Regula 1. Dorința de a scrie ...
Asigurați-vă că pentru a scrie în jos dorința, diligență și scrierii de mână frumoasă. Ușor de spus, dar greu de făcut! În ciuda simplității aparente, dorința sa de a scrie corect, nu este atât de simplu. Să ne uităm la un exemplu: „Vreau să fiu acasă.“ scris corect? Este fundamental greșit! Problema este că o astfel de dorință poate fi îndeplinită, dar întrebarea este: când? Dorința fără date exacte sunt lipsite de sens! Păstrați acest lucru în minte. Prin urmare, următoarea regulă de degetul mare:
Regula 2. Dorința trebuie să fie performanța
Regula 3. Se înregistrează dorința în timpul prezent
Cu alte cuvinte, în loc de „voi cumpăra o casă“, este necesar să se scrie: „I-am cumpărat o casă“ Cel mai important punct! Adică - trebuie să ne imaginăm că casa aveți deja! Iată o altă greșeală comună: „Nu vreau să fiu sărac.“ scris corect? Nu, greșit! Și există motive întemeiate.
- Universul nu percepe particula „nu“ scuza „nu“ și alte cuvinte negative. Tu spui, „Nu vreau să fiu sărac“, și este, universul, ignorând particula „nu“ devine o promisiune: „Vreau să fiu sărac!“
- Suntem ca un magnet pentru ea, ne-am gândit la nimic. Spunând pentru sine: „Nu vreau să fiu sărac,“ te atrage în mod automat sărăcia, pentru că (așa cum am spus), universul nu percepe particula negativă „nu“. Prin urmare, este mai bine să spunem: „! Vreau să fiu bogat și să fie bogat“
Citește și: 20 lucruri pe care trebuie să-l ștergeți pentru totdeauna, pentru că ei fac din tine vechi femeie
Regula 4. Dezactivați le spui „nu“ și orice altă negare
Atunci când devine o dorință de a scrie, asigurați-vă că să se concentreze pe ea și o descriu cât mai detaliat posibil. Prin urmare, regula numărul cinci:
Regula 5. Scrierea în detaliu, emoțional, cu sufletul
Dacă doriți să obțineți rost de o casă nouă, se descrie pe deplin, din pridvor, locația și numărul de camere, iar ultimul loc în care au pus vaza favorit. Imaginează-ți bucuria mea atunci când muta într-o casă nouă și-l descrie pe hârtie. Este important ca dorința de a nu va provoca daune altor persoane, din acest postulat implică o regulă de șase:
Regula 6. Dorința Înregistrate pentru a finaliza rugăciunea sau expresia-talisman
Remarcați cuvintele: „? Ceva mai mult“ Nu este nevoie pentru a limita universul în eforturile sale de a te ajuta. Poate că te consideră demn de a nu numai ascuns doriți, dar, de asemenea, alte beneficii.
Apoi, aveți nevoie pentru a da drumul din dorința de a liniște în univers, și chiar aproape uita despre asta. Experiențe și gânduri obsesive va împiedica numai performanța acestuia. Prin urmare, există: