Cele mai cunoscute jucători zicale și antrenori despre cel mai important joc din lume. Partea întâi.
Victoria și David Beckham
12. „Dacă Guardiola mi-ar spune să sari de pe nivelul de sus al“ Camp Nou „m-am gândit,“ cred că merită. " Dani Alves.
13. „Antrenorul a spus că mâine pot lua o zi liberă.“ Darren Anderton după gol al meciului, după care a încheiat cariera.
14. „Înainte de fiecare lovitură mingea este să fi gândit.“ Dennis Bergkamp.
15. „Ca un copil, vă înscrie goluri. Apoi, va crește și te afli într-un astfel de prost să devină portarul. " Dzhanluidzhi Buffon.
16 „, în serie, am avut mai mult sex decât sunt acum. Acolo, ea va avea mai mult timp. " Dzhanluidzhi Buffon.
17. „antrenori de fotbal - pește cum ar fi. Cu timpul începe să damf ". Giovanni Trapattoni.
18. „Dacă aș fi trebuit să aleg: să treacă patru jucători și înscrie un“ Liverpool „obiectivul de la 30 de metri sau du-te la culcare cu Miss World, ar fi o alegere dificilă. Din fericire, am făcut ceva, și mai mult. " Dzhordzh Cel mai bun.
19. „David Beckham nu se poate juca piciorul stâng, nu poate juca capul, nu face și ciocane mici abordeazã. În rest, e bine. " Dzhordzh Cel mai bun.
20. „Când am fost a face dragoste este cel mai aproape de începutul meciului? De fapt, aceasta a fost în timpul pauzei. " Dzhordzh Cel mai bun.
21. „Mama mea a spus că eu sunt cel mai bun. N-am certa cu mama mea. " Diego Maradona.
22. „Meciul fără un scop - este ca dragostea fără un sărut.“ José Altafini.
23. „Nu cred că mă arogant, pentru că ceea ce vorbesc despre - adevărul. Sunt campion european. Deci, eu nu sunt ca toți ceilalți. I -. Special " Zhoze Mourinyu.
24. „Dacă aș fi vrut o viață ușoară, aș fi rămas în“ Port“. Frumos scaun albastru, Cupa Campionilor, Dumnezeu, și imediat după Dumnezeu. - I " Zhoze Mourinyu.
25. „Ne plictisim de a juca? Nu-mi pasă. Suntem câștigătoare. " Zhoze Mourinyu.
26. „Fotbalul nu mai este un joc. Este o industrie ". Zdenek Zeman.
27. „Eu nu beau. Fac excepție numai atunci când câștiga titlul cu „Rangers“. Prin urmare, oamenii cred că sunt un alcoolic. " Ian Ferguson.
28. „Fotbalul este simplu, dar joc este simplu. - este dificil“ Yohan Kruiff.
29. „Cu unele responsabilități Anglia antrenor am descurcat bine. Dar nu cu partea în care jucătorii câștigă meciuri. " Kevin Keegan. Ex-Anglia antrenor.
30. „Înainte de debutul meu pentru“ Besiktas „pe mielul sacrificat și uns pe frunte cu sângele lui. Este pentru noroc. Într-un fel, în Anglia, nu am făcut acest lucru. " Les Ferdinand.
31. „Cea mai rea parte a unei lucrări jucător de fotbal? Interviu. " Lionel Messi.
32. „Este o mare onoare - să poarte tricoul“ Liverpool „, cu numărul șapte. Mă face să amintesc legenda clubului:. Dalglish, Keegan și tipul din Australia " Luis Suarez.
33. „Run ai nevoie tot timpul. Orice jucător în orice situație, există multe motive pentru a începe difuzarea. Dar nu există nici un motiv pentru care un jucător de fotbal ar putea fi pe teren în același loc. " Marcelo Bielsa.
34. „Am visat de a juca în cizme de fotbal roz din copilărie. Dar acum am înțeles că ghete de fotbal incrustate cu diamante - chiar mai abruptă ". Nicklas Bendtner.
35. „Cum ar putea cineva ar fi putut imagina că echipa ar fi mai bine fără mine?“. Paolo Di Canio.
36. „Vreau să termin fiecare joc, picură cu sudoare și sânge.“ Paolo Di Canio
37. „Nu s-au obișnuit în Anglia. Nu numai că, toată ploaia de timp, dar mancarea - este un adevărat dezastru ". Patrice Evra.
38. „Ce mi-ar fi fost dacă nu aș fi devenit un fotbalist? Virgin. " Piter Krauch.
39. „Cand Pol Ins a jucat cu un cap de bandaj bandajat, el semăna cu un pahar de“ Guinness“. Pol Gaskoyn.
40. „Îmi place mai mult decât sexul abordează.“ Pol Ins.