De exemplu, încercați să se deplasează în sus pe stradă, pe jos, uita-te în jur. Sunt destul de sigur că va cădea în ochii mașinii simplu, numit Daewoo Nexia. Poate că aceasta este una dintre cele mai populare „mașini“ buget în vaste întinderi din România și țările CSI.
Doar a face o rezervare, prietenii mei: nu am devenit proprietarul vehiculului! Nu numai asta! N-am văzut această mașină ca un vehicul personal! Personal, mi-a plăcut niciodată.
Cu toate acestea, unii dintre prietenii mei sa bucurat de „Nexia“, și așa mai activă, care a călătorit unul - pentru a cumpăra altul.
Daewoo Nexia Low Cost
Unii dintre colegii mei au refuzat categoric să călătorească pe această mașină, dar am fost de acord cu o serie de motive:
1) "Sport" interes.
2) Avansat RCA politica - a trebuit să conducă cel puțin 1500 km, și „într-o cască de“ taxi greu, astfel încât să puteți alterna cu un coleg la volan.
3) Prezența pe anvelopele de iarnă „Daewoo“ - în partea de nord a zonei unde a trebuit să merg deja acoperite cu zăpadă.
Aici vreau doar să menționez unul dintre puținele, dar avantaje semnificative Nexia - încăpător volumul compartimentului de bagaje „plat“ de 530 de litri. Se potrivește în mod remarcabil lucrurile noastre, unelte, instrumente cu un trepied, etc .. Un cuplu de saci mici, a fost aruncat în bancheta din spate.
Vizibilitatea frontală - datorită subțire A-pilon este bun. Neobișnuit fost doar martor la o capota lunga.
Vizibilitatea din spate - este, de asemenea, destul de normal. Un dezavantaj semnificativ (pentru mine!) - aproape colorat surd emisfera spate (eu sunt confortabil atunci când o bună vizibilitate și sticlă de transmisie a luminii de mare).
Oglinzile laterale - mici, dar care sunt utilizate.
Cu schimbătorul de viteze a fost nici o problema, dar nu-mi place pedale! Ei, cum ar fi, ușor deplasat la mijlocul corpului. Nu a fost ușor, dar apoi am folosit.
O alta nu-i plăcea că cheia de contact cu brelocul „semnalizare“ ma înțepat în mod constant în genunchiul drept. Bine, va supraviețui.
motor vosmidesyatisilny Polutoralitrovye pretins a fi „cool“ - în cazul în care nu de mult „adidasi împingerea“ se transformă toamna, sunt abia perceptibil „trage este de ajuns.“
O sută de kilometri spre panoul luminos clipește cu simbolul „Check Engine“. Oprit - am sunat proprietarul, care ne-a asigurat: „Totul este în ordine Acesta este un bug care afectează foarte mult!“ Nexia „Ehayte mai mult!“.
Să mergem mai departe. Cum ar fi, totul este în regulă. Adevărata lumină se oprește din clipire, doar ars de culoare galben deschis. M-am oprit acordând o atenție.
Interschimbați cu un coleg.
Pe scaunul pasagerului din față să stea destul de normal. Acum câțiva ani, când am călătorit o dată de către pasager pe „Daewoo“ M-am gândit că acolo îndeaproape și presiune panou pe genunchi.
Condus în oraș Serov - a trebuit să ia cu el la inginerul șef sovietic al companiei, unde mergem.
El a pus liber pe bancheta din spate, printre câteva pungi noastre și lor.
Consumul de combustibil (A92) pe pista - moderat, aproximativ 7 litri la 100 km.
Stradă în apropierea hotelului în Sovietul
Munca ne-am făcut timp de două zile mai devreme în dimineața și a plecat acasă. Și ninge ...
“... Și ninge, și ninge
Pe obrajii mei bate, bate ... „- la fel ca in glucoza cântec pop.
Și multe șoferii locale altundeva pe anvelopele de vară! Cu toate acestea, noi suntem „pe unghii“ au fost „pe un cal!“
Cu cât ne îndepărtăm de Sovietul spre partea de sud (de exemplu, de origine), zăpada a devenit mai puțin costisitoare și mai curat teren.
Aici am ieșit pe ideea de călătorie designeri german-coreean-uzbeci!
O masina fara probleme si speciale au trecut acest cenzurii raliu, pentru care îi sunt recunoscător pentru el!
Rezultatele ... Având în vedere numărul mare de „Nexia“ pe drumurile noastre, este popular și devine rugozitatea de consum și (mai ales!) - preț scăzut.
Personal, am câteva idei ciudate despre „Ce ar trebui sa fie masina,“ si Daewoo Nexia Low Cost 1.5 motor SOHC nu se încadrează în niciuna dintre opțiunile!
Vă mulțumesc pentru atenție!