Prieteni buni timp dragi cititori de blog-ul meu.
În acest articol vreau să vă spun despre modul în care am început să investească în PAMM conturi Alpari, victoriile și eșecurile mele. Și vorbim despre strategia de investiții în această companie, deoarece este un pic diferit de alte strategii.
- strategia de investiții
- capcane
- program util
- comentariile mele
Conturi Strategia investirovaniyad Alpari PAMM.
Am făcut cunoștință cu această companie pentru o lungă perioadă de timp, dar apoi cunoștință mea nu a avut succes, pentru că nu știam că ceea ce știu acum și am avut o teama de a pierde bani, dar experiența a fost exact zero. Dar, ca toate care trece un curs liber, am început să se răcească investitor ia în considerare.
De atunci, a durat mai mult de șase ani, cu nu am sta pe pământ și exersa abilitățile de investiții, instruit, testat noi instrumente și practicate în care investește activ-pasiv. Este în acest mod, deoarece la începutul investiției mea a fost pasiv, dar apoi, după cursul Alekseya Egarmina „investitor modern. Gândire și practică. Intensitate. „Atitudinea mea față de procesul investițional sa schimbat. Și apoi am început din nou să investească în Strategia Alpari, care a fost dat în acest curs.
Trebuie să spun, Alpari este un fel de platformă și o metodă standard de a investi - a pus și să aștepte pe ea nu funcționează bine, bine, dacă nu ai așteptați foarte mult timp. Uneori ies din contul PAMM în primele zile, uneori trebuie să aștepte o lungă perioadă de timp pentru a sparge, fie chiar sau plyusanut.
Pentru mine, Alpari este o investiție riscantă. Alpari Nu-mi pasă nici un control de capital nu este capital de investitor este important doar adâncimea subsidence
Momente pe care am să acorde o atenție atunci când investesc în PAMM conturi Alpari:
- Cont Varsta lucra de obicei cu conturi de la șase luni la un an și jumătate. Acesta este cel mai optim comerciant coridor cu care se poate lucra.
- Fie că există o tragere de la un comerciant sau nu. Acest lucru este important, deoarece Mă duc într-un cont PAMM doar o pierdere și mai profundă criză în grafica sau graficul vertical, cu atat mai mare sansa ca voi merge în acest cont.
- tragerilor anterioare. De obicei, un comerciant face trageri cu o anumită frecvență și, precum și profunzime. Introduceți în mod normal, în cazul în care trageri curent din jumatatea precedenta, uneori, de șaptezeci la sută.
- Nu încerc să înregistreze o pierdere în cazul în care fondurile permit, și anume Astept punct de ieșire, chiar dacă agentul economic a continuat să scadă. Uneori trebuie să așteptați una sau două săptămâni.
- Topping pe goluri de tensiune, de asemenea, utilizat permite creșterea cantității de venituri primite.
- O dată pe zi, timp de 1-2 minute, cu ajutorul monitorizării conturilor Alpari program de investiții.
- decizii rapide, de a se retrage din cont. Condițiile Alpari PAMM permit decizii rapide către investitori.
Asta e, practic, toate „secretele secrete“ ale strategiei mele de investiții în această companie
intrări, ieșiri, EXEMPLUL și riscurile de a investi în contul PAMM Alpari.
După cum puteți vedea pentru o lungă perioadă de timp să cred că este imposibil, trebuie să ia decizii rapid.
Capcanele atunci când investesc în PAMM conturi Alpari și fără apă.
1. Comerciantul continuă să meargă în trageri și nu lasă pentru o lungă perioadă de timp, nervii trec.
2. Unii comercianți Rollover la fiecare oră, la fel ca cea mai mare parte dimineața sau seara. Se pare că ați depus pentru retragerea de fonduri, iar acestea sunt încă o jumătate de zi pe contul și ieșirea ei fie scădere sau creștere. Ei bine, în cazul în care al doilea nu este teribil
3. După un fel de „jos“ sunt ai completat în comerciant, iar el îți dă de-al doilea „de jos“, în darul și apoi te gândești să mergi sau să aștepte mai departe, eu sunt de așteptare și de obicei Slugger tragerii.
4. trader diverse, cu diferite valute, uneori peregnoyaesh reciproc și a pierde în traducere.
5. Nu a analizat în mod corect agentul economic si a intrat in dezavantaj profund.
6. Dacă nu sunteți sigur, ca urmare a pierderii mai bune fiksiruyete mici. Este în orice caz, mai bine decât să fuzioneze depozit.
Programul pentru investitori Alpari PAMM.
Recenzia mea privind investirea în contul PAMM Alpari.
Ei bine, eu pot spune pentru mine acest instrument este destul de promițătoare și Intesa, și voi continua să investească în îmbunătățirea cunoștințelor lor și să câștige experiențe noi cu el. De asemenea, am de gând să crească ușor valoarea investițiilor în acest domeniu.
Pentru cei care sunt peste tot strigând că nu poți face Alpari, Alpari nu este „tort“ și sloganuri similare, aș spune pur și simplu - „Nu-ți plac pisicile? Tu pur și simplu nu știu cum să le gătească!“.
Rezultatul investiției mele în contul PAMM Alpari:
Mult noroc în lumea investițiilor pe Internet.
Cu stimă, Anton Egorov.