9 lucruri pe care într-adevăr vrut să spună prietenului ei, Ellegirl

Cît e mai departe, cu atât mai mult suntem convinși că este, uneori, mai bine să rămână tăcut decât să vorbească.

Mai ales atunci când vine vorba de relații. Și noi nu suntem doar despre băieți. Chiar și cele mai multe dintre ele nu sunt. Suntem acum despre cel mai bun prieten. La urma urmei, uneori, în scopul de a salva prietenia, trebuie să rămână tăcut. Dar, vezi tu, uneori atât de dornici de a face totul bine. Am pus împreună o listă de lucruri pe care am vrea toți să spun cel mai bun prieten, dar niciodată nu facem ...

„Aceasta tunsoare este oribil!“

Și ce rost are? Parul este deja tăiat împrejur ...

„Am spus că prietenul tău este minunat. Deci, NU! El este un cretin! La naiba! Cum poți fi în contact cu el chiar acum, când am chat-ul?! "

Nu putem indica prietenilor, chiar și cei mai buni, cu care le întâlnesc. În 90% din cazuri, dacă nu vă place un prieten tip, este foarte subiectiv. Or. știi despre el că ceva teribil? Dacă da, este în valoare de a spune.

„Am fost doar furios când ai vărsat suc de struguri pe partea de sus alb, care a luat defăima mine. Aproape rupt. Vorbind de „reproș“. Știi măcar ce înseamnă acel cuvânt? Unde e colierul meu pe care ai luat acum 3 luni?! "

Bine, să păstreze tăcerea și doar un prieten această comună. Și ea va ierta :) ta

„Nu, nu se poate„scurtă privire la temele pe algebra înainte de lecție!“ Nu-ET. Și testul meu. "

Uneori înfurie. Ai stat pe teme toată seara, și ea a îmbrățișat Vasya! Dar ce ești prieten, dacă nu dau în scris off? ;) Cel mai important lucru pentru a vă asigura că nu utilizați.

articole similare