15 fapte uimitoare despre „Harry Potter“, care nici măcar nu știu fanii

Date despre setul de „Harry Potter“ Avem deja, și în mod repetat. Dar ceva rămâne un secret întunecat (cu infernala, iar uneori chiar conotatii sexuale izvraschencheskoy). Darkest momente ale cărților și filmelor și fapte interesante legate despre Harry Potter sau ingenios voalat sau eliminat (dacă este vorba de un film), dar undeva există doar indicii. Nu uita: universul „Harry Potter“, JK Rowling a creat, în primul rând pentru copii și adolescenți. Cu toate acestea, am îngropa în „întuneric“ și vrem să aducem faptele francizei Harry Potter și alți eroi, care nu cunoșteau nici fanii.

scandaluri sexuale și vrăji: Situația de fapt Harry Potter

Aberforth nu era indiferentă ... la capre?

Ariana a primit traume psihologice

Sora lui Dumbledore nu au arătat în filme, dar Aberforth a spus despre ce sa întâmplat cu Ariana. La vârsta de șase ani, a fost atacat de trei băieți incuiati. Ei au văzut copilul a fost implicat în magie, spionaj prin gard de grădină. Ariana a fost un copil și nu a putut controla acțiunile sale. Ceea ce le-au văzut speriat. Ei au făcut drum prin gard, iar atunci când ea nu a fost în stare să le arate „truc“, a atacat-o. Se poate imagina ce săracii au suferit Ariana! Poate că violența și nu a fost fizic, dar traume psihologice este cauzată tocmai. Și este - un episod foarte sumbru de cărți despre Harry Potter.

Rowling a decis sa paraseasca un alt orfan

Potrivit lui Dzhoan Rouling, unul dintre lucrurile cele mai distructive din război - acestea sunt copii care l-au experimentat. După primul război (ca Harry a supraviețuit atacului Lord Voldemort), am primit un orfan cu o cicatrice distinctiv pe frunte. Scriitorul a dorit să părăsească orfanului și după al doilea război (Bătălia de la Hogwarts). În acest scop, ea a „ucis“ Tonks și Lupin - pentru a crea un orfan, „reflectând“ Harry.

potențial decedat

Un alt una dintre faptele despre „Harry Potter“: planificat încă de la început Rowling că unul dintre personajele principale, copiii nu vor muri. Dar „jumătate“ ea dintr-o dată a decis să scape de Rona Uizli. Joan mai târziu a recunoscut: „Nu am fost într-un loc foarte fericit, și a fost furios.“ Este bine că această furie nu a găsit de calmare: pierde prietenul roșcovan Harry, interpretat de Rupert Grint pare atât de crud!

În ceea ce privește un alt om potențial mort, a fost Artur Uizli. Rowling a vrut Ron la orfan la o vârstă fragedă, dar apoi a venit în fire. Știi ce a salvat Arthur? În carte, au existat foarte puține tați buni, și dl Weasley - un eșantion de astfel de părinte grijuliu și natură.

Fred, George, și bulgări de zăpadă de joc

În romanul „Harry Potter și Piatra Filozofală“ (un fapt pe care îl puteți verifica prin căutarea în carte) este momentul în care gemenii Fred si Dzhordzh Uizli aruncat cu bulgări de zăpadă la Quirrell și turbanul au fost pedepsiți. Îți amintești ce a fost pe partea din spate a capului profesorului? Se pare, frații s-au grabit bulgăre de zăpadă chiar în fața Lord Voldemort. Pe de o parte, gluma pare inofensiv, dar are puține „omen“ secrete întunecate, ascunse sub un turban.

Mama Tonks a devenit gravidă la Hogwarts

Dzhoan Rouling este foarte atent la detalii, așa că știm o mulțime de detalii și fapte ale lui Harry Potter și familiile prietenilor și cunoscuților săi. Dacă vom compara câteva cifre, se pare că mama și tatăl lui Nymphadora Tonks a devenit un cuplu, în timp ce încă la Hogwarts (Andromeda - sora mai mică a Bellatrix Lestrange, care sa născut aproximativ 1953-1954 m, respectiv, așa cum a fost coleg de școală Plesneala). Se pare că Andromeda sa născut în 1955-1957, iar în 1973 a devenit mama Tonks. Deci, student la Andromeda a rămas însărcinată și sa căsătorit cu Ted Tonks, un copil născut în timpul căsătoriei. Este un scandal la Hogwarts!

