5 reguli de petreceri corporate - Club de afaceri

5 reguli de petreceri corporate - Club de afaceri

Înainte de noul an vine sezonul de evenimente corporate. companie respectând Auto va organiza pentru banchete lucrătorilor și sărbători. Cine este mai impresionant - leasing restaurante scumpe, sali de banchet, dacă nu teatre sau nave. Cine este mai simplă și mai modeste - și pot deține birou. Dar esența schimbării scenei nu este schimbat - aproape 99% dintre spirele corporative în beția și un procent de 80 - de asemenea, în îmbuibare (acesta din urmă este oarecum mai puțin - unele firme pe masa pentru angajați pentru a salva). În multe firme ar putea fi o serie de evenimente - o sărbătoare profesională este combinat cu sfârșitul exercițiului financiar, cu Crăciun - sau pur și simplu întinde un singur eveniment pentru câteva zile.

Aproape jumătate (47%) dintre cei intervievati de HeadHunter 3,4 mii. Respondenții nu au vrut să meargă la colegii și superiorii corporative de Anul Nou. Cu toate acestea, serviciul de presă al companiei, doar 25% dintre respondenți nu a mers în vacanță. O treime dintre respondenți recunosc că se simt presiunea în decizie, cu toate că managementul nu în mod direct le face să meargă în vacanță. Un alt 9% spun că prezența lor la corporative necesare. „În timp ce în cele mai multe cazuri, din cauza ignorarea partidului nimic teribil se va întâmpla, uneori, angajatul se poate aștepta o conversație neplăcută (13%) mustrări, (3%), și chiar și o amendă (3%).“ 22% dintre respondenți merg în vacanță din cauza obligațiilor la șef. Același număr de oameni au spus astfel de evenimente sunt pur și simplu plictisitoare.

De obicei, primul și cel mai important lucru. Este mai bine să nu bea! Pentru cei care iubesc să bea - este o sărbătoare. Dorit și de așteptat. Iar pentru persoanele negativ legate de alcool - este de multe ori chin. Cum să spun - foarte neplăcut este printre oameni puternic intoxicate care sunt sub muzica tare și neplăcut te comporti ca porcii in jurul si agresiv care încearcă să bei. Multe dificil în această situație să renunțe - și oamenii sunt forțați să statului bestial beat, și după înrădăcinare.

Să presupunem că nu bea. Sunteți invitat la o companie distractiv de a petrece o seară în timpul căreia alcoolul nu va fi ultimul loc. Compania este foarte interesat de tine oameni. Primul lucru care vine în minte antialcoolic înverșunat - să refuze. Și aici se ascunde o greșeală gravă. Un astfel de refuz ar avea consecințele cele mai negative.

Se pare că ați neglijat să vă invite la companie. Și acesta este cel mai rău lucru se poate face într-o astfel de situație. Între timp, în timpul sărbătorii, care participanții sunt persoane sensibile (cealaltă noi nu considerăm în această carte), pentru a răspunde la fiecare sticlă de pâine prăjită devastare nu este necesară.

Principalul lucru - pentru a menține natura stabilite-back al comunicării, și apoi puteți avea în condiții de siguranță o băutură orice băutură răcoritoare. Chiar și într-o sărbătoare decentă participanților hartuiau intoxicați nu va crea probleme insurmontabile, pentru că ei nu sunt în măsură să-și amintească eșecurile tale încredere consuma alcool. Prin urmare, vă puteți lăsa în siguranță, fără nici o atenție la expresiile sacramentale ca „tu mă respecți.“

Și totuși, nu este necesar să se ridice o sobrietate absolută, deoarece cu oamenii potriviți, uneori, încă mai „util“ un pic pentru a bea. După invitația de a avea o băutură - este o dorință naturală de aproape orice persoană română să stabilească un contact prietenos informal, care, după cum știți, este foarte important.

Petrecerea timpului liber intr-o companie, folosind alcool, acesta este, de asemenea, un tribut adus tradiției, și tradițiile trebuie să fie respectate. Beat, din nou, nu neapărat, dar suportul companiei este în valoare.

