50 fapte despre Abhazia ochii Rumyniyanki - faktrum

Scrie cititorul nostru Irina Pushkareva:

1. Abhazia - o țară foarte interesantă, se pare - este o țară mică, atât de mult în comun cu România ... dar nu, Abhazia - o țară separată, cu culoarea strălucitoare.

2. Marea Neagră în Abhazia complet diferit! Foarte diferit de limba română. Este foarte curat, turcoaz luminos de culoare, chiar și atunci când este privit de la o înălțime - a se vedea în continuare partea de jos!

3. Natura, de asemenea, este diferită de a noastră, chiar și lămâi mandarine pe un alt Soci și abhazii. Prima dată când am văzut flori cum rodie! Pur și simplu super!

4. Clima este subtropicală deja, astfel încât există plante care nu îndeplinesc în Soci. Palmieri sunt mult mai mari și mai frumos.

5. Bucataria este foarte ... un fel de mâncăruri naționale în comun cu propriile noastre și alte bucătării caucaziene.

6. Cel mai plăcut brânza afumată, barca khachapuri, și, desigur, Trout!

7. râu Trout aici, există o fermă specială de păstrăv, în cazul în care ar fi cu siguranta oferit un tur, dar un păstrăv poate fi savurat în orice cafenea decente.

8. Sunt câteva dintre ele ... (cafenele decente), în principal bere ... Dar există un mic restaurante private, în cazul în care bucătar foarte bun!

9. Ne odihnim în Abhazia timp de 7 ani, dar gratar bun și nu au încercat, astfel impresia că bucătăreasa de aici nu știu cum ...

10. Vinul bun prea greu de găsit ... În general, toate pulbere. Noi trebuie să fie vin Gudauta, al cărui preț este mai mare de 300 p. sau acasă, dar într-o sticlă umplută cu ceară, rareori cu o mână bună.

11. Dar principala băutură - l Chacha! Ceva de genul bere, dar strugurii.

12. Există încă coniac ... cel mai adesea de bază, dar sunt foarte personale!

13. O altă caracteristică este tyndara național. Acesta este un astfel de cuptor, care nahoditya, după cum am înțeles, în pământ. Există feluri de mâncare foarte bune preparate acolo, dar se întâmplă și nu foarte ... Din nou, depinde de restaurant unde mananci.

miere 14. Mountain aici mi-a plăcut! Dar este foarte scump.

15. În general, produsele în Abhazia scumpe, doar legume și fructe un pic mai ieftin.

16. Serviciul de aici, la nivelul nostru, dar cu culorile naționale ...

17. Este cea mai mare parte pensii, construit în perioada sovietică. Acum există mai multe hoteluri moderne, dar bufet, de exemplu, mi-ar fi numit „tabel abhază“, pentru că nu înțeleg pe deplin tot ceea ce este, și astfel calitatea acestor tabele - atât de tine.

18. abhazii femeilor, în special cele care sunt mai în vârstă, o mulțime de muncă ... om, prea ... Și sunt greu de lucru tineri, în general, Goofing off, de multe ori stick la fete din Romania.

19. abhază aceleași fete sunt foarte bine îmbrăcat. Așa cum am înțeles, îmbrăcăminte în principal din Turcia, dar ele arata foarte elegant, cum ar fi pictat în blondele.

20. Ei, practic, nu se bronza, pielea de lumină în valoare și toate fetele au un foarte frumos!

22. Acest lucru este evident mai ales de către mașinile. Sau „penny“ din timpurile sovietice, abrupt mașini străine.

23. Regulile de drum un pic. Ei practic sa oprit.

24. Pe drumurile merg în condiții de siguranță vaci! Și este absolut normal!

25. Transportul public - cu totul altă poveste ... în marile orașe 2-3 traseu, precum și în mesajul principal intercity, de la frontieră la frontieră.

26. Să nu ai încredere în autobuzele care merg în România! A trebuit să meargă urgent acasă, am cumpărat biletele ... iar autobuzul doar nu vine! Așa cum am spus, locale, el a fost o a treia zi rupt, iar biletele ne-a vândut pe ea!

27. Multe mașini cu numere Krasnodar, pentru că aproape jumătate din populație are de înregistrare rusă.

28. Dar, în ultimii 5 ani acolo și numerele abhazi.

29. O mulțime de mașini cu numere germane, Ucraina, Letonia și belorumynskimi. Dar, numere românești din competiție! O astfel de varietate de regiuni nu poate fi găsit în altă parte!

30. Railroad restaurat recent, dar merge doar la Sukhum.

31. În general, în Abhazia câteva așezări mari: ea Psou, Gagra, Pitsunda, New Athos, Gudauta și Suhumi.

32. Și nu spun bine „Suhumi“ și Sukhum. Abhazii nu le place să fie greșit să le numim de capital.

33. Și într-adevăr, după așezări Sukhum nu este suficient.

34. În orașe, practic, 9 și 5 etazhki de construcție sovietică.

35. Toate produsele pot fi achiziționate de pe piața principală, supermarket-uri nu sunt doar magazine mici.

36. comunicațiile celulare sunt foarte scumpe și locale și în străinătate.

37. Internetul este, de asemenea, foarte scump și foarte lent!

39. tradiții foarte onorat. Multe femei sunt în mod constant de mers pe jos în doliu. Nu fără cântece populare și dansuri.

40 religioase: după cum am înțeles, de asemenea, ei Ortodoxia, ci cu propriile sale caracteristici, dar nu foarte diferită de a noastră, în principiu.

41. Multe temple, este biserica din secolul al 9-lea, atractie orga - Noua Athos mănăstire. Similitudinea mănăstirea grecească de la Muntele Athos.

42. O alta atractie - Lacul Riza, foarte frumos, te sfătuiesc să mergi acolo!

43. Mai mult, în Abhazia, precum și la toate popoarele caucaziene, multe legende, cântece și povești populare, cultura este foarte dezvoltată, dar la nivelul de folclor.

44. Despre educația școlară nu poate spune nimic, dar universitatea este slab, 2-3 universitate din întreaga țară. Du-te pentru a studia în România.

45. Limba în general, cool! Litera „A“ dominantă!

46. ​​Noi cuvinte care nu se găsesc în limba abhaz, tradus foarte ușor! Mark - „Amarka“ pansionot - „aponsionat“ Ei bine, etc Deși este, în general, limbajul dificil .....

48. Foarte mândru de faptul că, pentru a învăța independența.

49. română sunt neutre, nu spunem că avem multă dragoste, dar, de asemenea, o ură specială pentru noi acolo.

50. În general, așa cum se spune se abhazi „Apsny - suflet țară“, numai sufletul care înțelege numai abhazii ei înșiși!

Ca și postul? Suport Faktrum clic:

articole similare