7 moduri de a refuza politicos o întâlnire, opri atacuri de panică!

Voi păstra tema psihologiei relațiilor. Vorba e că cei care suferă de atacuri de panică, și fără mâini pline. Și nici o cantitate de stres nu au nevoie, în primul rând.

Și, întâlniri inutile emaciere consumatoare de timp, poate fi un factor de stres care declanseaza procesul unui atac de panică. Aflați cum să apăsați o astfel de întâlnire în fașă! 🙂

IT-celebru Silicon Valley blogger Robert Scoble a compilat o listă de sfaturi despre cum să renunțe la întâlnirile neinteresante și să nu strice relațiile cu gazda.

Configurarea e-mailului

Răspuns automat cu o explicație de ce nu puteți răspunde la fiecare scrisoare, va va ajuta sa nu par a fi atât de mult un personaj negativ. Ne pare rău, scrie că, din cauza angajării mari au timp pentru a răspunde doar la un flux mic de mesaje, și să dea instrucțiuni specifice. De exemplu, dacă de multe ori scrie PR-manageri, indică ce ar trebui să fie în scris, astfel încât ați răspuns.

utilizarea de către copii

Familia ta are nevoie, de asemenea, atenția, aceasta nu se va argumenta. Expresia „Îmi pare rău, dar nu am văzut copiii lor pentru o lună, eu nu pot veni la cina“ sună foarte impresionant. Aproape ca, „Ne pare rau, dar șeful meu vrea să în acest moment, am fost la alte evenimente.“ Se pare că nu se poate schimba nimic.

Apropo, acesta poate fi folosit ca o soție sau un soț pretext.

Ajutor cu altceva

Întrebați despre litera

De multe ori, atunci când sunt invitați să bea cafea, cafea - acest lucru nu este scopul reuniunii. Oamenii vor doar să fie frumos și oferă o tratezi atâta timp cât acestea vorbesc despre altceva. Dacă credeți că ar putea fi interesat, este rezonabil să nu se renunțe la o dată. „Eu nu beau cafea, dar dacă doriți să ofere o cooperare, a scrie această scrisoare“ - raspunsul va va ajuta sa nu piarda nici un moment, nici un partener.

Faceți cunoștință cu marele eveniment

Google Calendar

Întrebați planul de întâlnire

Dacă spui, „Vreau să te cunosc“, spune că ești întotdeauna fericit, dar trebuie să înțeleagă ce va fi dedicată o întâlnire, cere-le să-i trimită o scurtă schiță. Dacă sunteți interesat de ea, va fi capabil să fie de acord cu întâlnirea, care va fi mai eficientă, datorită pentru a avansa agenda convenită. Dacă nu ați trimite scurt, atunci nu va fi nici o întrebare.

Trimite acest link:

articole similare