A treia regulă. Fii atent cu seful! Unii șefi pentru vacanța de dragoste a construi în sine dintr-un fel de Dušek democratice. Plimbare în jurul biroului, impartind cadouri din plastic, făcând glume, anecdote sustrasă din site-ul și ciupirea tinerilor angajați pentru fileul. Nu lasa ca relaxeaza, pentru că, în general, trei state: nu familiaritatea cu seful, chiar dacă el este într-un costum de iepuraș. Amintiți-vă, fratele mai mare te provoacă, astfel încât apoi să facă concluzii de anvergură. Și, desigur, cazul vieții, în cazul în care face fără ea - teoria trebuie să fie susținută de practică. Programator O companie mica a decis să impresioneze colegii demonstrând talente neașteptate - cântând cu o ditties de chitara proprie. În lucrarea sa, el a îndreptat atenția către șeful, care, întâmplător, este foarte condusive a dialogului democratic, a fost subordonată că tatăl natură. Ei bine, eroul nostru, și el a cântat: „Cineva picura lipici“ Moment „- scaunul merge la președinte ...“ Președintele a râs tare, dar dupa vacanta programator talentat a mers să caute un nou loc de muncă - seful a semnat un decret privind reducerea. coincidență ciudată, nu-i așa? Acum, sperăm, programator știe cum să se comporte asupra părților corporative. Aici numai el va avea posibilitatea de a aplica aceste cunoștințe?

Regula Patru. nu pentru a vorbi! Spre mijlocul sărbătorii pot să apară dintr-o dată că toți oamenii - frați, inclusiv colegi. Și cu cine să împartă problemele personale, dar cu rude apropiate? Este înșelătoare să credem! Mâine totul va veni la birou nasturii. Toți vor, ca întotdeauna, și numai tu vei fi aruncat priviri surprins si interesate. Sigur! Ieri ai spus uluiți publice toate detaliile despre relația sa cu soția sa și elicits compulsiv o doamnă de la contabilitate, cât de vechi șeful ei, și dacă era adevărat că ea poartă o perucă. Un prieten de-al nostru, luând pe piept, discuta cu un străin frumos, cât de multe operații estetice a luat-director general soția lui să se uite în șaizeci și cinci la treizeci. De unde știa că străinul era o rudă a generalului, care a raportat imediat matusa de un interes nesănătos în apariția ei din partea grefierului mici. Indiscreție-l costa scump. Toate în toate, a fost necesar să știe cum să se comporte asupra părților corporative: nu se implică în degustare de băuturi alcoolice (a se vedea regula una.).

Sperăm că nu ne-am intimidat? Ați decis să ignore evenimentul? Dar este în zadar. Regula numărul cinci este: nu sări peste o întreprindere sau sef poate decide că nu doriți să participe la team building (teambuilding pe baza de rulare simultane în saci și alte distracții) și, în general, nu a fost respectată. Deci, mergeți mai departe și amintiți-vă să se comporte asupra părților corporative este necesar, astfel încât nu a fost dureros de rușine.

În cazul în care 1.sposobnosti pe același nivel ca și 2.obrazovanie, atunci nu ți-aș dori să corporative)). Scris foarte greșit. Și dacă credeți că cineva cu studii medii incomplete poate lua microfonul și să fie distractiv - eu te dezamăgesc. Ferma colectivă este vizibil dintr-o dată.

Dragă Alexander, tot ce sunt acum scrise, se aplică numai pentru tine personal. După cum vă permiteți să devină personale, mă va face. Trebuie să te dezamăgesc: Nu mi-ai ratat. Pentru că cine ești? Nu sunt, prin urmare, trage concluzii din textul (dar cine ești, eu nu face chiar interesant, plin de cazuri și de muncă - timp de noapte a venit de la o petrecere corporate și deja trebuie să se pregătească pentru altul, așa că ar putea pur și simplu nu scrie pentru lipsa de timp, dar pentru mine nu costa nimic, pentru că durează exact 5 minute). vă informez că am două entități. Scris corect, pentru că unul dintre ei - cel filologic din cele mai bune universități din țară. Diploma roșu. Cuvintele nu există erori (dacă ai crezut acest lucru, verificați propria alfabetizare). Doar scrie limba vorbită, pentru că nu am avut sarcina de a construi un text literar aici. În plus, acesta nu este conceput pentru persoanele cu un biet suflet care văd mereu negativ, chiar și în cazul în care nu este. Rețineți că „dansat“ Tu singur, pentru că asta e ceea ce au dezvoltat un sentiment de invidie (alții reacționează în mod normal, pozitiv, astfel încât au părăsit mizeria). Din punct de vedere al psihologiei sunteți un plângăcios care poate doar critica și nu pot face nimic el însuși (cel mai probabil). Aceasta este prima sondă care este citită între liniile din mesajul. Și probabil că este complet lipsit de simțul umorului. Prin urmare, corporative mai bine să nu meargă. Decât de zi cu acru, este mai bine să nu se strice vacanța cu fața altora. Cumpăra o sticlă de bere și băuturi la domiciliu. Și cel mai bun din două. Doi litri. Cel mult. Acesta este primul. Iar al doilea - invidia de prejudiciu chuvstvo- foarte dăunătoare numai pentru tine, te ucide. Nu poți asa ca nu iubesc oamenii (și acest lucru este imediat evident pentru textul). clienții de ieri au fost îndeplinite și a invitat din nou. Sfaturi pentru tine (deși, de obicei, o astfel de inteligent ca nu ai nevoie de ele - Ei bine, știi întotdeauna totul mai bine decât altele, astfel încât să nu ai prieteni, te plictisesc Ei bine). Aflați cum să-și facă treaba lor să fie făcută în mod eficient, atunci este o astfel de reacție ar fi pur și simplu imposibil - mintea reconstruiește într-o persoană atunci când el este responsabil doar pentru tine, nu pentru alții. Și să scrie această alfabetizare de text (nu sunt ceea ce face greșeli). Dar dacă ai făcut-o scriere (și chiar pe ureche, dacă nu sunt surd, desigur), sunt sigur că, stimat savant, va fi în fiecare cuvânt de două erori, și, după cum spune, fermierii de risc pentru a fi tu . Pentru că tot ceea ce spune despre persoana altii devin personale, spune el, mai ales despre tine (de obicei psihologice)