Ce se poate face în dulap?

Sexul nu a fost niciodată discutată în cărțile sau filmele „Harry Potter“, dar în filmul „Harry Potter și prizonierul din Azkaban“ este un ou mic de Paste. Când ne-am arătat harta Marauders în partea din stânga jos a ecranului am văzut două perechi de picioare, foarte apropiate unul de altul. Cine este? Kissing adolescenți, ascunzându-se în dulap noaptea?

Un hormon se joacă!

întrebări intime despre părinții lor Hagrid

Faptul că Hagrid - jumătate gigant - este încurcat. Noi știm puține lucruri despre creșterea părinților săi, dar tatăl meu chiar Hagrid a fost considerată mică la om (și nu ca gigant) standarde. Dar mama a fost o femeie uriașă. Mai mult decât atât, imens, o dată considerată Hagrid (a cărei creștere este de 8,5 sau 2,6 m de picioare), și fratele său (16 de picioare sau 4,8 m) copii mici. De aceea, ea a aruncat copilul. Problema este modul în care o persoană într-o creștere de o jumătate de metru ar putea avea sex cu o femeie uriașă, care este în mod clar mai mare de cinci metri?

Lord Voldemort: fructul de viol ...

Un alt sex-fapt despre „Harry Potter“: Lord Voldemort sa născut ca urmare a violenței. De fapt, mama lui Tom Riddle violat tatăl său, Tom Riddle senior. Disperat să-și recâștige favorit, Mero a dat să bea dragoste poțiune. S-au căsătorit, atunci femeia a rămas însărcinată și a decis să renunțe la poțiunea, cu excepția faptului că Tom și așa a iubit-o. Dar sa trezit, ca dintr-un vis urât, și a aruncat-o și copilul nenăscut.

Centaurii și profesorul Umbridge

Mulți fani au dezbătut ce sa întâmplat cu profesorul Umbridge când a târât (într-un desiș întunecat) centauri. Poate Rowling a însemnat ceva complet nevinovat, dar centaurii din mitologia greacă răpit femeile și le-a violat. Deși ... Poate că profesorul a salvat vârsta urât, iar aceste creaturi nu sunt hankering la Dolores?

gânduri negre Fenrir Sivogo

Una dintre scenele ciudate și mai întunecate în „Harry Potter“ - atunci când personajele principale au fost capturate de Death Eaters, și Fenrir a făcut clar faptul că ea ar trebui să fie premiul. Bellatrix (Helena Bonham Carter), a ordonat să se retragă la subsol toate, dar un Mudblood. Fenrir grunted deja cu plăcere și a început să pună întrebări urât. Asta înseamnă acest tip de abominabilă? Doar canibalism și pedofilia? Ei bine, eroina Emmy Uotson nu a fost inclusă în labele!

Gilderoy și ego-ul său

Amintiți-vă acest personaj alunecos - Zlatopusta Lokonsa (Kenneth Branagh)? El a apărut în a doua parte a francizei „Harry Potter și Camera Secretelor“, un fel de fanfaron narcisist, cu o grămadă de fani (printre care majoritatea - femei). Dacă nu ar fi fost un personaj comic și sinistru, Lockhart ar putea face cu ușurință o grămadă de cazuri și seduce domnite, după ștergerea vraja lor de memorie. Oh, și teribil această forță, magie!

Încuiați distorsionat vraja teribil

Acesta din urmă fapt este „Harry Potter“ În ceea ce privește vraja ucigașă teribil „Avada Kedavra.“ De fapt, totul e distorsionat pronunția de cuvinte familiare „Abra Kadabra.“ Acest lucru poate însemna că Încuiați auzit undeva un blestem teribil și înțeles greșit asta. Cel mai interesant este faptul că distorsionat, această expresie a devenit aripi printre magicieni (Încuiați), folosind „bagheta magică“ și strigăte de „Abra Kadabra!“ Ei încercau să facă să dispară iepuri din pălărie și de a face alte „minuni“.

articole similare