Mama mea mi-a spus o poveste pe care, ocazional, am vorbit cu ea ca un copil: aveam 5 sau 6 ani, și i-am asigurat că extratereștrii au furat fiul său real și mi-a înlocuit - o copie exactă a acestuia. Într-o zi mă voi întoarce la casa lui. Dar ea nu ar trebui să fie trist, pentru că fiul ei real, o viață bună - la grădina zoologică.
Soția a scos în dimineața zilei de doi ani copilul nostru din pat de copil. El se uită la burtă ei și ea la întrebat ce nu. Pentru acest lucru el a spus: „Uită-te la sora mea în stomac.“ Apoi, tocmai am râs de imaginația copiilor, dar mai târziu a aflat că soția lui este însărcinată, și în acea zi a fost doar a doua săptămână. Și da, SUA a demonstrat că este o fată.
Fiica mea de trei ani înainte tot timpul plângând noaptea și ia spus soției mele că ea vizitează femeia. După câteva săptămâni, ea a încetat să țipe, am rugat-o să nu mai fie femeia veni. „Nu. Doar acum a devenit un bun, numele ei este Sheila, și ea doarme cu mine în pat. " mezina noastră, dintre care două, au început să țipe pe timp de noapte, după patru ani. El spune că sperie Sheila. A fost nevoie de încă trei ani, ne-am mutat într-o casă nouă. Și fiul nostru, care este de 2,5, prima noapte într-o casă nouă a întrebat: „Unde este Sheila dormi acum?“
Când eram mic, camera mea din când în când a venit „a spus Randall.“ El a stat de vorbă cu mine, mi-a spus despre al doilea război mondial. El nu a mai venit când m-am întors nouă. Recent, fiul meu de cinci ani mi-a spus: „Dl. Randall spune că nu mai pot vedea. Dar nu vă faceți griji, sunt bine! "
Sora mea mai mică în copilărie de multe ori a vorbit cu ea, atunci când ea a fost de aproximativ patru. Când tatăl meu a întrebat-o cine vorbea, a spus ea, care spune că un băiețel, și l-au descris. Într-un fel mai târziu întreaga familie citește povestea orașului nostru în carte, atunci când a văzut o fotografie pe pagina unor familii și a exclamat: „Oh, e băiat! Știu! Tocmai ne-am jucat cu el! „, a fost o fotografie a casei noastre de pe pagina următoare. Această familie a murit în ea.
trei ani Fiica mea spune mereu lucruri ciudate. În ultima noapte, când am fost punerea ei în pat, ea a spus: „Mamă ... E un om cu ochi mari galbeni uita la tine.“ M-am uitat în jur - nu, spunând că i se părea. La care ea a râs și a răspuns: „Nu, el doar ascunde!“ Și câteva minute mai târziu, a adăugat: „Oh, nu, mamă ... Te-ai descurcat foarte supărat, iar acum spune că va veni pentru tine când dormi.
Bunicul meu a murit la 10 de ani înainte de m-am născut. Am fost de 6 sau 7, când părinții mei au divorțat. Cu o zi înainte de a mi-au spus acest lucru, am fost așezat în bucătărie, desen, în timp ce mama ei a fost gătit cina. Dintr-o dată, m-am uitat în sus de la desenul ei și a spus: „Nu-ți face griji mama, bunicul spune că totul va fi bine“, și din nou a început să tragă. Mama a spus că a fost foarte infricosator.
Fiica mea a vorbit de multe ori în somn. Cele mai multe dintre acestea au fost înjurături în limba spaniolă. Lucru ciudat este că niciodată nu știa spaniolă, și când mă trezesc, nu am putut spune un cuvânt.
A încercat să-i convingă pe fiul său să meargă la culcare. El a început să lupte înapoi, susținând că „fantoma nu a venit încă.“
- Are el mereu vine atunci când te duci la culcare?
- Da.
După câteva minute, el a apelat la ușă ca și cum ar exista cineva acolo. El ma sărutat de noapte bună și a mers la culcare pe cont propriu.
O dată cu fiul său sa dus la cimitir la bunicul său. A trecut mormântul unui băiețel, apoi se întoarce spre mine și spune: „Mamă, de ce copilul plânge? De ce mama sa nu-l calma? „Nu am văzut pe nimeni acolo.
Sora mea mai mică o dată ciudat ritm în jurul casei cu fotografii ale noastre stră-bunicul, plângând și repetând: „Harvey, am dor de tine atat de mult“. Harvey a murit înainte să mă nasc! Mama a spus odată că ne străbunica de multe ori ea a fost plâns și au repetat fraza exact după moartea sa.
Fiica mea mi-a spus că în casa este o femeie care se ocupă cu TV și ea doarme cu noi la mansardă deasupra camerei fiicei mele. Ea a spus, de asemenea, că această femeie nu-i place pe mine și doresc să mănânce inima mea. Unde dracu e totul smulsă. La televiziune, ea arată doar „Aventurile lui dinozauri“ și „Sesame Street“!
trei ani Fiica mea a văzut mai întâi pe fratele ei nou-născut. Am stat în fața patul, privindu-l să doarmă. Și apoi spune ea, „Tati, e un monstru ... Trebuie să-l îngroape.“