincronicitatea si intuitia
Ai avut un eveniment care părea ciudat, neobișnuit? Ce este sincronicitate? Sincronicitate - un moment de coincidență. De multe ori sincronicitate - este o modalitate buna de a realiza că sunteți pe drumul cel bun. Nimic nu se întâmplă din întâmplare și coincidență - o iluzie.
6. Senzație Instinct
Instinct - senzația inexplicabilă care vă spune să faci (sau nu) ceva. Un alt sinonim al cuvântului este cuvântul intuiție. Știm cu toții ce este intuiția. Intuiția este diferită de vocea interioară de frică, pentru că este subțire, liniștită. Intuiția, instinct sau senzație, poate fi văzută ca vocea sufletelor noastre, pentru a comunica cu noi.
7. Viziune în timpul meditației
Meditația - este o modalitate de a conecta cu sufletul nostru. În timpul meditației, putem obține melodii necunoscute sau melodii. De obicei, imaginile pe care le vedeți sau cuvintele pe care le auziți va fi un subiect care pare a fi un străin (de exemplu, poate fi dintr-o cultură veche) și se vor repeta. Vei avea, de asemenea, sentimentul că acestea sunt importante pentru tine.
Cum să vorbesc cu sufletul?
Există mai multe modalități de a comunica în mod activ cu sufletul. Se recomandă doar să spun o rugăciune de zi cu zi. exemplu:
„Dragă suflet, te iubesc. Vă mulțumesc susține viața mea. Sunt atât de recunoscător și recunoscător pentru prezența ta. Dacă aveți un mesaj pentru mine, te rog să-mi spuneți. Sunt deschis. Eu salut conducerea ta. "