4 moduri de a-și exprima cererile lor la om

Fiecare femeie are propriile cerințe cu privire la ceea ce este încurajată, și că nu este binevenit într-o relație cu ea. Unele doamne minunate sunt ofensat de faptul că oamenii nu înțeleg interesele lor, și uneori chiar părea să-l facă în ciudă, atunci când, din nou, comite un act care este complet contrar idealurile relației lor.

Iată câteva exemple de expresii ale modului de a spune omul despre pretențiile sale că el știa și nu a fost supărat.

1. 4 moduri de a-și exprima cererile lor la om
    Nu vrei să-l schimbi: „Când întâlnesc un om serios, mă ocup doar cu el, pentru că vreau să-l știu cât de important mi pace sufletească și încredere în mine.“ Ai aplica prin prezenta exemplul său de modul în care el ar trebui să te trateze.
  2. Nu-mi place atunci când un om este târziu, „îmi place să fiu punctual. Dacă suntem de acord cu ora 18.00, atunci voi veni exact la ora 18.00 sau chiar mai devreme. Cu toate acestea, în cazul în care dintr-o dată voi fi târziu, asigurați-vă că pentru a vă avertiza cu privire la întârzierea ta!“.
  3. Ai nevoie de un om bogat: „În toată lumea de astăzi mondială este încercarea de a atinge avere. Și este foarte important, deoarece eu lucrez, și vreau omul meu și să facă toate eforturile pentru a face acest lucru!“.
  4. Nu-ți place când un om petrece mult timp cu prietenii mei, „Dacă voi crea o familie puternică și fericit cu omul ei iubit, eu știu că tot felul de prieteni și prietenele ar trebui să ia o bancheta din spate ca acestea să ia în momentul în care am dedic familia. Și, în plus, ele au, de asemenea, să se ocupe de formarea vieții lor personale, fără a distrage atenția prietenii afacerilor lor!“.

articole similare