8 Cele mai stupide bărbați fobiile

Înainte este o listă cu cei mai bizare fobii, extrase din sondajul de pe site-ul colegilor noștri americani de la Men 's Health. Nu vă faceți griji, toate sunt tratabile!

8 Cele mai stupide bărbați fobiile

Paruresis (frica de urinat în public)

Un alt nume: sindromul vezicii urinare sfioasă. Omul abia pissing în prezența (chiar și la distanță) altcineva sau nu o fac. Mai mult decât atât, dificultăți similare cu care se confruntă suferă paruresis chiar și la domiciliu, să nu mai vorbim de locuri publice.

Tsibofobiya și hlorofobiya (aversiune față de patologică la verde alimentar)

ierburi Tsibofobov zakarmlivali ca un copil - și de atunci, un fel de alimente ecologice au fost asociate cu anxietate. Putem presupune aceste fobii lahanofobii legate, frica de legume - deși se produce, de obicei, dintr-o lipsă de obicei de legume: oameni cu copilărie hrănite junk food și nu dau rasprobovat toate varietate de legume la care v-ați obișnuit.

Emetofobiya (frica vărsături)

Aceasta fobie afectează, de exemplu, aproximativ 9% din americani - motivul pentru care acest lucru este de obicei ascuns în experiențele traumatice ale copiilor cu problovom nefericită și rușinos. Emetofoby încercați să nu manca prea mult, nu bea alcool, nu fi singur cu copiii (cei care aruncă brusc în sus) și nu de călătorie. Ele sunt, de asemenea, încearcă să rămânem la un regim alimentar strict și întotdeauna uita-te la termenul de valabilitate al produselor.

Globofobiya (frica de baloane)

Dintr-o data, bine? Cu toate acestea: apariția vina globofobii poate fi o experiență traumatizantă pentru copii asociate cu sunete puternice de bile de rupere.

sindromul impostor

suferinzi sindromul Impostor simt Pretenders si se confrunta cu frica de a fi demascat - în ciuda faptului că nimic penal, în general, nu. Ei cred că toată lumea poate vedea prin ele și să citească gândurile lor - destul de dificil de a trăi cu cat?

Anuptafobiya (frica de stil de viață inactiv)

Unul dintre efectele negative ale unei relații puternice, anuptafobiya exprimată în panică teama de a fi singur. Nu este atât de înfricoșător, nu-i spui? Până atunci, până când întâlnesc o fată cu gamofobiey - teama de căsătorie!

Phagophobia (frica de sufocare)

Aceasta fobie poate fi o problemă reală, ceea ce duce la epuizare. Din fericire, boala se manifestă, de obicei, foarte des. În timpul teama acută de înghițire atac phagophobia ar trebui să ignore (de exemplu, ma uit la TV) - de multe ori ajută la depășirea fricii.

Koulrofobiya (frica clovn)

Deși clovni și se pot uita destul de sinistru cauzat de temere, de asemenea, asociat cu efectul de „vale nefirească“ - așa-numitul efect de rău percepute atunci când se uită la ceva foarte uman, cum ar fi, dar nu non-uman (de exemplu, robot de mers pe jos) .

impresia că sub fiecare masă de caz profesori stă și inventează numele fobiilor - să ia orice lucru sau acțiune, și o dată acolo apar în cazul când cineva care a fost un copil speriat povești de vierme sau de groază pe timp de noapte despre fără brațe și fără picioare în istoria omenirii fată târăște în postelku pe timp de noapte și de sânge supt. Totul, de la cap. Dacă ofelkom a crescut - ofelkom și mori, și capul pe teren - nu există fobie greve „acoperiș“

Dacă sunteți surprins de frica de clovni, apoi să ia un film aspect IT. Acolo voi toți vin toți vin la lumină), astfel încât să puteți uita chicotind medici și spital, în viitorul apropiat va avea nici o dorință de a merge))

un copil a fost frică să se uite „ea“, dar nu atât de mult timp în urmă, în urmă cu 3-4 ani, a decis să revizuiască clasici ca să spunem așa de groază. Ei bine, această lână. și un clovn nu este teribil, chiar și o broască țestoasă (rău dacă cineva a stricat așteptările) în pugalka copiilor general.

Ei bine, da. identitate am scris, probabil, amintirile sale din copilărie, iar acum multe dintre filmele care nu sunt la fel. Morți vii care se uita la tipul din subsolul Tusa a fost trupakov?))

când am lucrat pomburom, am avut un caz frumos sentimental cu myshom. Am stat împreună cu un sondor în ceas de noapte de la fântână, ronțăie semințe, vorbesc razgovarivali.Smotrim șoricel pe site-ul nostru tarat si curios arata asa, ea nu se teme sovsem.My deoparte semințe turnat, ea a mers până la el și atât de distractiv fundul satului, se uită la noi cu margele lor și ajustate gryzet.tak noastre, până în dimineața am trei așezat

Mouse-uri crearea de rece

I clovni de la fobie nenavizhu.A copilărie am de până la 17 ani a fost una - dentofobiya (frica de stomatologi)

fobie într-adevăr o prostie

m. Da, unele fobii pur și simplu nu se întâmplă)))) După cel mai rău într-adevăr sunt astfel de oameni. și cu siguranță ei sunt jenat să vorbească despre fobiile lor și așa mai ajuta să nu este posibilă. Oamenii pur și simplu caută ajutor de la psihologi. Acum, acest tip de viață. nervos.

