5 Mască pentru păr de lux portal pentru blondele

Vreau să împărtășesc cu voi cinci masochki foarte bine că eu folosesc personal pentru o lungă perioadă de timp. În timpul scurtei carierei mele ca un stilist, am confruntat cu o mulțime de probleme clienților care rezolvau puternic. După analizarea problemelor ce apar la femeile mai des, am selectat 5 cele mai bune în măștile mele de opinie, care ajută să se ocupe de aceste probleme.

1) masca ou-sare-cojire

Masca este folosită ca agent de peeling pentru cresterea parului. Masochka în sine este foarte bun, întărește părul și le face ascultător. În plus, acesta este un foarte simplu reteta:
- Într-o ceașcă regulat de ceai se toarnă 5 (un mic deal) lingurițe de sare. Puteți folosi bucătăria simplă, și puteți mare (atunci rezultatul va fi chiar mai bine)
- Adăugați 2 galbenusuri de ou
- Adăugați 3 (nu mai este nevoie) picături de ulei de măsline sau de brusture.

Toate acestea este de a se amestecă și se obține un amestec care seamănă cu argila, care nu este lichid!
Pe parul nespalat masca uniform, frecarea de masaj ei. Principalul lucru de făcut, nu este cu mult altceva vă puteți zgâria pielea capului cu sare.
După aceea, înfășurați parul cu folie sau pachet și așteptați 10 minute. Apoi, pur și simplu, se clătește și se spală părul cu șampon și balsam.

2) Masca pentru parul subtire slab

Masca prea simplu, efectul este vizibil după o săptămână de utilizare. Parul devine mai puternic si mai stralucitor.
- Capacitatea de a pune 2 galbenusuri de ou
- Adăugați pulpa de frunze de aloe 1 (pot fi tăiate în bucăți mici, apoi se zdrobesc cu o lingura)
- Se adaugă 2 picături de vitamina A (disponibil la farmacii)
Se amestecă și răspândirea masca pe toata lungimea parului, nu frecarea rădăcinile pe părul umed înainte de spălare a capului. Lasă timp de 15 minute, apoi se spală capul cu șampon.

3) Masca Chefir pentru toate tipurile de păr

- Se toarna o jumatate de cana de iaurt proaspăt cald
- Se adaugă 1 gălbenuș de ou
Deci, inutil ca și în măști anterioare la părul înainte de spălare timp de 10 minute și se clătește bine cu șampon.
Masca ajuta da parului volum suplimentar și un aspect nou. Nu utilizați mai mult de o dată la fiecare 2 zile.

4) Masca pentru par gras

Aceasta masca este foarte benefic ca cresterea parului, precum și cu privire la statutul lor
- 100-200 g de pâine de secară, biscuiti sau cruste de pâine neagră
- Se toarnă 0,5 cană cu apă clocotită într-un bol, se acoperă și se lasă să stea timp de 1 oră.
- După aceea, când apa sa răcit, freca pâinea pentru a obține o suspensie lichidă.
Frecați pasta de pâine în păr și scalpul în sine. Tie capul cu folie de plastic și se lasă timp de aproximativ 30 de minute. Apoi se spală părul cu apă caldă fără șampon.
Acesta poate fi folosit zilnic ca o atenție suplimentară.

5) Masca de miere-gălbenușul

Aceasta masca este eficient in pierderea parului si matreata. Fa-o o dată pe săptămână, timp de 2-3 luni.
- 2 lingurițe de miere
- 2 gălbenușuri de ou
- 2 lingurite ulei de brusture
Muta ingredientele, iar amestecul rezultat a fost freca în scalp, și spălați după 40 de minute.

Și, în final, aș dori să consilieze bine masca profesională pe care o folosesc în cabină:

- Fruktis pentru păr colorat și scoate în evidență
- masca de volum Lifetex (Wella) (foarte bine!)
- Avon pentru a consolida (bun)
- Dove pentru păr colorat

articole similare