8 jucători - casa-2, ale căror vieți au fost rupte din cauza emisiunii - Pagina 4 din 4

Anastasia Poletaeva

8 jucători - casa-2, ale căror vieți au fost rupte din cauza emisiunii - Pagina 4 din 4

O lună în urmă, un fost participant la emisiunea „Dom-2“ a fost în curs de investigare. Omul chestionat cu privire la tarifele activitatii bancare ilegale. Anastasia a fost implicat în spălarea de bani din operațiuni ilegale. Se presupune. acea bandă. în afară de Anastasia. a inclus directorul general al „Omskmetalloopttorga“ Anton Babikov și proprietarul restaurantului „căsătorit francez“ Nikolai Trofimov. grupuri organizator vinovat. în vârstă de 33 de ani, Trofimov. Ea a recunoscut. dar ceilalți participanți. inclusiv Poletaeva. Ei au refuzat să mărturisească. Ex-membru al proiectului menționat. Nu știam despre fraudă. Am lucrat în companie și face tranzacții monetare.

„Ei au acuzat directorul unei ilegale“ Incasare“, și am fost inclus în OPG pentru pur și simplu. Am lucrat! Deși am făcut doar plăți prin intermediul băncii de Internet. nici un venit mare nu este primit, și cum. dacă tranzacția este legitim. nu sunt interesat. Teribil neplăcut. ceea ce este scris despre mine, în primul rând. deși am suferit cu adevărat „, - a recunoscut Poletaeva. Dacă cuvintele fetei sunt adevărate. indignarea ei este ușor de înțeles. dar publicul nu ar fi acordat o atenție persoanei sale, în acest caz. dacă ea a suferit vreodată. deși vinovat. dacă Anastasia nu a fost o realitate petrecere odioasa.

Kristina Kalinina

articole similare