5 lucruri pe care fetele nu înțeleg în băieții frumos

5 lucruri pe care fetele nu înțeleg în băieții frumos

fată ciudată. S-ar părea că ceea ce este în neregulă cu băieți drăguți? Sunt drăguț, și confortabil să-și petreacă timpul, ei găsesc întotdeauna un subiect comun de conversație, laudă coafura si rochia ei, ei nu sunt rușine să introducă mamei, dar pentru un motiv oarecare, o fată rară invita tip de treaba la casa lui după bar. De ce? Există în ele ceva ce fată nu înțelege și nu pot înțelege sincer. Dacă, frate, de baieti frumos, iata linii directoare, care ar trebui evitate, astfel încât să nu devină o prietena cu un penis.

1. Miere - nu înseamnă bună

frumos baieti lipsesc de multe ori ouă. Într-un fel sa întâmplat. Ele sunt prea conștientă de sine, și, prin urmare, utilizarea unor tactici modeste nu poate apuca ceea ce doresc. tip drăguț nu spune nimic la fata el însuși, și este mai bine să scrie o notă. El va apela data de „partid“. În cazul în care o prietenă îl părăsește și începe agățat cu un ciudat complet, un tip simpatic vă va spune că vrea doar să fie fericită și nu va rezista. O persoană bună? Nici o stima de sine.

Secretul este aceasta: poți fi cel mai dulce tip din lume și încă tâmpit. A fost fratele meu (și frate), astfel încât toate de un sensibil și umil, care încă aștepta o șansă de a fura prietena mea. Când m-am întâmplat următoare, el imediat rostogolit până la ea, ca el a fost un prieten, și sa bucurat de timpul petrecut cu ea, iau mai aproape ea. Știi, el a rostogoli la prietena lui frate! Și așa a fost într-o poziție mai bună: este mult mai bine decât în ​​fată deschis bate altcuiva.

Tipuri de Lovely sunt foarte dornici să vă rog. În ochii lui erau toți moi, onest și discret - și ei vor face totul pentru a păstra această imagine în ochii prietenilor. baieti Nisa nu cred că cauzează probleme. Ei nu iau deciziile. Și fetele le place să-i să se comporte ca un om. Ei au nevoie să din când în când ei au demonstrat tărie de spirit pentru a le de dragul de a face lucrurile. Un moale „eliberare“ Omul pe toate cele patru laturi - nimic.

2. baieti Lovely foarte pasiv

Atunci când este necesar să se acționeze băieți drăguți să dispară nimeni nu știe unde. Dă instrucțiuni pentru el - el le va executa strict, ci să-și exprime propria opinie sau să ia o decizie - niciodată. Ele pot vorbi numai.

Cute baieti prea cufundat în auto-examinare. Ei au în mod constant scrolled în mintea mea cel mai rău scenariu posibil și planurile impracticabile. Ei nu vor face nimic până când, la fel ca angajații NASA, nu pentru a fi siguri de succes la 97%. Dar nu toate dintre ele ingineri de spațiu, nu-i așa?

Aflați pentru a lua decizii, stil drăguț! Învață să faci lucruri. Nu ar fi aceeași iubită face orice pentru tine? Nu ești centrul universului și totul se învârte în jurul tău. Și oricum, prietenii ei doresc de multe ori nu să se bazeze pe umăr un om puternic și hotărât lui.

3. baieti Lovely ridica femei pe un piedestal

Tipuri de Lovely cred că femeile adoră atunci când lauda lor. Ei bine, într-un sens, acest lucru este adevărat. Dar, mai multe femei ca să fie luate pentru ceea ce sunt. Nu este nevoie să exagerați cu dragoste, nu merită, ea nu aprecia. Femeia nu a făcut de zahăr și nu din sticlă, nu se topesc și nu se va rupe. Este un partener egal într-o relație, știi, frate?

Uneori merge chiar atât de departe încât să tipi drăguț cred că prietena lui foarte diferit, persoană fictivă. Deschide ochii și să căutați altul, sau să se împace cu realitatea! Va fi o mare dezamăgire pentru ea, dacă nu-l iubesc, iar unele doamne frumoase inexistente.

4. baieti Lovely sunt prea sensibile

Tipuri de Lovely cum ar fi blocat în secolul al XIX-lea. Ele sunt împrăștiate în gesturi grațioase, ei suspin, ei acordă o importanță pentru fiecare detaliu. Ei bine, da.

Și acestea reflectă prea complicat. Ca „pentru a deveni mai puternic, voi arunca, face, dezamăgit, și apoi lasă-mă înapoi.“ Puteți înțelege ceva de genul asta? Dacă este așa, eu sincer te urăsc. Chiar ar trebui să regândească ceva în această viață.

După ce sa întâmplat istoric, care este partener mai sensibil într-o relație heterosexuală - o femeie, și ea se potrivește. Îi place cum stau lucrurile, ea vrea să fie în măsură să plângă din când în când, să râdă fără nici un motiv aparent. Lasă-l să-i. Și tu ești un om.

5. Viața este nimic nu predau

frumos baieti otshivayut nesfârșit fată. În mod constant. Ele sunt în mod constant în frendzone consola în mod constant un prieten care a aruncat un iubit, în mod constant frică să ia o decizie și în cele din urmă a plecat cu nimic. Și de fiecare dată când vreau un pat pe umărul și tipi otrăvit de fum sarcastic: „Eu știu, frate.“ Toată lumea știa în jurul valorii de bere!

Viața este serioasă și plină de surprize, ea pune în mod constant capcana, iar acest idiot nici un scop în ele devine. Și prietenele să înțeleagă că viitorul acestor tipuri pur și simplu nu au, și, prin urmare, fără să regret lăsându-le.

Inclusiv creierul. Din anumite motive, el a fost dat, nu-i așa? Pentru a afla. Aici și trage concluzii.

articole similare