2018 Runaway Bride

Bride Runaway, așa cum am văzut, cunoscut și dependență de acțiune. Într-adevăr, multe dintre fetele scapă în fiecare an, iar unele, de asemenea, în mai multe orașe! Astăzi, despre cauzele lor, experiențele și emoțiile pentru a ne spune o soție și mamă - Catherine.

Bride 2013 Runaway

Și apoi a venit o zi pretuite! În mod tradițional București „ruleaza“ pe ultima sâmbătă a lunii mai. În acest an - la data de 25 mai. Dimineața a venit la mine o prietenă, care mi-a facut o replica de coafuri nunta mea. Puțin mai târziu, un alt prieten mi-a dat un makeover. Soțul cinched corset ... și iată-mă din nou, o mireasa intr-o rochie șic!

Multe elemente incepatori al programului este ... o excursie la metrou! Nu am trecut și pe partea de element. Călătorea singur, vederi absolut nituire ale tuturor pasagerilor. A fost distractiv, deși un pic neobișnuită.

În grădina Hermitage Totul a început cu înregistrarea: pe mână legată la o panglică (fiecare panglică limuzina de aceeași culoare, căpitanul), a dat un buchet, o geantă de mână și a mers pentru o plimbare ...

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Programul a fost interesant: psihologie, astrologie, ceremonia de nunta, un concert «Dragoste Radio», o mulțime de idei diferite pentru fotografii interesante și așa mai departe. Dar, să fiu sincer, nu am nici unul din vizita. Noi mirese au fost fotografiate, a vorbit, a luat din nou fotografii! Tot divertismentul a fost mai mult pentru oaspeți.

Bride 2013 Runaway

Punctul culminant al nostru de vacanță în schitul a fost aruncarea buchete care au fost fiecare mireasa. Am avut noroc, am aruncat un buchet de scena!

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Apoi ne-am procesiune de 7 limuzinele mutat pe Dealul Poklonnaya, în cazul în care, de fapt, și a fost rasa noastră. Nu, nu, nu am rula la viteza, nu am măsura distanța - am fost difuzate doar pentru o fotografie! A fost distractiv! Mai ales distractiv este că, în propria lor nunta, am fugit, de asemenea, 🙂 ... Dar apoi am fugit cu mirele (sau, mai degrabă, din moment ce soțul ei) de oaspeți pe trotuar.

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Un alt eveniment interesant a fost concursul de creație, în care toate nevestushki în măsură să demonstreze că acestea nu sunt numai frumoase, dar, de asemenea, abil. Cineva citește poezii, cineva cântând, cineva a adus cadouri gata făcute (lumânări pictate, jucării cusute). Am arătat ceea ce fac cu 7 ani. Sunt o gimnastă, deci capacitatea mea este o întindere mare, încât am arătat juriul.

Dupa o sedinta foto pe Poklonnaya am Limo dus la destinația finală - în „Hardrock Cafe“ pe Arbat. Acolo a încetat să funcționeze stocurilor reguli, unele fete îmbrăcate în haine obișnuite, unele erau mirese. Am continuat să fie recoapte într-o rochie.

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Bride 2013 Runaway

Instantaneu: Igor Bergman / Alexander Stzhalkovsky

articole similare