6 povești neobișnuite datând de la cititori

Pentru prima dată ne-am văzut în biserică în ajunul Paștelui, în urmă cu aproape doi ani. În Joia Mare, fratele meu ma dus la serviciul de duhovnicul său. Am fost în acest templu, pentru prima dată, din moment ce se află la celălalt capăt al orașului.

La un moment dat, ochii noștri sa întâlnit cu Pașa și tot restul timpului am încercat să vedem inelele de pe degetele de la o alta. Din moment ce am fost cu fratele meu, Paul a decis că sunt căsătorit. Dar câteva zile mai târziu, am primit un mesaj într-una din rețelele sociale. El a fost!

După cum sa dovedit, am fost foarte impresionat de el, și el a îndrăznit să ceară cu privire la mine în preot. Părintele Andrew sfătuit să mă găsească, prin intermediul fratelui său. Am început să facă prieteni, dar apoi dintr-o dată într-un fel Pavel a spus că el ne-a dorit să înceapă o familie. Propunerea a fost făcută în prezența celor dragi în ziua de dragoste cu ei. A fost un foarte fericit!

În timpul anilor studenției, am lucrat ca ospătar în restaurante diferite ale aceleiași rețele. A mea a fost ceasul. Alex îi plăcea să renunțe și să ne viziteze după trecerea lor. Încă îmi amintesc că aceasta este, de obicei, a ordonat: cartofi într-un mediul rural, salata „Cuibul Randunicii“, un pahar de lapte, și SUA.

Ca să nu mai spun că a fost dragoste la prima vedere, dar de fiecare dată într-un fel tremura mainile, cand ai pus o ceașcă de cafea pe birou. Deci, din când în când am cerut scuze pentru vărsare câteva picături și a primit un zâmbet ca răspuns.

Unul dintre schimburi, în picioare pe parapet la ieșirea de serviciu, am băut o ceașcă de cafea. Alex a venit și ma sărutat fără cuvinte. Nu știu de ce, dar am reciprocated. De atunci, nu am aproape separate.

Lesch - fotograf. Nu-mi amintesc cât de mult timp am semnat pe pagina sa de pe rețeaua socială. Într-o zi am decis să-l împinse sedinta foto, asa ca ne-am întâlnit în persoană. Până când am cunoscut o mulțime de fotografi în orașul nostru, o mulțime de timp a fost un model în diferite proiecte. Dar întregul „modelul“ experiența acumulată anterior, Lesha a fost întâmpinată cu ostilitate.

Îmi amintesc privirea uimită când am încercat să pozeze pentru aparatul de fotografiat. El a precizat că o astfel de abordare nu este interesant să-l și sa oferit să meargă doar afară și să se distreze, și el are ceva de a face o fotografie. A fost cel mai distractiv și neobișnuit sedinta foto. Fotografiile stocate în continuare în albumul meu. De atunci, am apăsat pe unul de altul strâns.

În Italia, am venit să învețe. El a intrat la Universitatea din Bologna, iar seara a lucrat la o școală privată de limbă. Orasul unde am trăit, este situat pe coasta Adriaticii. În timpul verii este plin de viață, plin de diferite festivaluri, concerte, diverse festivaluri, dar în timpul iernii totul dispare undeva și numai ceață și cenușiul.

Am fost dor de casă, așa că am fost dornic să treacă toate examenele și a reveni la familia sa. O modalitate de bilet a fost achiziționat, a fost de două luni. Prin urmare, atunci când unul dintre studenții noștri ma invitat la cină, am fost de acord cu ușurință, ca niciodată pentru un moment crezut că această cină ar fi atât de important în viața mea.

Am stat de vorbă și a râs toată seara. A fost atât de ușor și bine, că, pentru prima reuniune a fost urmată de cea de a doua, a treia ... Și am dat seama că mă îndrăgostesc și du-te acasă, pur și simplu nu se poate. Nici unul dintre noi nu știa ce ar aduce această poveste, dar am decis să ia o șansă și să rămână un pic mai mult. Din acest moment, în ultimii 7 ani.

articole similare