7 din Regulamentul, prin care acordă dorințe

Regula 1. Dorința de a scrie ...

Asigurați-vă că pentru a scrie în jos dorința, diligență și scrierii de mână frumoasă. Ușor de spus, dar greu de făcut! În ciuda simplității aparente, dorința sa de a scrie corect, nu este atât de simplu. Să ne uităm la un exemplu: „Vreau să fiu acasă.“ scris corect? Este fundamental greșit! Problema este că o astfel de dorință poate fi îndeplinită, dar întrebarea este: când? Dorința fără date exacte sunt lipsite de sens! Păstrați acest lucru în minte. Prin urmare, următoarea regulă de degetul mare:

Regula 2. Dorința trebuie să fie performanța

Regula 3. Se înregistrează dorința în timpul prezent

Cu alte cuvinte, în loc de „voi cumpăra o casă“, este necesar să se scrie: „I-am cumpărat o casă“ Cel mai important punct! Adică - trebuie să ne imaginăm că casa aveți deja! Iată o altă greșeală comună: „Nu vreau să fiu sărac.“ scris corect? Nu, greșit! Și există motive întemeiate.

1. Universul nu percepe particula „nu“ scuza „nu“ și alte cuvinte negative. Tu spui, „Nu vreau să fiu sărac“, și este, universul, ignorând particula „nu“ devine o promisiune: „Vreau să fiu sărac!“
  2. Suntem ca un magnet pentru ea, ne-am gândit la nimic. Spunând pentru sine: „Nu vreau să fiu sărac,“ te atrage în mod automat sărăcia, pentru că (așa cum am spus), universul nu percepe particula negativă „nu“. Prin urmare, este mai bine să spunem: „! Vreau să fiu bogat și să fie bogat“

Citește și: 20 lucruri pe care trebuie să-l ștergeți pentru totdeauna, pentru că ei fac din tine vechi femeie

Regula 4. Dezactivați le spui „nu“ și orice altă negare

Atunci când devine o dorință de a scrie, asigurați-vă că să se concentreze pe ea și o descriu cât mai detaliat posibil. Prin urmare, regula numărul cinci:

Regula 5. Scrierea în detaliu, emoțional, cu sufletul

Dacă doriți să obțineți rost de o casă nouă, se descrie pe deplin, din pridvor, locația și numărul de camere, iar ultimul loc în care au pus vaza favorit. Imaginează-ți bucuria mea atunci când muta într-o casă nouă și-l descrie pe hârtie. Este important ca dorința de a nu va provoca daune altor persoane, din acest postulat implică o regulă de șase:

Regula 6. Dorința Înregistrate pentru a finaliza rugăciunea sau expresia-talisman

Remarcați cuvintele: „? Ceva mai mult“ Nu este nevoie pentru a limita universul în eforturile sale de a te ajuta. Poate că te consideră demn de a nu numai ascuns doriți, dar, de asemenea, alte beneficii.

Apoi, aveți nevoie pentru a da drumul din dorința de a liniște în univers, și chiar aproape uita despre asta. Experiențe și gânduri obsesive va împiedica numai performanța acestuia. Prin urmare, există:

Citește și: Ce bust feminin poate vorbi despre proprietarul său?

Regula 7. Nu va cramponati de dorința lui

Apreciat. Partajați acest lucru cu prietenii tai!

Îți place? Alăturați-vă comunității noastre:
Schoolmates de Vkontakte Facebook Twitter

articole similare