„În coloniile. Cială a. Ata bru. Cele Ata. Ace aproape de cânepă. Ika cu banc. A pierdut un proces. Ieșire a. Kofonichesky bine. Ompanement în. Loncheli și besprichi. Th plâns ro. Omaha nebezyzve. Naya CP. Insulele sub . primăvară yachego. Atay Agri. ina Ca. Ischia Fili. Insulele sunt servite. ax App. dtishka mo. evelovym în. renem a. vinurilor liforniyskim. GRETA cu mo. yuskami și așa mai departe. E i. te fără a. de limbă. ezhskogo Ace. ora Fa. Apo ei. onovicha cu. devsh. a la ve. Ande, pa. tegnuv și. Yin-h. polar cu. rtuk cresc. pyriv degete. leu. mâna a doua și b lui. zymya. th Palais. u chiar sub (?) de șoarece "

Dacă o singură propoziție ați făcut:

• 2-4 Eroare - Tu agent CIA
• 5-8 - profesor de limba română
• 9-13 - Technical Lead
• 14-19 - știi limba rusă. lang. ziarele
• 20-26 - Intourist
• 27. - agricultor

care îi aparține acestor evenimente pentru ceea ce ai))) Nu am napivatsya și oskotinetsya. în toate lucrările mele au fost evenimente corporate și activități comune - de la DR la patinaj, picnicuri de vară, etc. -multe în spatele roții și nu beau deloc, iar cei care își permit să sorbi măsură conștienți. inclusiv în propriile lor cuvinte. dar cu toate acestea, echipa este ceea ce aduce))) vorbim despre muzica, sport, arte, politică. pentru că într-adevăr se poate percepe acest eveniment ca o celebrare mică. mai ales că majoritatea familiilor de lucru ale oamenilor de-a lungul anilor nu merg nicăieri într-adevăr, cu excepția reuniuni de familie

Dacă aveți o petrecere corporate se transformă într-un chef, iar oamenii cumsecade nu vor să meargă acolo - există motive să se gândească capul atmosferei predominante în întreprindere și proprietatea comunității, el a luat, de asemenea, în sus. Deci, ești un lider și nu știu cum să construiască o echipă. În cazul în care angajații își găsesc de lucru într-un mod bun, oa doua casă - ai reușit să creeze o echipă. Iar problemele cu evenimente corporate, nu trebuie să vă faceți griji.

Ce teribil aceste petreceri corporate, cu toate acestea, judecând după articolul :))) Și în cazul în care pentru a trata viața un pic mai ușor, și la locul de muncă, inclusiv? Ei bine, la urma urmei, un șef rar porturi o gândire secretă de a deveni dragă, timp de 2 ore, apoi să se așeze și de a construi o planuri diabolice. Și dacă șeful are proprietăți astfel încât un subordonaților normale sunt conștienți de acest lucru, în principiu, la orice petrecere corporate. Head-smucitură - o stare de spirit, ea se manifestă în viața de zi cu zi de lucru, și sub rezerva astfel să nu se relaxeze: sticla obligatoriu de băutură și a găsit o grămadă de scuze: copil-mama-in-lege, reparații etc. ))) Eu nu aud în viața reală pe un obyazalovke strict al acestei acțiuni: dacă doriți - vii băutură, nu vrei - nu vin nu beau :))) Si regulile sunt comune pentru viața de zi cu zi: să se îmbete la toate rușinați, oriunde v-ați fi, la corporate sau într-o cafenea, dar în cazul în care personalul obișnuit, unul în dimineața nu va uita să privi chiorâș la tine, chiar dacă aveți ceva nachudil :)))