Temerile au atât bărbați cât și femei, fiecare cu propriile lor.
Acum, du-te prin lista:
1. paruresis - oamenii nu suferă de una în 1000, și chiar mai rar,
pentru că, uneori, devine un martor involuntar al imaginii,
Când un om stă și apele în fața trecătorilor :))

Sau mai rău sub ferestre. Și, uneori, nu doare, mi-ar fi puțin
respect și rușine să trebuie să încă nu se comportă în acest fel))
Cât de adevărat este scris in articol, este fobia numai omului, din fericire))
Pentru că fetele nu se comporta))
2. Nu sa întâlnit, oamenii cu această fobie, și nici măcar nu știu că se întâmplă.
3. Un procent mic, doar 9%, a se vedea ceea ce oamenii din România noastră
ceea ce, și nu-ți fie frică voma :)) Este de înțeles după get-întâlniri prelungite cu prietenii, aproape toți oamenii cunoscuți de a vomita))
4.Interesno, există oameni care se tem de un astfel de moft?
Mi se pare că oamenii iubesc, de asemenea, baloane))
5. amuse))
Mă întreb câți oameni suferă de această fobie? Aș dori să aibă ca cât mai mult posibil, și apoi plătit în întregime pentru a da,
înșela nu este difuzat, și cel mai important loialitatea păstrat jumatatile. Ce - Ceva îmi spune că procentul bărbaților care suferă de această fobie este neglijabilă.
6. astfel că e motivul. A dezvăluit secretul unei căsnicii puternice și o relație puternică))
Este păcat că nu atât de mulți oameni - sufera de aceasta fobie :))
Pentru că mi se pare că bărbații sunt rareori frică de singurătate. Fetelor, da.
7. Este bine că procentul este neglijabil) Deși frica de sufocare sau să mănânce - este - ceva stupid)) și se poate întinde, de asemenea, picioarele de foame.
Dar atât de puțini oameni.
8. Acesta este modul în care este necesar să se sperie omul pe care el a avut un bun, pozitiv și clovni vesel frică? fobie Silly, este necesar să se clarifice de ce mi-a
cu mine la circ iubit-o nu merge, este doar aceleași clovni
frică))

Nu, am fost frică de vărsături, atunci când băutura, și nu mândru de acest joc a fost, dar încă băut. Acum mă întreb, am fost curajos sau prost?

Cred. această întrebare doar puteți răspunde))
Dacă încă băut, și a știut ce să se aștepte, atunci probabil neînfricat)))
Pentru că dacă îmi place șoareci tem că tind să mi-au
ochii nu a venit peste))

Acum „plimbare“ în lista de fericit. În primul rând, cum să treacă prin listă. Este că numai în cazul în care o foaie de hârtie cu lista a fost scăzut la sol. Dar pentru Interactive.

1. Într-o stare de ebrietate, și nu atât de a face. Sober poate suferi paruresis dar sub influența alcoolului toate fobiile și complexele se evaporă. Femeile defeca în mintea tuturor văzut vreodată prea. Mai rar decât bărbații, desigur.

2. pigmeu De asemenea, nu au vazut, dar ele există.

3. Și avem destule dintre acești bărbați și femei, sigur. Doar un mic% din fericire. Totul - aceeași fobie pentru că așa-numitele, că acest tip de extremă, care afectează o mică minoritate. 9 la suta este destul de mult. Che - americanii au plecat prea.

4. Este în opinia dumneavoastră un fleac. Un număr foarte mare de femei, inclusiv și tu cu siguranță, la vederea unui rulare mouse-ul începe să țipe. Doar furios. Se pare mult mai prost decât frica de baloane. Din nou, motivul pentru care frica este explicată.
Mai departe în mod direct la pasul 8. De ce prostie. Tot ceea ce nu știi - prost. Iată câteva motive pentru koulrofobii, întâmplător, este al doilea numai la claustrofobie sau acrofobie.

Persoana din spatele măștii face imposibilă pentru a înțelege emoțiile umane reale, așa cum zâmbesc mereu.
Mulți oameni se tem de a fi ridiculizat în public, frica transporta peste la clovni.
Sharp mișcări și expresii prea emoționale în viața de zi cu zi tipică a persoanelor cu boli psihice și frica lor de multe.
Amintiri din copilărie de excursie la circ sau filmele văzute ca imprimate pentru viață.
Alergiile la machiaj și vopsea, pot fi și nu va provoca o fobie, dar nu le place oferi.
Acțiunile clovn, de regulă, sunt imprevizibile și oameni necunoscuți se tem cel mai mult.

Tu spui că toate acestea este un nonsens.

Compara, baloane și mouse-ul.
Harm din baloane o dată în mai puțin de funcționare al mouse-ului.
Îmi place circul și clovnilor prea.
Noi toți provin din copilărie, iar dacă cineva - l speriat în copilărie aplaudau,
baloane sau clovni în circ au părut cel mai teribil
în lume, atunci acest lucru este cu siguranță nimic de făcut.
Orice persoană care - frica, și tu și cu mine. Și fiecare om,
au propriile lor temeri și fobii.
Cel puțin eu nu cred că toate articol fobiei de mai sus gravă. Mulți au amuzat chiar.

articole similare