Îmi amintesc cum la corporative am ridicat un toast pentru doi lideri noștri. Și a chemat pe unul dintre ei (gena. Director) cu „materialul textil românesc Iloy Muromtsem“, mai ales că este foarte potrivit în dimensiune. Presedintele companiei, apoi a întrebat: „Dacă el Muromets, atunci cine sunt eu?“. I-am răspuns: "Prințul Vladimir". Flew spontan. Atunci nu am fost treaz. După vacanță, eu spun: „Intră, semn.“

În ciuda diferitelor opinii ale oamenilor, cred că corporative-este voluntară, dar dacă o persoană a atins, de aceea este necesar să se înțeleagă și să mă ierți pentru multe lucruri pe care le-a făcut la corporative (altele decât abuzul), este vodca si problemele sale interne. Am avut noroc cu personalul, am considerat, în general, sub formă de rău să-și amintească ce se întâmplă la astfel de evenimente, în cazul în care nu e lucrurile destul de frumos și noi râdem și gluma cu condiția să nu pentru a reaminti și să nu rănească o altă persoană. Și puteți bea cu ușurință pentru burdenshaft cu președintele, în cazul în care un astfel de moment bun va cădea, echipa este foarte mare. Cu cele mai bune urări pentru noul an

În mod ciudat totul, vorbesc despre articol. Dacă eu nu vreau să merg, nu merg, pentru că:
1. Directorul nu merge la petreceri corporate
2. Uneori, pur și simplu prea leneș pentru a merge undeva.
Și astfel încât să puteți înscrie 15 puncte.

Și aici este petreceri corporate? În cazul în care o persoană este dispusă să se transceandă dacă numai pentru a lucra nu acoperi, el va fi întotdeauna să vă păstrați ca cercetaș în tabăra inamică. Respectarea de oameni direcți care se comportă așa cum este potrivit, asa ca nu te beat și teribil - nimic nou de la ei nu vor vedea. Prefer să-și piardă locurile de muncă decât să spun ceea ce nu cred, și să se adapteze la altul. Da, a trebuit să-și piardă locul de muncă, dar eu nu te pierd

Nu participa la petreceri corporate - numai nava cu o echipă internațională, pentru că nu poți vorbi doar, dans sau de a sta într-un colț, ascult muzică. Din pacate, companiile romanesti nu este asa (a fost o dată, plecat repede), dar eu nu pot sta să bea și să se distreze sub constrângere. Nu cred că acest lucru teribil să nu vină. Acest lucru nu este lipsa de lucru, aveți posibilitatea să minți mereu nevoia urgentă de a întâlni rude sau că nu există nimeni care să stea cu copilul, etc. Lie, de asemenea, nu-mi place, dar e mai bine decât uitam ceea ce rândul său, la omologii corporative. În ceea ce privește „spiritul de echipa“, cred că lucrătorii ar trebui să fie evaluate în primul rând pentru munca lor. Și dacă șeful crede altfel, lasă-l să meargă la pădure. Un profesionist nu va rămâne fără loc de muncă. Cu toate acestea, în cazul în care vegda locului de muncă prea scumpe au posibilitatea să apară, să stea și să scape în curând. Numai un ajutor buze în alcool - care se va observa? Dar nu în măsura cu ochi explică faptul că iau pastile. Puteți găsi întotdeauna o cale de ieșire. )

Personal, m-am întâlnit doar firmele românești și ultimii 10 ani, Anul Nou. Și știi cum se simte, că cineva forțează. Mănâncă, bea și să fie vesel, vrei să bei în odinochku- pe care doriți pentru compania dumneavoastră. Ce rusofobie sau ce? Sau cum este acum la modă să spunem că oamenii nu au venit sub standardul?

Cât de profitabile investiții în terenuri?

Bună ziua. Profesioniștii interesați în opinia cu prilejul investițiilor în terenuri suburbane (în viitor sau sunt deja construite.

Ce să dea capul Anului Nou

Șeful - un om care știe nu este întotdeauna o măsură de nimic. Acest lucru este în mod normal, o stare de spirit uman. Un om care a rulat gandaci în capul meu.

articole similare